office-banner
Brantjes Makelaars Assendelft Logo

Brantjes Makelaars Assendelft

Samen uit, samen thuis! in Zaanstad!

Overzicht

9

142 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Bedrijfsruimte, Beleggen, Herbestemmen, Kantoren, Monument, Winkels, Horeca, Nieuwbouw, Recreatie

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Brantjes Makelaars is al ruim 50 jaar dé makelaar in Zaanstad en omstreken en daarom een begrip in de omgeving. Deze jarenlange ervaring en kennis gebruiken wij graag om jou te helpen met het vinden van de ideale koopwoning. Mocht je juist op zoek zijn naar een partner die jou kan ondersteunen bij het verkopen van je woning? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ons team bestaat uit 13 professionals die veel kennis hebben over de omgeving Zaanstad, en door hun grote netwerk goed op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen. Verder weten zij als geen ander hoe ze jou kunnen ondersteunen in het aankopen of verkopen van een woning.

Wil je meer informatie over onze diensten of wil je graag een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op en dan zien we elkaar snel aan het Kaaikhof 3 in Assendelft.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ik heb kennisgemaakt met Brantjes makelaar toen ik zelf naar een nieuwe woning ging kijken. Daar ben ik aan de praat geraakt om ook eens een waarde schatting te laten doen van mijn woning. Een week later stonden de heren voor de deur waar ik een goed gevoel over aan had gehouden. Echter had ik de gehele zoektocht wat op stil gezet tot dat ik wel de woning van mijn dromen had gevonden. Ik belde Brantjes weer op om te kijken wat de termijn zou zijn voor de verkoop van mijn eigen woning. Zonder blikken of blozen hebben ze mij geholpen niet alleen met wat advies maar ook zonder kosten met een belletje naar de makelaar van mijn droomwoning als ook een schatting wat ik zou moeten bieden om het huis te krijgen. En gelukt! Vandaar ben ik verder gegaan met de verkoop van mijn woning. Ze hebben zich altijd beschikbaar gesteld, zijn goed bereikbaar. Professioneel en niks is te gek. Als ik weer een huis zou aankopen of verkopen zou ik ze direct weer inschakelen. Van moment van tekenen tot verkoop ben ik niet meer dan een maand kwijt geweest. Alles is enorm snel gegaan en erg professioneel. Na elke dag bezichtigen werd ik netjes gebeld met een update en wat ze ervan dachten. Al met al is de woning verkocht door hun professionele aanpak. ”

Medewerkers

 • Corno Pronk - NVM-makelaar
  Corno Pronk NVM-makelaar
 • S.H. Brantjes - Kandidaat-makelaar
  S.H. BrantjesKandidaat-makelaar
 • Lisette Zonneveld - Kandidaat-makelaar
  Lisette Zonneveld Kandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.0

Het gemiddelde is gebaseerd op 142 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 98% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Ik heb kennisgemaakt met Brantjes makelaar toen ik zelf naar een nieuwe woning ging kijken. Daar ben ik aan de praat geraakt om ook eens een waarde schatting te laten doen van mijn woning. Een week later stonden de heren voor de deur waar ik een goed gevoel over aan had gehouden. Echter had ik de gehele zoektocht wat op stil gezet tot dat ik wel de woning van mijn dromen had gevonden. Ik belde Brantjes weer op om te kijken wat de termijn zou zijn voor de verkoop van mijn eigen woning. Zonder blikken of blozen hebben ze mij geholpen niet alleen met wat advies maar ook zonder kosten met een belletje naar de makelaar van mijn droomwoning als ook een schatting wat ik zou moeten bieden om het huis te krijgen. En gelukt! Vandaar ben ik verder gegaan met de verkoop van mijn woning. Ze hebben zich altijd beschikbaar gesteld, zijn goed bereikbaar. Professioneel en niks is te gek. Als ik weer een huis zou aankopen of verkopen zou ik ze direct weer inschakelen. Van moment van tekenen tot verkoop ben ik niet meer dan een maand kwijt geweest. Alles is enorm snel gegaan en erg professioneel. Na elke dag bezichtigen werd ik netjes gebeld met een update en wat ze ervan dachten. Al met al is de woning verkocht door hun professionele aanpak.

  18 apr 2024

 • Dhr. van den Berg

  Verkoper

  10.0

  Zeer goed geholpen! Wij hebben kunnen genieten van onze vakantie en Corno heeft samen met zijn collega’s alles perfect geregeld.

  12 apr 2024

 • Mevr. Ruizendaal-De Graaf

  Verkoper

  10.0

  Wij zijn ontzettend tevreden over de begeleiding en verkoop van het huis. We voelden ons direct op ons gemak bij makelaar Jan. Mooie foto’s en videos gemaakt van het huis. Het huis is boven verwachting snel verkocht mede door Brantjes!

  10 apr 2024

Alle beoordelingen (142)

Kantoorgegevens

Kaaikhof 3
1567JP Assendelft
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media