office-banner
Kolpa van Leeuwen Makelaars en Taxateurs Logo

Kolpa van Leeuwen Makelaars en Taxateurs

Kennis van waarde

Overzicht

9,1

31 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Kantoren, Nieuwbouw

Certificaten

NRVT

VastgoedCert

NWWI

Talen

Nederlands

Omschrijving

Kolpa van Leeuwen NVM Makelaars & Taxateurs B.V

In april 2020 is Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars (sinds 1915) uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars (sinds 1960) uit Voorne-Putten.In 2022 is het werkgebied uitgebreid met het bekende kantoor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars. In 2023 zijn ook Van Leeuwen Makelaardij en Lafeber Makelaardij binnen het netwerk opgenomen. Hierdoor is een allround makelaarskantoor ontstaan met een werkgebied in en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, regio Haaglanden, regio Gouda en Zuidplas.


Het motto ‘Kennis van waarde’ is niet voor niets gekozen. Geen makelaarskantoor in Nederland heeft zo’n brede set van certificeringen en kwaliteitslabels als Kolpa van Leeuwen. Zo zijn wij aangesloten bij de NVM en zijn RICS regulated. Het opvallende label ‘Kolpa van Leeuwen Qualis International Realty’ geeft een goed beeld van de kwaliteiten in de top van de markt. Maar ook op het gebied van (zakelijke) taxaties beschikt dit unieke makelaarskantoor over alle certificeringen (o.a. RICS en NRVT Groot Zakelijk) en zijn zij een gesprekspartner voor een groot aantal gerenommeerde partijen.


Kolpa van Leeuwen is met recht de specialist in alle aspecten van het vastgoed. Met kennis van zaken, met kennis van waarde.


NVM

Wij zijn actief lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daardoor beschikken wij over alle informatie met betrekking tot de vastgoedmarkt.


Wilt u uw huis verkopen?

Dan bent u bij Kolpa van Leeuwen Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Wij bieden precies de begeleiding en belangenbehartiging die nodig is bij de verkoop van uw huis, zoals het bepalen van de waarde en de beste verkoopstrategie. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring, zijn actief, enthousiast en slagvaardig. Wij kennen onze regio het best. Onze medewerkers hebben dagelijks contact met veel potentiële kopers uit de verschillende regio's om vraag en aanbod voortdurend up-to-date te houden. Ons aanbod is optimaal vindbaar via de belangrijkste internetzoekmachines en wij bieden uw huis uiteraard aan op de belangrijkste huizensites, zoals funda.nl. Ook via onze social media kanalen brengen wij uw huis onder de aandacht. Onze klanttevredenheid is hoog: het merendeel van onze klanten keert terug. Daar werken wij hard voor, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van onze diensten.


Nieuwbouw-specialist

Naast bestaande bouw verkoopt Kolpa van Leeuwen Makelaars & Taxateurs ook nieuwbouwwoningen in- en rondom Rotterdam, op Voorne-Putten, het Westland, regio Haaglanden, regio Gouda en Zuidplas. In de loop der tijd hebben ontwikkelaars en Kolpa van Leeuwen altijd succesvol samengewerkt en veel nieuwbouw verkocht


Wilt u ons kantoor bezoeken?

Wij zijn gevestigd aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Goed en adequaat in de communicatie. Komt afspraken na. Goede tips voor de fotoshoot. Kennis van de omgeving.”

Medewerkers

 • Ewoud Krens - NVM-makelaar
  Ewoud KrensNVM-makelaar
 • Dianne Heersmink-Littouw - NVM-makelaar
  Dianne Heersmink-LittouwNVM-makelaar
 • Nathalie Vlegaard-Sala - Commercieel medewerker
  Nathalie Vlegaard-SalaCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 31 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Goed en adequaat in de communicatie. Komt afspraken na. Goede tips voor de fotoshoot. Kennis van de omgeving.

  20 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Een goed bereikbare en snel reagerende makelaar die duidelijk communiceert en een goede service biedt.

  16 mei 2024

 • Mevr. Kalkman

  Verkoper

  8,2

  Vanaf begin bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons eigen huis , prima begeleidt en geïnformeerd.

  2 apr 2024

Alle beoordelingen (31)

Kantoorgegevens

Kerklaan 38 B
2912CK Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website