office-banner
Vuursteen Makelaars & Taxateurs Logo

Vuursteen Makelaars & Taxateurs

Persoonlijk, doortastend en doelgericht!

Overzicht

9,8

12 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Of het nu gaat om een aankoop, verkoopgesprek of taxatie, Vuursteen Makelaars neemt ruim de tijd en staat klaar om u te helpen waar nodig! Wij zijn gecertificeerde en beëdigde NVM-makelaars en taxateurs met aansluiting bij de NVM en het NRVT.


Specialisaties

Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Bij Vuursteen Makelaars draait het om persoonlijke aandacht, goed bereikbaar zijn en het beste resultaat behalen!


Dit betekent het realiseren van een zo optimaal mogelijk aan- of verkoopresultaat. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing om uw woon- en/of verhuiswensen te realiseren. Zo stellen wij een grondig plan van aanpak op waardoor uw woning zo snel mogelijk kunt kopen of wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Door onze expertise en 10 jaar ervaring zijn wij zeker ook voor u in staat om maatwerk te bieden. Geen aan- of verkoop is immers hetzelfde en ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u graag over de beste (ver-)koopstrategie en bepalen samen met u de verkoopprijs.


Het kantoor staat voor creativiteit, expertise, persoonlijke betrokkenheid, maatwerk, ontzorging en frisse ideeën. Dit zijn vanzelfsprekende vaardigheden van een goede makelaar, daar hoeft geen twijfel over te bestaan. Maar... wat Vuursteen Makelaars extra biedt, is net dat beetje meer!


Als u een makelaar zoekt in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Amsterdam of andere omliggende gebieden, neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende waardebepaling van uw woning


Wij begeleiden u van A tot Z en onze dienstverlening stopt niet na de overdracht bij de notaris. Ook na de afronding van de succesvolle (ver-)koop staan wij nog graag voor u klaar! Neem contact met ons op voor vragen of om uw wensen te bespreken!Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Olivier is een zeer kundige en betrouwbare makelaar met veel kennis van de markt. De samenwerking is top, de communicatie is perfect en je weet zeker dat het hele proces van begin tot het eind op een eerlijke en professionele manier wordt begeleid. Ik zou Vuursteen Makelaars bij iedereen aanraden die een huis zou willen verkopen of een mooi nieuw huis zoekt. ”

Medewerkers

 • Olivier Vuursteen - NVM-makelaar (directeur)
  Olivier VuursteenNVM-makelaar (directeur)
 • Dana Vuursteen - Marketing medewerker
  Dana VuursteenMarketing medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 12 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10,0

  Olivier heeft ondanks de korte termijn waarop we hem hebben ingeschakeld, heel goed en prettig geholpen. Hij begrijpt wat het betekent om een eerste huis te kopen en wat er allemaal bij komt kijken. Ook tijdens de onderhandeling heeft hij ons goed en professioneel geholpen, wat tot een heel mooi resultaat heeft geleid voor ons!

  18 jul 2024

 • Dhr. Zoran Stojchevski

  Koper

  10,0

  The whole process was handled with exceptional care for us as a buyers. From targeted marked research, to making appointments for viewings, showing on all the scheduled viewings, providing really helpful insights on the properties, neighbourhood etc... Up to arranging everything for completing and signing the purchase agreement. It is the makelaar I will recommend to everyone.

  8 jul 2024

 • Mevr. Olga Chugunova

  Koper

  9,8

  Olivier is very knowledgeable makelaar and taxateur, his expertise helped a lot in bidding and potential estimation. I would recommend him for house search and purchase, and will definitely reach out to him next time,

  8 jul 2024

Alle beoordelingen (12)

Kantoorgegevens

Leidsevaartweg 99 8.12
2106 AS HEEMSTEDE
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media