office-banner
Groote Waard Makelaars & Taxateurs Logo

Groote Waard Makelaars & Taxateurs

Klanttevredenheid is onze motivatie!

Overzicht

9,3

94 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Kantoren

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels

Omschrijving

De locatie
Groote Waard Makelaars & Taxateurs is gevestigd in Oud-Beijerland aan het altijd drukbezochte Vierwiekenplein direct nabij de supermarkt Dirk van den Broek. Serge Libeton, eigenaar en oprichter, heeft specifiek voor deze locatie gekozen in verband met een aantal sterke kenmerken, zoals haar centrale ligging, royale etalageruimte, goede passantenstroom en perfecte parkeergelegenheid.

De naam
De Groote Waard, het gebied waar Serge Libeton is opgegroeid, heeft hem als Makelaar-Taxateur onroerende zaken op alle vlakken altijd geboeid. Hij heeft de naam Groote Waard Makelaars & Taxateurs niet voor niets gekozen als traditionele en herkenbare naam voor een nieuw, jong en verfrissend makelaarskantoor, met jarenlange ervaring in het werkgebied van zowel de gehele Hoeksche Waard, alsmede de Drechtsteden en regio groot Rotterdam.

De Kennis
Ruim 10 jaar is Serge Libeton alweer actief in alle facetten van het onroerend goed. Sinds 13 januari 2004 is hij gecertificeerd als Register Makelaar-Taxateur onroerende zaken RMT. Vanaf begin 2005 is Serge Libeton ook een beëdigd NVM-makelaar.

De NVM
Serge Libeton heeft bewust gekozen voor het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), omdat Groote Waard Makelaars & Taxateurs zich daardoor gesteund weet door een professioneel apparaat van deskundigen op juridisch, commercieel en educatief gebied. Bovendien wordt de kennis permanent up-to-date gehouden en daar profiteert u dan weer volledig van. Tevens verplicht Groote Waard Makelaars & Taxateurs zich tot het houden van de NVM-erecode. Hierin is vastgelegd hoe een NVM-lid zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgt hij ervoor dat de dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Lid zijn van de NVM betekent ook dat Groote Waard Makelaars & Taxateurs met 3000 collega-makelaars uit het hele land informatie uitwisselt. Hierdoor heeft het kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod. Tevens wordt uw woning via het NVM-net ook landelijk in de etalage geplaatst.

Wij onderscheiden ons door:
* Persoonlijke begeleiding
* Juiste aandacht voor uw object
* Optimale regionale kennis en ervaring
* Helder communicerend en optimale inzet

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. de Ronde, Verkoper in 2024

“Zeer klant vriendelijk, weten gelijk wie ze aan de lijn. Houden je constant op de hoogte van de status van de bezichtigingen/verkoop”

Medewerkers

 • Serge Libeton - NVM-makelaar (directeur)
  Serge LibetonNVM-makelaar (directeur)
 • Robin Verhoeven - NVM-makelaar
  Robin VerhoevenNVM-makelaar
 • Mike van der Wielen - Assistent-makelaar
  Mike van der WielenAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 94 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. de Ronde

  Verkoper

  10,0

  Zeer klant vriendelijk, weten gelijk wie ze aan de lijn. Houden je constant op de hoogte van de status van de bezichtigingen/verkoop

  28 mei 2024

 • Mevr. M. Kuipers

  Verkoper

  9,8

  Het contact was goed. En op alle vragen was iedereen goed te bereiken en behulpzaam. en ook de begeleiding met het aankoopen van een nieuwe wooning was dit top..!

  27 mei 2024

 • Dhr. Chabot

  Verkoper

  10,0

  Prima begeleiding, netjes afgehandeld. Prima begeleiding, netjes afgehandeld. Prima begeleiding, netjes afgehandeld.

  9 apr 2024

Alle beoordelingen (94)

Kantoorgegevens

Vierwiekenplein 32
3262 AN OUD-BEIJERLAND
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media