office-banner
Bon Makelaardij Logo

Bon Makelaardij

De actieve en enthousiaste makelaar van nu!

Overzicht

9,2

79 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aanhuur

Verkoop | Aankoop | Verhuur | Taxaties | Aanhuur | Nieuwbouwspecialist | Hypotheken


Specialisaties

Woningfotografie, Nieuwbouw, Buitenlands vastgoed

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Bon Makelaardij is een makelaarskantoor met een enthousiast en vakkundig team dat actief is op de onroerendgoedmarkt als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de gemeente Moerdijk, Etten-Leur, Hoeksche Waard, Halderberge en Dordrecht.

Ons team bestaat uit de makelaars Hans Bon, Leandra de Korver en Marijke Nelemans. Als commerciële binnendienst medewerkster zijn Esther Bon, Inge van Poeijer en Romy Dijke bij ons werkzaam. Met dit uitgebreide team hebben wij ieder onze specialismen en een diversiteit aan kennis in huis. Onze makelaars/taxateurs zijn gekwalificeerd en vinden het een uitdaging u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U mag van ons professionaliteit, deskundigheid, daadkracht en enthousiasme verwachten.

Bepaal zelf welke makelaarsdiensten u wilt gebruiken en daarmee de kosten van de makelaar voor het verkopen van uw huis.

Sinds 1999 zijn wij met ons kantoor gestart in Zevenbergen met als werkgebied de gemeente Moerdijk, na enkele jaren uitgebreid met de gemeente Halderberge, Hoeksche Waard, Dordrecht en Etten-Leur. Vanaf de start zijn wij aangesloten bij de NVM. De mensen in het team zijn gekwalificeerde makelaars/taxateurs en adviseurs die het een uitdaging vinden u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn gespecialiseerd in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Sinds 2001 zijn wij in ons werkgebied marktleider. Door onze lange werkervaring hebben wij een gedegen marktkennis. Wij hebben een divers woningaanbod. Van alle woningen is uitgebreide informatie aanwezig en te downloaden via het aanbod op deze site. Bent u op zoek naar een andere woning wij houden u via de email kosteloos op de hoogte van het woningaanbod. Heeft u uw toekomstige woning bij een andere makelaar in de verkoop zien staan, wij zijn u graag van dienst met een aankoopadvies of uitgebreide aankoopbegeleiding. Ook op het gebied van Bedrijfsonroerend goed hebben wij een divers aanbod, zowel op het gebied van verkoop als verhuur. Binnen de nieuwbouw hebben wij o.a. zaken gedaan met Zeeman Vastgoed, Synchroon, Bouwfonds MAB Ontwikkeling, Van Wanrooij Projectontwikkeling, Berlaere vastgoedontwikkeling, Amstelland ontwikkeling, Aan de Stegge Roosendaal, ABB Ontwikkeling, Maas-Jacobs, Aannemersbedrijf van Agtmaal te Oudenbosch en de woningbouwvereniging Stichting Woonkwartier. In de gemeente Moerdijk verkopen wij verreweg de meeste nieuwbouwprojecten. Diverse nieuwbouwprojecten zijn actief in de verkoop waarover wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Heeft u een taxatierapport nodig? De door ons uitgevoerde taxaties kunnen gebruikt worden bij iedere geldverstrekker. Het taxatierapport wordt opgesteld conform het laatste model woningfinanciering, vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM), Landelijke Makelaarsvereniging (LMV) en de Nederlandse vereniging van Register Vastgoed Taxateurs (RVT). Ook een NWWI taxatierapport kunnen wij voor u verzorgen, wij zijn aangesloten bij het NWWI (het Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Ons kantoor vindt u in Zevenbergen aan de Molenstraat 36.

Loop gerust eens binnen! Bon Makelaardij staat voor u klaar!


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van Ginneke, Verkoper in 2024

“Super!!! Fijne communicatie. Geen mooie verkoop praatjes. Gewoon duidelijk en realistisch. En dan toch alles er uit gehaald wat er in zat en nog meer. En heel snel!! Heel erg bedankt.”

Medewerkers

 • Hans Bon - NVM-makelaar (directeur)
  Hans BonNVM-makelaar (directeur)
 • Leandra de Korver - Assistent-makelaar
  Leandra de KorverAssistent-makelaar
 • Marijke Nelemans-Maas - Kandidaat-makelaar
  Marijke Nelemans-MaasKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 79 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 99% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Uyttendaele

  Verkoper

  9,0

  Gedegen kennis van de markt. Realistisch advies omtrent de vraagprijs. Goede communicatie gedurende het ganse proces.

  18 jun 2024

 • Dhr. Leijger

  Verkoper

  9,8

  Een afspraak was snel gemaakt en werd goed opgevolgd. Ook is er een reëele waardebepaling gedaan. Daarna is de woning snel verkocht.

  10 jun 2024

 • Dhr. Leerves

  Verkoper

  8,8

  Een vriendelijke makelaar met verstand van de regio. Heeft de waarde van de verkoop van ons huis perfect ingeschat.

  8 jun 2024

Alle beoordelingen (79)

Kantoorgegevens

Molenstraat 36
4761 CL ZEVENBERGEN
 • Ma09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Di09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Do09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media