office-banner
Het Makelaarshuys Tiel - NVM Excellent kantoor! Logo

Het Makelaarshuys Tiel - NVM Excellent kantoor!

Het Makelaarshuys, NVM Excellent kantoor!

Overzicht

9,3

28 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

Bij Het Makelaarshuys bieden wij een breed scala aan vastgoeddiensten. Onze expertise omvat de verkoop, aankoop en verhuur van zowel woningen als bedrijfsonroerend goed, hypotheekadvies, taxaties, en advies over verduurzaming en energielabels.


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Recreatie, Monument, Winkels, Kantoren, Horeca, Nieuwbouw, Agrarisch en landelijk vastgoed, Expat makelaar

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Welkom bij Het Makelaarshuys!


Bent u op zoek naar een ervaren, innovatieve en integere makelaar? Dan bent u bij Het Makelaarshuys aan het juiste adres. Wij zijn een jong en gedreven team, gespecialiseerd in het begeleiden van aan- en verkoopprocessen, verhuur, aankoop en taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed. Het Makelaarshuys is in 2021 gestart in Arnhem en in 2022 uitgebreid met een vestiging in Tiel. Met trots kunnen we zeggen dat we na een succesvolle NVM Audit het predicaat Excellent Makelaardij hebben ontvangen. Dit predicaat onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.


De constatering van de auditor was fantastisch:


"Binnen Het Makelaarshuys is dusdanig veel structuur aangebracht dat hierdoor alle processen uitstekend op orde zijn. Hierdoor kan aandacht worden besteed aan waar het om gaat: het behartigen van de belangen van de klant. Het AVG- en WWFT dossier zijn uitstekend op orde, er wordt gewerkt met de meest up to date modellen en systemen en om te komen tot een geslaagde verkoop worden alle mogelijke tools uit de kast gehaald. 'Het Makelaarshuys stáát ook echt als een huis', is de eindconclusie van de auditor. De lat ligt hoog, maar dat moet ook: half werk is bij Het Makelaarshuys geen optie en alleen met het beste wordt genoegen genomen. En dat is ook het ultieme doel: het béste makelaarskantoor van de regio zijn en blijven. Bij Het Makelaarshuys ben je als klant echt in goede handen!"


Bij Het Makelaarshuys begrijpen we dat de vastgoedmarkt voortdurend in beweging is. Daarom zetten wij ons in om altijd een stapje harder te lopen voor onze opdrachtgevers. Met passie en enthousiasme streven we naar optimale resultaten en tevredenheid.


Of u nu uw droomwoning wilt kopen of verkopen, uw woning wilt verhuren of juist een nieuwe huurwoning zoekt, of als u advies nodig heeft bij het aan- en verkopen van bedrijfsonroerend goed en het taxeren van uw eigendommen, Het Makelaarshuys staat voor u klaar.


Onze makelaars zijn goed bekend met de lokale markten. Met hun grondige kennis en uitgebreide netwerk zorgen ze voor een vlotte en succesvolle transactie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Het Makelaarshuys u kan helpen bij al uw vastgoedbehoeften. Wij streven ernaar om uw vertrouwde partner te zijn in de dynamische wereld van onroerend goed.


Met vriendelijke groet,


Het team van Het Makelaarshuys

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Boeve, Verkoper in 2024

“Vanaf het begin hadden we een klik met Irene. Ze is deskundig , geeft goede adviezen en komt alle afspraken nauwgezet na. Het hele proces liep op rolletjes en ook van potentiële kopers kregen we positieve feedback. Kortom een voorbeeld voor anderen in het vakgebied. Dus zeer tevreden over Irene en de andere medewerkers van Het Makelaarshuys.”

Medewerkers

 • Irene Keij - NVM-makelaar (directeur)
  Irene KeijNVM-makelaar (directeur)
 • Aron van Mierle - Commercieel medewerker
  Aron van MierleCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 28 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 98% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Boeve

  Verkoper

  10,0

  Vanaf het begin hadden we een klik met Irene. Ze is deskundig , geeft goede adviezen en komt alle afspraken nauwgezet na. Het hele proces liep op rolletjes en ook van potentiële kopers kregen we positieve feedback. Kortom een voorbeeld voor anderen in het vakgebied. Dus zeer tevreden over Irene en de andere medewerkers van Het Makelaarshuys.

  5 jul 2024

 • Mevr. Keuken

  Verkoper

  10,0

  Wij zijn zeer tevreden over contact met het Makelaarshuys, goede communicatie en een snelle reactie bij vragen.

  30 jun 2024

 • Mevr. Van de Sluis

  Verkoper

  10,0

  Wij zijn zeer tevreden met Het Makelaarshuys. Ze hebben ons super goed geholpen met de verkoop van ons vaders huis.

  29 jun 2024

Alle beoordelingen (28)

Kantoorgegevens

Plein 63
4001LH Tiel
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak

Sociale media