office-banner
Weusthuis Makelaardij Specialisten dicht bij huis Logo

Weusthuis Makelaardij Specialisten dicht bij huis

Specialisten dicht bij huis

Overzicht

9,2

113 beoordelingen

14

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Kantoren, Nieuwbouw, Onteigening, Recreatie, Winkels, Buitenlands vastgoed

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Specialisten dicht bij huis


Weusthuis is de makelaar die naast de klant staat, zodat we begrijpen waar deze behoefte aan heeft. Vanuit deze behoefte zorgen onze makelaars dat we bij elk vraagstuk een passend antwoord vinden. Dit doen we met de specialisten die we zelf in huis hebben en het sterke netwerk dat we om ons heen hebben gebouwd.

Waar we wonen is waar we werken. Daardoor kennen we het DNA van het gebied waar de woning staat of gezocht wordt.


Zijn wij jouw makelaar in Tubbergen?

Makelaar Robbin:

"Wij zijn allemaal heel gedreven en gemotiveerd, dat houdt mij elke dag scherp in een uitdagend en afwisselend beroep. Als rasechte Twentenaar ben ik bekend met bijna elke hoek van ons werkgebied en ik adviseer jou graag met alles wat bij de verkoop, aankoop of verhuur van jouw woning komt kijken”.


Het hele team van Weusthuis makelaardij bestaat uit echte Twentenaren die zich thuis voelen in het werkgebied. Daardoor hebben we een persoonlijke binding met ons werk en worden we als toegankelijk ervaren door onze klanten. Wij geloven dat een goede makelaar de complexiteit van het proces weg kan nemen en voor ons valt of staat dit met vertrouwen.


Waar kun je ons vinden

Ons hoofdkantoor staat midden in het centrum van Tubbergen. Daarnaast hebben wij kantoren in Losser, Denekamp, Almelo en Oldenzaal. Zo heb je altijd specialisten dicht bij huis en kunnen wij onze opdrachtgevers lokaal bedienen.

Wij geloven in een markt- en mensgerichte aanpak. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning hebben per slot van rekening heel andere overwegingen dan een ondernemer die een bedrijfspand wil (ver)kopen of (ver)huren. Daarom kennen we binnen Weusthuis 5 teams, met ieder zijn eigen specialisatie, gericht op: bestaande woningbouw, Nieuwbouw, Bedrijfsonroerendgoed, Agrarisch Onroerend Goed en wonen in Duitsland.


Wat kunnen we voor je doen

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt? We schrijven je graag geheel vrijblijvend in als woningzoekende. Op deze manier ben je als een van de eersten op de hoogte van het nieuwe aanbod. Wil je graag advies over de verkoop of verhuur van je woning? Of heb je een mooi huis gezien en kunnen wij je begeleiden bij de aankoop? Neem gerust contact met ons op, of loop binnen bij een van onze kantoren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Fiselier, Verkoper in 2024

“Prima contact met Femke(makelaar) en ondersteuning kantoor Mooie brochure van de woning gemaakt.Door kordaat zakelijk optreden makelaar huis binnen week boven vraagprijs verkocht. Zou deze makelaar zeker aanbevelen .we zijn zeer tevreden.”

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Luc Weusthuis (NVM makelaar)
  Luc Weusthuis (NVM makelaar)
 • Robbin Groeneveld (NVM makelaar)
  Robbin Groeneveld (NVM makelaar)
 • Penny Kuiper (NVM makelaar)
  Penny Kuiper (NVM makelaar)
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 113 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Ikink

  Verkoper

  9,2

  Alles goed geregeld super Ik zou zeggen Weusthuis een makelaar die alles goed geregeld heeft,en de doel goed geregeld heeft

  11 jun 2024

 • Dhr. Fiselier

  Verkoper

  9,5

  Prima contact met Femke(makelaar) en ondersteuning kantoor Mooie brochure van de woning gemaakt.Door kordaat zakelijk optreden makelaar huis binnen week boven vraagprijs verkocht. Zou deze makelaar zeker aanbevelen .we zijn zeer tevreden.

  11 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Alles vlot en prima, goed geregeld en prima afgewikkeld. Vervelend dat deze toelichting per se 100 karakters moet zijn

  11 jun 2024

Alle beoordelingen (113)

Kantoorgegevens

Almeloseweg 6
7651NG Tubbergen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak
Stuur e-mail Website

Sociale media