office-banner
Van de Water Makelaars Oosterhout Logo

Van de Water Makelaars Oosterhout

Makelaars van het zuiverste water

Overzicht

9,2

89 beoordelingen

14

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Financieel advies

 • Aankoop


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Kantoren, Nieuwbouw, Winkels, Monument, Veiling, Beleggen, Herbestemmen

Certificaten

VastgoedCert

WFT

SEH

Talen

Engels

Omschrijving

Vertrouwd, deskundig en waanzinnig betrokken!

Wij zijn Van de Water Makelaars, uw makelaar in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg. Wij zijn ooit begonnen als ambitieus familiebedrijf op 1 september 1979. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren stevig ontwikkeld tot een professioneel kantoor in Brabant. Daarbij zijn onze bewezen kwaliteiten: doortastende dienstverlening, persoonlijke benadering, vakkennis en hoogwaardige advisering de pijlers van ons consistente succes! Wij streven voortdurend naar de beste performance binnen onze disciplines.

Van de Water als verkoopmakelaar

Bij Van de Water Makelaars werken we samen in een hecht team. Hierin zorgen we voor openheid en integriteit, maar ook dat jouw wens altijd bovenaan ons prioriteitenlijstje staat. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning spannend kan zijn en daarom staan we in dit proces altijd voor je klaar met korte lijnen en heldere communicatie.

Ook zijn we ons bewust van de wederzijdse afhankelijkheid waarin wij werken: zonder jouw vertrouwen kunnen wij ons werk niet doen. En dit werk doen we met passie, elke dag opnieuw. Als NVM-makelaar zorgen wij er daarom voor dat we onze kennis constant bijspijkeren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dankzij actieve informatievoorziening binnen ons kantoor, zijn wij altijd op de hoogte van de huidige markt. Ook hebben wij in de loop der jaren een gedegen netwerk opgebouwd, zodat we altijd een ruim aanbod hebben!

Kwaliteit staat bij ons boven alles. Dankzij ons stappenplan voor elke dienstverlening, kunnen wij deze kwaliteit immer garanderen. Kwaliteit in onze dienstverlening, kennis, communicatie en aanpak. Binnen ons kantoor willen we jou en je wensen daarom echt leren kennen! Alleen op deze manier vinden we de perfecte woning. Wij werken full service en ontzorgen jou tijdens dit proces van A tot Z, zo heb jij je handen vrij voor andere zaken.

Onze diensten

Van de Water Makelaars verzorgt de verkoop van een woning, maar ook de aankoop: de koper van nu, is immers de verkoper van de toekomst. Tevens doen wij nieuwbouwprojecten, bedrijfshuisvesting en zoeken wij de beste hypotheek die bij u past.

Aangenaam, wij zijn Van de Water Makelaars

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Bakker, Verkoper in 2024

“Van begin af aan erg fijn contact met Ebru. Ze nam veel initiatief om ons goed op de hoogte te houden en van deskundig advies te voorzien. Daarnaast heeft ze veel ruimte vrijgemaakt voor bezichtigingen, met als resultaat een snelle verkoop voor een mooie prijs. Super service! ”

Medewerkers

 • R.H. Benschop - NVM-makelaar
  R.H. BenschopNVM-makelaar
 • E. Köse-Bayram - Vastgoedadviseur
  E. Köse-BayramVastgoedadviseur
 • D.J. Govers - Secretaresse
  D.J. GoversSecretaresse
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 89 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 82% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Niets ging echt fout; begin communicatie was aftasten van beide partijen, wat uiteindelijk tot het gewenste resultaat leidde.

  11 jun 2024

 • Dhr. de Kramer

  Verkoper

  9,5

  Van begin af het eerste contact met Robert hadden wij gelijk een klik en voelde het zeer vertrouwelijk. . Hij nam veel initiatief, wat voor on zeer prettig was en hij en Dewy hielden ons goed op de hoogte. Bij eventuele onduidelijkheden werd dit gelijk verheldert en van advies voorzien. Wij zijn zeer blij met de gang van zaken en de afwerking. Makelaar van de Water heeft een Super service!

  4 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Robert Benschop, ondersteund door zijn team binnen van de Water, kenmerkt zich door toegankelijkheid, snelle respons, deskundigheid, klantvriendelijkheid en het zijn van een goede adviseur. Van harte aanbevolen.

  31 mei 2024

Alle beoordelingen (89)

Kantoorgegevens

Keiweg 24
4901JA Oosterhout Nb
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media