office-banner
Bert van Vulpen makelaars + hypotheken Krommenie Logo

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken Krommenie

Vooruitstrevend en persoonlijk betrokken.

Overzicht

9.3

50 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Financieel advies

 • Taxaties

 • Verhuur

Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken ben je aan het juiste adres voor advies over een huis kopen of verkopen, hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Al jaren is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio.


Specialisaties

Nieuwbouw, Woningstyling, Expat makelaar, Woningfotografie

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SEH

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Vooruitstrevend en persoonlijk betrokken. Voor huis en werkplek, hypotheek en verzekering. Beste makelaars.


Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken ben je aan het juiste adres voor advies over een huis kopen of verkopen, hypotheek en de bijbehorende verzekeringen. Al jaren is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio’s Zaandam, Amsterdam, Amstelveen, Krommenie.


 • Alle expertise onder 1 dak
 • Lokale marktkennis
 • Persoonlijk betrokken
 • Transparant advies


Dat vind je bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken onder één dak. Jou ontzorgen is ons doel. Dat levert jou vele voordelen op. Natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing.

We horen graag hoe we jou kunnen helpen!


Begeleiding en advies

Bezichtigen, bieden en vooral overbieden: een nieuwe koopwoning heb je tegenwoordig niet één-twee-drie in je bezit. Ben je al een hele lange tijd op zoek en zit je met de handen in het haar, óf wil je snel en doeltreffend je slag slaan? Dat begrijpen we! Daarom adviseert Bert van Vulpen je graag. Ook op gebied van nieuwbouw zijn wij jouw aanspreekpunt.


Woning kopen

Jij bent op zoek naar een huis waar je je thuis voelt en waar je trots op kan zijn. Dat geweldige huis vinden én aankopen kan in de drukke woningmarkt best lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Ook op gebied van nieuwbouw helpen we je graag. Wij brengen jou als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod, kunnen snel voor je handelen en blijven betrokken totdat jij de sleutel van jouw nieuwe huis hebt. Tijdens het hele aankoopproces denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan we je daadkrachtig bij.


Woning verkopen

Wij verkopen veel huizen en appartementen in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam en omstreken. Daarvoor hanteren wij de beste verkoopstrategie om zo de beste vraagprijs te bepalen. Om veel reacties voor je te genereren en scherp voor je te onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!


Hypotheken

Een hypotheek sluit je niet voor even af. Daarom wil je een open en eerlijk hypotheekadvies, waarbij je niet teveel betaalt. Dat snappen wij. Onze erkende hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een hypotheekverstrekker. Wij helpen jou graag de beste hypotheekkeuze maken. Goed geregeld en aantrekkelijk geprijsd. Voor nu en voor later.


Verzekeringen

Zorgeloos wonen begint met de juiste verzekeringen. Je kunt bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken terecht voor een woonverzekering of inboedelverzekering, maar ook voor een schadeverzekering, zorgverzekering en levensverzekering. Kom je bij ons langs, dan inventariseren we eerst samen welke verzekering je nodig hebt en welke niet. Wij dragen bij aan zorgeloos ‘thuis zijn’.


Helpen we niet? Dan betaal jij niet.

Het is ons doel om jou te helpen en we zijn overtuigd dat we dat goed kunnen. Om die reden werken we op basis van no cure, no pay. Jij betaalt pas als je huis echt verkocht is en je bij de notaris zit, eerder niet. Ook kennen we geen intrekkingskosten, mocht je gedurende de verkoop van gedachten veranderen. Wij vinden dit een kwestie van meedenken, want dat is wat we doen. We luisteren, leven mee, begrijpen en helpen.


Meer weten over onze full-service aanpak?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag!


We zijn gevestigd in Amstelveen, Zaandam, Amsterdam en Krommenie.

Alle vestigingen zijn maandag t/m vrijdag open.


Advies over verkoop, aankoop, hypotheken en bezichtigingen doen wij op aanvraag op zaterdag en in de avonduren.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Krook, Verkoper in 2024

“Op het moment dat ik besloot om mijn appartement in Wormerveer te gaan willen verkopen, heb ik direct Sabine Denkers (Bert van Vulpen Krommenie) gevraagd langs te komen voor een oriënterend verkoopgesprek. In 2021 en 2022 hadden wij elkaar reeds ontmoet tijdens meerdere bezichtigingen, toen ik zelf al lang zoekende was naar een geschikt en net appartement. Hetgeen dat mij direct opviel aan haar benadering was de gedegen kennis van de markt in de Zaanstreek, de persoonlijke- en correcte communicatie (ook na het doen van een niet-geaccepteerd bod), maar vooral de tijd en rust die zij nam voor mij als geïnteresseerde tijdens de bezichtigingen. Elke vraag mocht en kon gesteld worden - ook achteraf, dit in tegenstelling tot veel andere makelaars. Dit gaf mij het gevoel serieus genomen te worden als mogelijke koper/ geïnteresseerde. Gezien dit voor mij persoonlijk écht onderscheidend overkwam, heb ik geen moment getwijfeld de verkoopopdracht van mijn appartement bij Bert van Vulpen Krommenie onder te brengen. Ondanks ik dit proces initieel oriënterend aan was gegaan, diende het proces in een sneltreinvaart te worden opgezet - in verband met een geaccepteerd bod op een nieuwe woning die ik wilde aankopen. Sabine heeft destijds tezamen met haar collega Mariëlle van den Bogaerde alle zeilen bijgezet om zo nauwkeurig en snel mogelijk het verkoopdossier gereed te maken, zodat mijn woning vervolgens kon worden aangemeld op Funda. Elke stap werd met mij als (kritische) verkoper doorlopen, zodat ik volledig achter de advertentie en tekst kon staan. Sabine en Mariëlle hebben meerdere malen buiten werktijd tijd vrij gemaakt om alles zo goed mogelijk te organiseren en te plannen, deze volledige betrokkenheid en snelle reactietijd waardeer ik enorm! Ook tijdens de vakantie van Sabine en Mariëlle, hebben Myrthe Kostense en Imani van Briemen erg adequaat gehandeld toen afgesproken data dreigde te verlopen. Ondanks het niet het makkelijkste proces/ dossier was, waren zij ontzettend goed geïnformeerd over de stand van zaken. Iedere medewerker die betrokken geweest is bij het verkoopproces van mijn appartement heeft een zelfde drive, kan alleen maar zeggen: ga zo door! Ook dit is in positieve zin typerend voor de werkwijze van Bert van Vulpen Makelaars! Kortom, heb ik een erg fijne samenwerking gehad met het gehele team en daarnaast heeft Sabine mij goed geadviseerd tijdens het gehele proces. Ondanks ik zelf duur aankocht in een overspannen huizenmarkt (mei 2022) en daarna een klein dipje volgde, heb ik het appartement naar volle tevredenheid kunnen verkopen. Ik kan andere mensen die oriënterend zijn m.b.t. het verkoopproces, zeker aanraden in gesprek te gaan met dit kantoor! ”

Medewerkers

 • Sabine Denkers - NVM-makelaar
  Sabine DenkersNVM-makelaar
 • Alice Bleeker - Office manager
  Alice BleekerOffice manager
 • Denise van der Heijden - Kandidaat-makelaar
  Denise van der HeijdenKandidaat-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.3

Het gemiddelde is gebaseerd op 50 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 85% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Jacobs

  Verkoper

  9.3

  In de weken na de verkoop onder voorbehoud vonden we het wat stilletjes en tot en met de allerlaatste dag van de sluitingstijd van het voorbehoud is er helemaal geen contact of enige vorm van status updates geweest. Dat hadden we wel gewaardeerd.

  14 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10.0

  We've worked with Bert van Vulpen to buy a house, they have been excellent in communication and helping. From mortgage service to the broker service they helped us a lot, the staff is amazing and helpful. Recommended especially to the expats!

  30 mrt 2024

 • Mevr. Krook

  Verkoper

  10.0

  Op het moment dat ik besloot om mijn appartement in Wormerveer te gaan willen verkopen, heb ik direct Sabine Denkers (Bert van Vulpen Krommenie) gevraagd langs te komen voor een oriënterend verkoopgesprek. In 2021 en 2022 hadden wij elkaar reeds ontmoet tijdens meerdere bezichtigingen, toen ik zelf al lang zoekende was naar een geschikt en net appartement. Hetgeen dat mij direct opviel aan haar benadering was de gedegen kennis van de markt in de Zaanstreek, de persoonlijke- en correcte communicatie (ook na het doen van een niet-geaccepteerd bod), maar vooral de tijd en rust die zij nam voor mij als geïnteresseerde tijdens de bezichtigingen. Elke vraag mocht en kon gesteld worden - ook achteraf, dit in tegenstelling tot veel andere makelaars. Dit gaf mij het gevoel serieus genomen te worden als mogelijke koper/ geïnteresseerde. Gezien dit voor mij persoonlijk écht onderscheidend overkwam, heb ik geen moment getwijfeld de verkoopopdracht van mijn appartement bij Bert van Vulpen Krommenie onder te brengen. Ondanks ik dit proces initieel oriënterend aan was gegaan, diende het proces in een sneltreinvaart te worden opgezet - in verband met een geaccepteerd bod op een nieuwe woning die ik wilde aankopen. Sabine heeft destijds tezamen met haar collega Mariëlle van den Bogaerde alle zeilen bijgezet om zo nauwkeurig en snel mogelijk het verkoopdossier gereed te maken, zodat mijn woning vervolgens kon worden aangemeld op Funda. Elke stap werd met mij als (kritische) verkoper doorlopen, zodat ik volledig achter de advertentie en tekst kon staan. Sabine en Mariëlle hebben meerdere malen buiten werktijd tijd vrij gemaakt om alles zo goed mogelijk te organiseren en te plannen, deze volledige betrokkenheid en snelle reactietijd waardeer ik enorm! Ook tijdens de vakantie van Sabine en Mariëlle, hebben Myrthe Kostense en Imani van Briemen erg adequaat gehandeld toen afgesproken data dreigde te verlopen. Ondanks het niet het makkelijkste proces/ dossier was, waren zij ontzettend goed geïnformeerd over de stand van zaken. Iedere medewerker die betrokken geweest is bij het verkoopproces van mijn appartement heeft een zelfde drive, kan alleen maar zeggen: ga zo door! Ook dit is in positieve zin typerend voor de werkwijze van Bert van Vulpen Makelaars! Kortom, heb ik een erg fijne samenwerking gehad met het gehele team en daarnaast heeft Sabine mij goed geadviseerd tijdens het gehele proces. Ondanks ik zelf duur aankocht in een overspannen huizenmarkt (mei 2022) en daarna een klein dipje volgde, heb ik het appartement naar volle tevredenheid kunnen verkopen. Ik kan andere mensen die oriënterend zijn m.b.t. het verkoopproces, zeker aanraden in gesprek te gaan met dit kantoor!

  30 mrt 2024

Alle beoordelingen (50)

Kantoorgegevens

Provincialeweg 21
1561KL Krommenie
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za09:00 - 17:30
 • ZoGesloten

Sociale media