office-banner
ERA Focus makelaars Eindhoven Logo

ERA Focus makelaars Eindhoven

"Sterk door service"

Overzicht

9,5

83 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Beleggen, Herbestemmen, Nieuwbouw, Woningstyling, Woningfotografie, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in je leven. Een andere baan, de groei van je gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd om je te helpen jouw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we jaren lange ervaring en een persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.Wie zijn we


Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van je woondromen.


Werkgebied


Met meer dan 3000 transacties aan ervaring bedienen we de regio Eindhoven en Meierijstad. Daarnaast hebben we kantoren in Helmond, Breda, Rotterdam en Kennemerland.


Verhuisplannen?


We maken graag tijd om kennis met je te maken. En dat op het moment dat het jou uitkomt. Wil je gewoon eens van gedachte wisselen over je wensen of mogelijkheden? Of wil je een gratis waarde bepaling van je huis? Neem dan contact met ons op.


Gratis waardebepaling


Je hebt een eigen huis en verhuisplannen? Start dan met een ERA vergelijkende marktanalyse. Je verkoopmogelijkheden vatten we samen in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor je beslissingen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Vermeulen, Verkoper in 2024

“Vanaf het allereerste moment hadden we een goed gevoel bij Bas Simons van ERA Focus Makelaars Eindhoven. Hij reageert snel, beantwoordt onze vragen grondig en komt zeer professioneel over. Of het nu gaat om de advertentie op Funda, de vraagprijs of de contracten, hij weet precies waar hij het over heeft. Als je een (verkoop)makelaar zoekt die net zo snel handelt als de huizenmarkt, dan is Bas de man. Hij heeft onze woning namelijk binnen twee weken verkocht voor een zeer goede prijs.”

Medewerkers

 • Robert-Jan Bekkering - NVM-makelaar
  Robert-Jan BekkeringNVM-makelaar
 • Eric van Woerkum - NVM-makelaar
  Eric van WoerkumNVM-makelaar
 • Bas Simons - NVM-makelaar
  Bas SimonsNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 83 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 83% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Carola Albers

  Verkoper

  8,0

  Het contact was goed, professioneel maar toch ook informeel. De makelaar dacht goed mee en kwam de afspraken na. Wij zijn heel blij met het resultaat.

  10 jun 2024

 • Dhr. Familie vd Lee

  Verkoper

  9,0

  Tim heeft ons goed geholpen met de koop en verkoop van ons apartement en huis en je hoefde maar te bellen of app hij reageerde direct

  30 mei 2024

 • Dhr. Vermeulen

  Verkoper

  10,0

  Vanaf het allereerste moment hadden we een goed gevoel bij Bas Simons van ERA Focus Makelaars Eindhoven. Hij reageert snel, beantwoordt onze vragen grondig en komt zeer professioneel over. Of het nu gaat om de advertentie op Funda, de vraagprijs of de contracten, hij weet precies waar hij het over heeft. Als je een (verkoop)makelaar zoekt die net zo snel handelt als de huizenmarkt, dan is Bas de man. Hij heeft onze woning namelijk binnen twee weken verkocht voor een zeer goede prijs.

  28 mei 2024

Alle beoordelingen (83)

Kantoorgegevens

Hurksestraat 60
5652 AL EINDHOVEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media