office-banner
Bianca van der Laan Logo

Bianca van der Laan

Makelaardij is mensenwerk en maatwerk

Overzicht

9,4

26 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop


Certificaten

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Ons Kantoor


Makelaars met een grote passie en liefde voor het vak!


Wanneer u zoekt naar een makelaarskantoor met een klantgerichte instelling, een persoonlijke aanpak, enthousiasme, een flexibele pro-actieve houding en geruime ervaring in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen dan bent u bij ons kantoor aan het goede adres.


De beide makelaars, Bianca en Jan, hebben een enorme liefde voor het vak. Ze vinden het heel mooi werk om de klanten te begeleiden bij het gehele proces van het kopen en verkopen van een woning. Verhuizen is tenslotte niet niks!


Bianca is professioneel Registermakelaar-Taxateur (RMT), ingeschreven bij Vastgoedcert en beëdigd door de NVM. Ze heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij en was die tijd vooral werkzaam in de regio Nieuwkoop - Alphen aan den Rijn en directe omgeving.


Jan is eveneens professioneel Registermakelaar-Taxateur (RMT), ingeschreven bij Vastgoedcert en beëdigd makelaar. Ook is hij jaren voorzitter geweest van NVM Haaglanden. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de makelaardij.


Lisette is werkzaam in de binnendienst en heeft hierin al meer dan 12 jaar ervaring. Het contact met de klanten, het op orde houden van alle dossiers, administratieve zaken, boekhouding en de marketing zijn taken die zij met plezier en toewijding uitvoert. Tevens is zij compliance officer voor het kantoor.


De visie van het kantoor is om een zo goed en compleet mogelijke dienstverlening te bieden. Het gaat daarbij niet om een grote portefeuille aan woningen, maar vooral om tevreden klanten!


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Bianca van der Laan is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een makelaar. Ze is niet alleen vriendelijk, maar ook meedenkend, snel reagerend en proactief. Haar ervaring, professionaliteit en toewijding maken haar een waardevolle partner bij het kopen of verkopen van een huis.”

Medewerkers

 • Jan Kokje - Makelaar
  Jan KokjeMakelaar
 • Bianca van der Laan - NVM-makelaar
  Bianca van der LaanNVM-makelaar
 • Lisette Kokje-v.d. Gaag - Commercieel medewerker
  Lisette Kokje-v.d. GaagCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 26 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Fijne makelaar. Speelt volgens eerlijke regels en houd je met alles op de hoogte. Contact loopt fijn en soepel. Ze zijn goed bereikbaar en denken goed mee.

  23 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Bianca van der Laan is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een makelaar. Ze is niet alleen vriendelijk, maar ook meedenkend, snel reagerend en proactief. Haar ervaring, professionaliteit en toewijding maken haar een waardevolle partner bij het kopen of verkopen van een huis.

  2 apr 2024

 • Dhr. Verhaar

  Verkoper

  9,0

  Het contact liep soepel, Geruststellend , Jan gaf ons goed advies. Gewoon top

  10 mrt 2024

Alle beoordelingen (26)

Kantoorgegevens

Reghthuysplein 12
2421BE Nieuwkoop
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten