office-banner
URBAN MAKELAARS Logo

URBAN MAKELAARS

Streetwise - Integer - Easy going.

Overzicht

9.4

49 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Financieel advies


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw, Beleggen

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Worden wij ook jouw verkopende makelaar? Wij hebben kennis van de markt, zijn goed met mensen en in de presentatie van woningen. Je kunt van ons een oprecht, eerlijk doch commercieel advies verwachtten. Wij geven direct op voorhand stylings- en/of verbouwingsadvies om de opbrengst en verkoopbaarheid te verhogen. De opdrachtgevers die onze tips en bijbehorende verkoopadviezen opvolgen maken een beter kans op verkoop.


Ook leuk voor ons. Goed verkopen is immers winst voor twee.


Bekijk onze funda reviews onder de beoordelingen tab op onze (of deze) kantoorpagina en nodig ons vrijblijvend uit voor een gratis waardebepaling bij jou thuis. Wij vragen enkel om een kop koffie en jouw verhaal.


Ons werkgebied is hoofdzakelijk Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen en Hoofddorp maar gezien de gezamenlijke werkervaring van meer dan 35 jaar zijn de omliggende gemeenten ons welbekend. Onze uitvalsbasis en woonplaats is het goed bereikbare Badhoevedorp, naar onze bescheiden mening een stadsdeel van Amsterdam. Met twintig minuten fietsen rijden we immers door het Vondelpark. Wil je een keer vrijblijvend afspreken? Wij komen bij onze klanten thuis, maar ontvangen u net zo lief op ons prachtige kantoor.


Naast een gedegen opleiding tot register makelaar en lidmaatschappen van de NVM en MVA zijn wij toch ook bijzonder graag de verkoper van jouw woning. Dat vinden we minstens zo belangrijk.

Daarnaast kun je van ons verwachten dat wij de kijkers met respect en kunde door de woning begeleiden. De koper is bij ons primair aan het woord zodat wij daar wat van kunnen leren en belangrijker, wat mee kunnen doen.


Urban Makelaars is een laagdrempelig en zeer ervaren makelaarskantoor, waarbij een transparante en heldere visie op het kopen en verkopen van huizen centraal staat. Wij zijn ondernemer en werken hard. U kunt flexibiliteit verwachten in vele opzichten.


Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Sander Lokhoff, Raymond Noordeloos & Sharon Kragtwijk

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van Raalte, Verkoper in 2024

“Urban Makelaars gaf mij goede voorlichting, duidelijke informatie en er werd helder gecommuniceerd. Sander heeft een fijne manier om het zakelijke proces in goede banen te leiden en daarbij het persoonlijke aspect goed in het oog te houden. Een hele prettige ervaring!”

Medewerkers

 • Sander Lokhoff - NVM-makelaar (directeur)
  Sander LokhoffNVM-makelaar (directeur)
 • Raymond Noordeloos - Vastgoedadviseur
  Raymond NoordeloosVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9.4

Het gemiddelde is gebaseerd op 49 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 74% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Domin Harvey

  Verkoper

  8.8

  Raymond is erg betrokken van A tot Z! Hij hielp ons zowel met de aankoop als verkoop. Bij de aankoop ging hij altijd mee en gaf zijn inzichten en mening. Zijn “hands-on” aanpak was zeer prettig, zeker omdat de druk hoog was om snel te kopen en verkopen. Ik raad Urban Makelaars 100% aan.

  26 mrt 2024

 • Mevr. van Raalte

  Verkoper

  10.0

  Urban Makelaars gaf mij goede voorlichting, duidelijke informatie en er werd helder gecommuniceerd. Sander heeft een fijne manier om het zakelijke proces in goede banen te leiden en daarbij het persoonlijke aspect goed in het oog te houden. Een hele prettige ervaring!

  8 feb 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Zeer tevreden met deze makelaar! Betrouwbaar , vriendelijk,eerlijk en weet wat hij doet, hij weet precies wat er op de markt speelt .

  7 feb 2024

Alle beoordelingen (49)

Kantoorgegevens

Pa Verkuijllaan 18
1171EE Badhoevedorp
 • Ma08:45 - 17:30
 • Di08:45 - 17:30
 • Wo08:45 - 17:30
 • Do08:45 - 17:30
 • Vr08:45 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media