office-banner
VLIEG Makelaars Zaanstad OG Logo

VLIEG Makelaars Zaanstad OG

VLIEG maakt het makkelijk!

Overzicht

9,6

31 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

 • Aanhuur

 • Financieel advies


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

WFT

SEH

Talen

Engels, Duits, Nederlands

Omschrijving

Welkom bij VLIEG Makelaars Zaanstad! Ons werkgebied strekt zich uit over Waterland en de Zaanstreek, waar onze roots liggen en ons uitgebreide netwerk is opgebouwd. We zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de regio en welke ontwikkelingen er gaande zijn. Zo kunnen we je precies vertellen hoe courant jouw huidige woning is en wie je toekomstige buren zullen zijn.


Ons enthousiaste en gedreven team staat elke dag voor je klaar om jouw verwachtingen te overtreffen. We zijn gevestigd op een schitterende locatie aan de Westzijde 73 in Zaandam, direct naast de Bullekerk.


Bij VLIEG Makelaars Zaanstad staat toegevoegde waarde centraal. Onze makelaars hebben elk hun eigen specialisme. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, verhuur, taxatie van woningen of het adviseren bij projectontwikkeling.Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jullie!


VLIEG Makelaars is vernieuwend op de woningmarkt sinds 1974. En mét succes. We boeken prachtige aankoop- en verkoopresultaten op diverse verkoopkanalen, hanteren een maatwerk tariefstelsel en investeren in uitmuntende dienstverlening.


Met tien kantoren in Noord-Holland en Flevoland verkoopt VLIEG niet lokaal maar regionaal en met ruim 50 jaar ervaring en ruim 20.000 verkochte woningen hebben wij onze VLIEG-uren wel gemaakt. Met andere woorden: wij kennen jouw buurt als geen ander en weten precies wat er moet gebeuren om je kostbaarste bezit zo goed mogelijk te verkopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. De synergie tussen onze kantoren en ons uitgebreide netwerk genereert extra voordeel voor jou als verkoper: wij hebben een tien keer zo grote kans om jouw woning succesvol te verkopen.


Als NVM Nieuwbouwspecialist beschouwen wij nieuwbouwverkoop, -marketing en -advisering als onze specialiteit. Onze focus ligt op 'Aangenaam persoonlijk', waarbij wij maatwerk leveren afgestemd op jouw individuele situatie. Onze klantbeoordelingen getuigen van waardering voor onze onderscheidende werkwijze.


Ontdek waarom onze klanten VLIEG Makelaars Zaanstad ons gemiddeld waarderen met een indrukwekkende 9.0. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons bewijzen dat VLIEG Makelaars Zaanstad jouw partner is voor vastgoedsucces!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Bellaart, Verkoper in 2024

“Super geholpen en tussendoor vaak op de hoogte gehouden. Leuk informeel contact, maar ook duidelijk en formeel wanneer dit nodig was. Gehele Vlieg team bedankt!”

Medewerkers

 • Carel Bos - NVM-makelaar
  Carel BosNVM-makelaar
 • Amy Korstanje - Vastgoedadviseur
  Amy KorstanjeVastgoedadviseur
 • Omar Nederlof - Hypotheekadviseur
  Omar Nederlof Hypotheekadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 31 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 96% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Bellaart

  Verkoper

  10,0

  Super geholpen en tussendoor vaak op de hoogte gehouden. Leuk informeel contact, maar ook duidelijk en formeel wanneer dit nodig was. Gehele Vlieg team bedankt!

  19 apr 2024

 • Dhr. Koppe

  Verkoper

  10,0

  We hebben voor de aankoop van ons appartement en de verkoop van onze huidige woning het team van Carel ingeschakeld en ook gebruik gemaakt van de diensten van hypotheekadviseur Omar. Tot volle tevredenheid kunnen we nu zeggen. Om in de huidige markt een woning aan te kopen ónder de vraagprijs en de hypotheek rond te krijgen bínnen drie weken, moet je van goede huizen komen. Carel en Omar hebben het geflikt! Uiteraard ook een compliment voor de dames van de binnendienst makelaardij én hypotheken: die hebben puik werk geleverd en ons van iedere stap op de hoogte gehouden. We raden ze absoluut aan: Vlieg krijgt van ons 5 sterren.

  12 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Helaas moest ik na een overlijden een huis verkopen. Vlieg makelaars heeft mij enorm geholpen met, niet alleen advies, maar ook qua begeleiding en expertise, met als gevolg een snelle en succesvolle verkoop.

  21 mrt 2024

Alle beoordelingen (31)

Kantoorgegevens

Westzijde 73
1506EC Zaandam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media