office-banner
M&S makelaars Logo

M&S makelaars

Persoonlijk en grensverleggend!

Overzicht

9,5

8 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Horeca

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

M&S MAKELAARS TILBURG 24/7 bereikbaarheid, social media, Funda en 3D maar vooral de focus op persoonlijke aandacht! In 1975 werd Paul Mols geboren en kort daarna startte zijn vader een makelaarskantoor (Mols) samen met een aannemersbedrijf (Schuurkes), zij verkochten simpelweg wat ze bouwden. Een goede combinatie maar na jaren van groei, ontwikkeling en focus zijn de wegen van elkaar gescheiden in de jaren '80. In 2005 heeft Paul het kantoor overgenomen. Het ondernemerschap en het horecahart van Paul heeft gezorgd voor een andere blik op de traditionele makelaardij. Aan de opgebouwde knowhow en vakkennis werd gastvrijheid en aandacht toegevoegd. Met als doel de klant centraal te zetten in het proces van aan- en verkoop van vastgoed. Het is een van de grootste stappen die je maakt in je leven en zo'n stap moet met zorg worden genomen en begeleid. De aanpak van M&S MAKELAARS kenmerkt zich door de focus op de klant, vakkennis en ijzersterke service. Onderscheidend zijn ten opzichte van internet en de grijze massa. Altijd bereidt een stap meer te willen zetten. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Zo WhatsAppen ze met klanten over de voortgang van een aan- of verkoop, belanden nieuwe woningen als eerst op facebook, social media (#msmakelaars) en worden woningen op Funda aangemeld. M&S makelaars richt zich vooral op young professionals, jonge gezinnen en senioren. Ze begrijpen heel goed dat je overdag druk hebt en graag afspraken plant in de avond of in het weekend.

M&S makelaars richt zich op de particuliere woningmarkt en op vraagstukken van het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Tevens is M&S makelaars een bekende partner in nieuwbouw- en transformatieprojecten in Midden Brabant waarbij de samenwerking wordt aangegaan met aannemers, ontwikkelaars, wooncorporaties, beleggers en particulieren. De Havenmeester aan de Piushaven en Stadsplein Forum in de Reeshof zijn hier twee mooie voorbeelden van. M&S makelaars beschikt over een groot en betrouwbaar netwerk van aanverwante dienstverleners, zoals hypotheekverstrekkers, verzekeraars, banken, fiscalisten en bouwkundige. Graag verwijst M&S makelaars naar hun door zodat zij zelf de focus kunnen houden op hetgeen waar ze goed in zijn; aan- verkoopbegeleiding, taxaties en verhuur. Paul Mols is register makelaar-taxateur voor wonen en bedrijven, Chris van den Akker is register makelaar-taxateur wonen. Samen zijn zij geaccrediteerd taxateur voor bijna alle banken, hypotheekverstrekkers en validatie instituten (NWWI).Heb je op korte of lange termijn een huisvestigingsvraagstuk? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking en laat je informeren over wat M&S makelaars voor je kan betekenen. Bezoek een van onze informatie avonden of neem deel aan Webinar. Tot ziens, M&S makelaars

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Broos, Verkoper in 2024

“Het contact is zoals de vorige keer goed verlopen. Met de Chris afgesproken dat de bezichtigingen tijdens de vakantie plaatsvonden. Tijdens de vakantie is het huis verkocht.. met een goede prijs en ook nog erg vriendelijke kopers. Dit was van tevoren al voorspeld door de makelaar en inderdaad hij had gelijk. ”

Medewerkers

 • Paul Mols - NVM-makelaar & taxateur
  Paul MolsNVM-makelaar & taxateur
 • Chris van den Akker - NVM-makelaar & taxateur
  Chris van den AkkerNVM-makelaar & taxateur
 • Daphne Nederkoorn - Vastgoedadviseur
  Daphne NederkoornVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 8 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 12% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Broos

  Verkoper

  10,0

  Het contact is zoals de vorige keer goed verlopen. Met de Chris afgesproken dat de bezichtigingen tijdens de vakantie plaatsvonden. Tijdens de vakantie is het huis verkocht.. met een goede prijs en ook nog erg vriendelijke kopers. Dit was van tevoren al voorspeld door de makelaar en inderdaad hij had gelijk.

  5 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Chris van M&S makelaars is een professionele en prettige makelaar om mee samen te werken. Voor een nette prijs heeft hij uitstekend advies geleverd en gezorgd voor een snelle en zeer gunstige verkoop van ons huis. Hij houdt zich aan afspraken en heeft goede marktkennis die de verkoop succesvol hebben gemaakt. Wij zouden Chris zo weer inschakelen.

  15 mei 2024

 • Mevr. Ine Priems

  Verkoper

  9,0

  Een eerlijk verhaal naar verkopers én bleek achteraf ook naar kopers. Geen opdringerige praatjes, geen vervelende vragen.

  23 apr 2024

Alle beoordelingen (8)

Kantoorgegevens

Saal van Zwanenbergweg 1
5026RM Tilburg
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media