office-banner
Bles & Van der Does Makelaardij Logo

Bles & Van der Does Makelaardij

Aan- verkoop en hypotheek. Alles onder één dak!

Overzicht

9.2

63 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Monument, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SEH

FFP

WFT

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Welkom bij Bles & Van der Does

De medewerkers van Bles & Van der Does zetten zich in voor heldere en deskundige dienstverlening. Wij stellen u, uw wensen en doelstellingen centraal. Deze stemmen wij samen met u af op uw persoonlijke situatie. Daarbij streven wij een hoog serviceniveau na en staat persoonlijk contact en betrokkenheid met onze relaties voorop.

Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Verkoopbegeleiding

Wat uw reden ook is om een huis te verkopen, u wilt het liefst dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en tegen de best haalbare prijs. Bles & Van der Does Makelaardij helpt u graag bij het tot stand brengen van een kwalitatief en financieel optimale transactie. Daarbij kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Bles & Van der Does Makelaardij is bovendien aangesloten bij de NVM, het keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. En uw woning wordt uiteraard gepresenteerd op Funda.

Aankoopbegeleding

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij u graag. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Taxatie

Of u nu een woning heeft gekocht, uw hypotheek wilt oversluiten of een andere reden heeft waarvoor u een taxatierapport nodig heeft, Bles & Van der Does Makelaardij kan dit rapport voor u verzorgen.
Voor het valideren van taxatierapporten zijn wij zijn aangesloten bij zowel het NWWI, TaxateursUnie en het TVI. Daardoor kan het rapport gebruikt worden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en wordt het geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen.

Gratis waardebepaling

Om vast te stellen wat een mogelijke (verkoop)waarde van uw woning is kunt u Bles & Van der Does Makelaardij een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. Kosteloos en zonder enige verplichting. Wij informeren u dan over de waarde van uw woning en adviseren u over eventuele verkoopmogelijkheden.

Hypotheek

Wij adviseren u graag over de juiste hypotheekvorm de rentevariant, de aantrekkelijkste geldverstrekker en kijken daarbij verder dan alleen de hypotheek. Uw hypotheek wordt een onderdeel van een totaal advies; uw persoonlijk financieel plan. In dit plan stemmen wij al uw financiën nauwkeurig op elkaar af. Hierdoor ontstaat er vaak meer financiële ruimte om uw wensen te realiseren.

Gratis verhuisbus

Een woning kopen of verkopen is één, verhuizen is twee. Het regelen van een verhuizing is altijd veel werk en kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom heeft Bles & Van der Does Makelaardij voor haar klanten een extra service, namelijk de gratis verhuisbus. U kunt als opdrachtgever bij een geslaagde aan- of verkoop gratis van onze verhuisbus gebruikmaken.

Overige dienstverlening

Naast de makelaardij kunt u bij Bles & Van der Does ook terecht voor financiële planning, uw verzekeringen en belastingadvies. Bles & Van der Does is tevens zelfstandig adviseur van de Regiobank en aangesloten bij de landelijke organisatie “De Scheidingsplanner”.

Kijk voor meer informatie over onze medewerker, onze diensten en producten op www.blesvanderdoes.nl

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Zeer na tevredenheid geholpen,zeer vriendelijk,altijd alle aandacht Wij zouden ze zeker aanbevelen ”

Medewerkers

 • Marco Smit - NVM-makelaar (directeur)
  Marco SmitNVM-makelaar (directeur)
 • Erna Meutstege - Commercieel medewerker
  Erna MeutstegeCommercieel medewerker
 • Sabine de Rouw - Administratief medewerker
  Sabine de RouwAdministratief medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 63 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Kamphuis

  Verkoper

  8.8

  Contact met de makelaar was erg goed, werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook het financiele advies eromheen was erg goed en compleet.

  15 apr 2024

 • Dhr. Damhuis

  Verkoper

  9.5

  Het contact verliep goed bij de verkoop. Ook werd ik iedere keer op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en de voortgang van het proces.

  10 apr 2024

 • Mevr. Elsink

  Verkoper

  9.5

  Zeer vriendelijke medewerkers. 2 huizen in de verkoop gehad. 1e binnen een week verkocht en de 2e duurde 5 maanden, maar dat heb je niet in de hand. Tevreden over de begeleiding.

  5 apr 2024

Alle beoordelingen (63)

Kantoorgegevens

Deurningerstraat 224
7522CL Enschede
 • Ma09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Di09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Do09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 12:30, 13:00 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media