office-banner
Uw makelaar in o.g. Logo

Uw makelaar in o.g.

De integere makelaar in deze markt

Overzicht

9.5

13 beoordelingen

1

Medewerker

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels

Omschrijving

Ik ben Anuscka Wemmers (59) en makelaar. Graag stel ik mijzelf en mijn werkwijze aan u voor.

Bij elke potentiële opdrachtgever neem ik uitgebreid de tijd om zijn of haar wensen in kaart te brengen. Of dat nou een aankoop voor een woning betreft of de verkoop van een woning? Geen enkele opdrachtgever wil hetzelfde. Dus waarom zou ik dan als makelaar aan iedereen dezelfde courtage vragen of een standaard overeenkomst bieden? Ik stel altijd een proefperiode voor. Wordt het niets? Komen wij er samen niet uit? Ook dat is prima. Ik heb liever dat we elkaar zo goed aanvoelen waardoor er met een lach op onze gezichten een op maat gemaakte overeenkomst wordt getekend dan dat iemand tekent met een lichte twijfel in zijn of haar achterhoofd. Ik behandel mensen gewoon graag zoals ik zelf behandeld wil worden. Eerlijk en oprecht. Zowel privé als zakelijk.

Mijn makelaarskantoor ‘uw makelaar in OG’ is gevestigd in Amsterdam. Het werkgebied van mijn makelaarskantoor is Groot-Amsterdam. Naast de aan- en verkoop verzorg ik ook taxatierapporten. Een goed solide onderbouwd taxatierapport helpt om uw, eventuele, financiering bij de bank rond te krijgen. Op mijn website www.uwmakelaarinog.nl staan niet alleen het recente aanbod van woningen, ook kunt u zien welke woningen ik als aankoopmakelaar onlangs voor mijn opdrachtgevers heb aangekocht. Ik, als aankoopmakelaar, zorg ervoor dat u nooit achteraf voor vervelende verrassingen of onverwachte kosten komt te staan. Ook kunt u op onze website met één muisklik op de daarvoor bestemde button checken hoeveel uw woning op dit moment waard is. Handig toch?

In mijn vrije tijd speel ik graag golf. Lekker samen in de buitenlucht een paar uur de baan op om zo je hoofd leeg te maken. En natuurlijk bij hole 19 gezellig onder het genot van een drankje je spel van die dag te bespreken.

Wilt u uw woonwensen een keer vrijblijvend met mij bespreken? Dan maken we toch gewoon een afspraak? Het fijnste moment is wanneer iemands woonwens uitkomt of wanneer de verkoop van een woning exact zo verloopt zoals iemand hoopte. En daar? Daar help ik u graag mee. Spreekt mijn werkwijze u aan? Dan kijk ik ernaar uit om u binnenkort te mogen zien!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Fieman, Verkoper in 2023

“Ik zag als een berg op tegen verkopen maar eenmaal in contact met Anuscka is alle zorg weggenomen en werd ook de gehele verkoop uit handen genomen. Duidelijke communicatie en duidelijke verwachtingen! Voor mij een dikke aanrader!!”

Medewerkers

 • Anuscka Wemmers - NVM-makelaar (directeur)
  Anuscka WemmersNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 13 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 89% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Meertens

  Verkoper

  9.0

  Er werd steeds snel en adequaat gereageerd op onze vragen. Vriendelijk, deskundig en positief. Het gevoel van vertrouwen was er meteen. Bij een eventuele volgende keer zullen wij haar zo weer kiezen.

  12 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.0

  Anuscka is een prettige makelaar. Fijn in contact en snel en deskundig met het regelen van de benodigde zaken zoals foto’s energielabel en tweetalige advertentie, tegen marktconforme prijs.

  1 mrt 2024

 • Mevr. Fieman

  Verkoper

  10.0

  Ik zag als een berg op tegen verkopen maar eenmaal in contact met Anuscka is alle zorg weggenomen en werd ook de gehele verkoop uit handen genomen. Duidelijke communicatie en duidelijke verwachtingen! Voor mij een dikke aanrader!!

  8 dec 2023

Alle beoordelingen (13)

Kantoorgegevens

Aalsmeerweg 53 H
1059 AC AMSTERDAM
 • Ma08:00 - 17:00
 • Di08:00 - 17:00
 • Wo08:00 - 17:00
 • Do08:00 - 17:00
 • Vr08:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media