office-banner
Schouten Makelaars Almere Logo

Schouten Makelaars Almere

BIJ ONS DRAAIT HET OM MENSEN!

Overzicht

9,3

84 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Taxaties

 • Aankoop

Je wilt je huis verkopen? Dan begeleiden wij je bij het proces. Het proces waarin je aan zoveel zaken moet denken, zoveel zaken moet regelen en ook nog te maken hebt met emoties. Wij helpen je graag in dit proces!


Specialisaties

Nieuwbouw, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

In een proces waarin je aan zoveel zaken moet denken, zoveel zaken moet regelen en ook nog te maken hebt met emoties van blijdschap en – laten we eerlijk zijn – soms ook teleurstelling, in dat proces staan wij je bij en zijn wij jouw metgezel die samen met jou het maximale van wat jouw wens is realiseert.

De grootste transactie van je leven mag best heel spannend zijn, maar moet ook leuk zijn en verrassend. Of je nou een woning koopt of verkoopt, je wilt er uiteindelijk een goed gevoel aan overhouden – nietwaar?

Als klein familiebedrijf, een vader met zijn twee dochters, zorgen we voor een kundige uitvoering met een familiair gevoel.

Zoals we al zeiden, we zitten niet in de huizenbusiness. Bij ons draait het om mensen en die helpen wij met onze vakkennis.

Schouten Makelaars – It’s a Family Business.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Leurs, Verkoper in 2024

“Wij hebben voor Schouten Makelaars gekozen omdat wij zagen dat ze al veel woningen in onze prijsklasse verkocht hadden. De courtage was scherp t.o.v. andere makelaars die wij hadden uitgenodigd. De communicatie is vlekkeloos verlopen en ons eigen ideeen over o.a. teksten hebben ze geintegreerd in hun eigen opzet. Toen wij een belangrijke foto misten was geen moeite teveel omdit alsnog te regelen. De verkoop en de afhandeling is vlot gegaan. Heel tevreden.”

Medewerkers

 • Marcel Schouten - NVM-makelaar & taxateur
  Marcel SchoutenNVM-makelaar & taxateur
 • Lilian Schouten - Taxateur
  Lilian Schouten Taxateur
 • Frances Schouten
  Frances Schouten
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 84 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 98% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Leurs

  Verkoper

  10,0

  Wij hebben voor Schouten Makelaars gekozen omdat wij zagen dat ze al veel woningen in onze prijsklasse verkocht hadden. De courtage was scherp t.o.v. andere makelaars die wij hadden uitgenodigd. De communicatie is vlekkeloos verlopen en ons eigen ideeen over o.a. teksten hebben ze geintegreerd in hun eigen opzet. Toen wij een belangrijke foto misten was geen moeite teveel omdit alsnog te regelen. De verkoop en de afhandeling is vlot gegaan. Heel tevreden.

  18 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Ik ben zeer tevreden over Schouten Makelaars Almere. Hun deskundigheid, persoonlijke aanpak en transparantie gaven ons meteen vertrouwen bij het verkoop & aankoopproces van onze woning. De communicatie was uitstekend; ze waren altijd bereikbaar en hielden me goed op de hoogte. Ik kan Schouten Makelaars Almere van harte aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en professionele makelaar zoekt. Hun persoonlijke aanpak maakt echt het verschil!

  18 jun 2024

 • Dhr. Basten

  Verkoper

  8,5

  Vriendelijke makelaars familie. Heel service gericht en staat altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Wij zijn heel blij met onze keuze geweest.

  17 jun 2024

Alle beoordelingen (84)

Kantoorgegevens

Europalaan 848
1363BM Almere
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media