office-banner
Bert van Vulpen makelaars + hypotheken Amstelveen Logo

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken Amstelveen

Vooruitstrevend en persoonlijk betrokken.

Overzicht

9,2

53 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Financieel advies

 • Taxaties

Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken ben je aan het juiste adres voor advies over een huis kopen of verkopen, hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Al jaren is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio’


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NRVT

NWWI

SEH

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Vooruitstrevend en persoonlijk betrokken. Voor huis en werkplek, hypotheek en verzekering. Beste makelaars.


Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken ben je aan het juiste adres voor advies over een huis kopen of verkopen, hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Al jaren is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio’s Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Krommenie.


 • Alle expertise onder 1 dak
 • Lokale marktkennis
 • Persoonlijk betrokken
 • Transparant advies


Dat vind je bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken onder één dak. Jou ontzorgen is ons doel. Dat levert jou vele voordelen op. Natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing.

We horen graag hoe we jou kunnen helpen!


Begeleiding en advies

Bezichtigen, bieden en vooral overbieden: een nieuwe koopwoning heb je tegenwoordig niet één-twee-drie in je bezit. Ben je al een hele lange tijd op zoek en zit je met de handen in het haar, óf wil je snel en doeltreffend je slag slaan? Dat begrijpen we! Daarom adviseert Bert van Vulpen je graag. Ook op gebied van nieuwbouw zijn wij jouw aanspreekpunt.


Woning kopen

Jij bent op zoek naar een huis waar je je thuis voelt en waar je trots op kan zijn. Dat geweldige huis vinden én aankopen kan in de drukke woningmarkt best lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Ook op gebied van nieuwbouw helpen we je graag. Wij brengen jou als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod, kunnen snel voor je handelen en blijven betrokken totdat jij de sleutel van jouw nieuwe huis hebt. Tijdens het hele aankoopproces denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan we je daadkrachtig bij.


Woning verkopen

Wij verkopen veel huizen en appartementen in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en omstreken. Daarvoor hanteren wij de beste verkoopstrategie om zo de beste vraagprijs te bepalen. Om veel reacties voor je te genereren en scherp voor je te onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!


Hypotheken

Een hypotheek sluit je niet voor even af. Daarom wil je een open en eerlijk hypotheekadvies, waarbij je niet teveel betaalt. Dat snappen wij. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Wij helpen jou graag de beste hypotheekkeuze maken. Goed geregeld en aantrekkelijk geprijsd. Voor nu en voor later.


Verzekeringen

Zorgeloos wonen begint met de juiste verzekeringen. Je kunt bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken terecht voor een woonverzekering of inboedelverzekering, maar ook voor een schadeverzekering, zorgverzekering en levensverzekering. Kom je bij ons langs, dan inventariseren we eerst samen welke verzekering je nodig hebt en welke niet. Wij dragen bij aan zorgeloos ‘thuis zijn’.


Helpen we niet? Dan betaal jij niet.

Het is ons doel om jou te helpen en we zijn overtuigd dat we dat goed kunnen. Om die reden werken we op basis van no cure, no pay. Jij betaalt pas als je huis echt verkocht is en je bij de notaris zit, eerder niet. Ook kennen we geen intrekkingskosten, mocht je gedurende de verkoop van gedachten veranderen. Wij vinden dit een kwestie van meedenken, want dat is wat we doen. We luisteren, leven mee, begrijpen en helpen.


Meer weten over onze full-service aanpak?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag!


We zijn gevestigd in Amstelveen, Zaandam, Amsterdam en Krommenie.

Alle vestigingen zijn maandag t/m vrijdag open.


Advies over verkoop, aankoop, hypotheken en bezichtigingen doen wij op aanvraag op zaterdag en in de avonduren.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Rob Dreissen, Verkoper in 2024

“Het contact met de makelaar verliep zeer prettig en er werd ruim de tijd genomen om alles goed door te spreken en er afspraken over te maken. Ook al het vervolgcontact met diverse medewerkers verliep netjes en professioneel. ”

Medewerkers

 • Moreno Hermans - Kandidaat-makelaar
  Moreno HermansKandidaat-makelaar
 • Luna Hof - Kandidaat-makelaar
  Luna HofKandidaat-makelaar
 • Nicola Kasprzyk - Commercieel medewerker
  Nicola KasprzykCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 53 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 78% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  De samenwerking met de makelaar was erg goed. De makelaar houd diverse open dagen, welke flink werd bezocht. Het huis met garage werd mede door de open dag binnen de verwachte tijd verkocht.

  11 jul 2024

 • Dhr. Rob Dreissen

  Verkoper

  10,0

  Het contact met de makelaar verliep zeer prettig en er werd ruim de tijd genomen om alles goed door te spreken en er afspraken over te maken. Ook al het vervolgcontact met diverse medewerkers verliep netjes en professioneel.

  21 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,5

  Goed. Bert van Vulpen is een no nonsense makelaar, die mijn belang als verkoper steeds goed heeft behartigd. De makelaar was open, duidelijk en reageerde steeds snel.

  20 jun 2024

Alle beoordelingen (53)

Kantoorgegevens

Pieter Lastmanweg 2
1181XG Amstelveen
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za09:00 - 17:30
 • ZoGesloten

Sociale media