office-banner
Kuub Makelaars Logo

Kuub Makelaars

Uw makelaar met inhoud, full service

Overzicht

9,4

25 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Recreatie

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Omschrijving

Sinds 1 oktober 2012 is Kuub Makelaars (voorheen Estio Makelaars) actief vanuit het centrum van Zierikzee. Deze unieke winkel staat midden in het centrum en is het eerste interactieve makelaarskantoor van Nederland.


Als u langskomt kan het zijn dat de makelaar aanwezig is, maar als het goed is, is hij op pad om woningen te verkopen. U kunt dan door middel van onze eigen app u laten informeren over verkoop, aankoop, taxaties, marketing of styling. U kunt ook contact leggen met onze backoffice.


Kuub Makelaars is een jong bedrijf met ervaring. We zijn integer, actief en hechten sterk aan de marketingmogelijkheden die nieuwe media ons bieden. Bovendien geloven we in een volwassen markt waar kopers en verkopers weten wat ze willen; daar kan Kuub Makelaars op inspringen door zich flexibel op te stellen tegenover deze marktpartijen.


Kuub Makelaars is een dienstverlenend bedrijf in de zuiverste zin van het woord. De klant geeft ons het vertrouwen van hun meest kostbare bezit en wij doen er alles aan om dat vertrouwen waar te maken.

De medewerkers van Kuub Makelaars hebben veel gevoel voor voor wonen en mensen. Creativiteit en klantgerichtheid zijn voor hen basisbegrippen. Kuub Makelaars gaat actief op zoek naar de koper van uw huis!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Maurice Geense van Kuub Makelaars, is een no-nonsense makelaar met gedegen kennis van de Zeeuwse huizenmarkt, waardoor hij op professionele wijze, in korte tijd de juiste koper voor onze woning wist te vinden. Zonder twijfel geven wij Maurice en zijn team de maximale beoordeling en bevelen hem aan bij iedereen, die zorgeloos en vlot zijn woning wil verkopen! Een zeer tevreden verkoper. ”

Medewerkers

 • Collin Hoondert
  Collin Hoondert
 • Maurice Geense - NVM-makelaar (directeur)
  Maurice GeenseNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 25 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. van der Wekken

  Verkoper

  9,8

  Makelaar Kuub kent de lokale situatie heel goed. Het contact met Maurice en zijn medewerkers verliep heel plezierig. Ik werd altijd over de bezichtigingen geïnformeerd. We zijn snel tot verkoop gekomen door nauw overleg. Ben zeer tevreden over het hele traject. Ik kan hun alleen maar aanbevelen.

  11 jul 2024

 • Dhr. Dalebout

  Verkoper

  9,0

  Open, realistische en deskundige benadering van de verkoop van ons huis. Al mef al een vertrouwenwekkende aanpak van zaken en zéér klantvriendelijk in de omgang. Als oud docent geef ik geen tienen, er moet altijd iets te verbeteren zijn echter, eerlijkheidshalve, ik zou niet weten wat.

  2 jul 2024

 • Dhr. Verwest

  Verkoper

  9,0

  Zeer betrokken en enthousiaste makelaar met kennis van zaken. Ondanks een paar zeer bijzondere potentiële kopers er gewoon voor blijven gaan. Bedankt !

  3 mei 2024

Alle beoordelingen (25)

Kantoorgegevens

Nieuwe Bogerdstraat 7
4301 CV ZIERIKZEE
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media