Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij Logo

Peters Wiertz en Wijnands Makelaardij

De makelaars die offline echt het verschil maken

Overzicht

9,1

9 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NRVT

NWWI

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Duits, Engels

Omschrijving

Peters, Wiertz & Wijnands: de makelaars die offline echt het verschil maken


Zelf online een nieuwe woning vinden? Of stap voor stap meegenomen worden naar een nieuwe plek om te leven, wonen en/of werken. Zelf uw woning verkopen of verhuren? Of hoogstpersoonlijk geholpen worden om bij de juiste koper en juiste prijs uit te komen? Dat is het verschil dat de makelaars van Peters, Wiertz & Wijnands graag voor u willen maken.


Het is maar net welke mate van persoonlijke aandacht u wenst bij de verkoop, verhuur of aankoop van een woning of zakelijk onroerend goed. Natuurlijk, ook wij kunnen als makelaars niet zonder online en al helemaal niet zonder Funda. We begrijpen als geen ander dat daar vaak uw oriëntatieproces of zoektocht begint. Maar heeft u behoefte aan, we zouden haast zeggen 'ouderwetse' service, dan nodigen we u van harte uit voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Roermond.


Midden-Limburg

We hebben geen statistieken bijgehouden, maar in bijna 40 jaar tijd hebben wij in Midden-Limburg de nodige te koop- en verkocht-borden mogen plaatsen bij particulieren en ondernemers. Die volwassenheid van onze dienstverlening maakt dat wij komen met pasklare oplossingen, daar waar anderen die vaak niet direct zien.


We kennen de regionale vastgoedmarkt en bijna iedere straathoek van de zeven Midden-Limburgse gemeenten Weert, Nederweert, Maasgouw, Leudal, Roermond, Roerdalen en Echt-Susteren. Heeft u in dit gebied een woning of zakenpand te koop? Of zoekt u juist een nieuw huis of kantoor? Wij begeleiden u persoonlijk in het aan- of verkoopproces.


NVM makelaar

Wij zijn lid van de NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerend goed. Zowel voor onszelf als voor u is NVM een belangrijk kwaliteitskeurmerk. Ons lidmaatschap houdt ons scherp en up-to-date. En u heeft altijd de garantie dat uw belangen optimaal worden behartigd door een deskundige en betrouwbare makelaar.


Wilt u uw huis verkopen of zoekt u een nieuwe woning? Frank Wiertz of Paul Wijnands vertellen u graag wat zij voor u kunnen betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak.


Team Peters, Wiertz & Wijnands oz.:


Frank Wiertz, Paul Wijnands, Cindy Cop en Suzanne Reiter-Peeters


Lid NVM, NRVT, NWWI, Vastgoedcert gecertificeerd kamer Wonen

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Selder, Verkoper in 2024

“Alles verliep naar wens, goed overleg als er kopers waren. Super makelaar. Alles helpen regelen van het begin tot einde.”

Medewerkers

 • Suzanne Reiter - Peeters - Secretaresse
  Suzanne Reiter - PeetersSecretaresse
 • Cindy Cop - Secretaresse
  Cindy CopSecretaresse
 • Paul Wijnands - Directeur
  Paul WijnandsDirecteur
Beoordelingen gemiddelde
9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 9 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 52% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Klootwijk

  Verkoper

  9,2

  Makelaar Wijnands is een fijne joviale man, die me af en toe met beide voeten op de grond zette, als ik geen geduld had. Hij is duidelijk en rustig. Ook de dames van zijn secretariaat verdienen een dikke pluim voor hun dienstverlening en zijn altijd correct en vriendelijk. Gevraagde stukken werden vrijwel meteen opgestuurd.

  7 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,0

  Contact verliep redelijk goed. In de verkoop wat pech gehad maar dit kwam mede door de vele aanbod in de buurt

  8 apr 2024

 • Dhr. Selder

  Verkoper

  10,0

  Alles verliep naar wens, goed overleg als er kopers waren. Super makelaar. Alles helpen regelen van het begin tot einde.

  28 feb 2024

Alle beoordelingen (9)

Kantoorgegevens

Roerderweg 24
6041 NS ROERMOND
 • Ma08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Di08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Do08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 12:30, 13:30 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website