office-banner
FRED. makelaardij | Voel je thuis bij FRED. Logo

FRED. makelaardij | Voel je thuis bij FRED.

Samenwerken met FRED. voelt vertrouwd!

Overzicht

9,4

26 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Een makelaar die de tijd neemt, stap voor stap alles aan jou uitlegt en succesvol huizen in de regio verkoopt, wie wil dat niet? Drie vragen aan Fred van FRED. makelaardij over het verhaal achter de groei van zijn kantoor.


Wat maakt jullie kantoor anders dan de andere kantoren in jullie werkgebied?

Wij maken de keuze om een klein en persoonlijk kantoor te zijn. Onze verkopers geven ons hun vertrouwen en laten ons in binnen in hun (t)huis, zelfs als ze er zelf niet zijn. Een persoonlijke "klik" is belangrijk om ons werk goed te kunnen doen. Wij nemen daarom de tijd, elke bewoner en elk huis hebben een eigen verhaal dat aandacht verdient.


Daarnaast hebben wij een hoger bereik op Funda dan andere makelaarskantoren in de buurt. Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van een woning. Wij denken mee met onze verkopers hoe we maximale aandacht kunnen trekken: denk aan opruimen, "ontspullen", een muurtje schilderen en de tuin op orde maken. Ook zetten wij Instagram en Facebook actiever in met persoonlijke verhalen en een flinke dosis humor.


En last but not least: wij vinden het onze taak om een woning aan zo veel mogelijk kijkers te laten zien. Daarom werken wij niet met een wachtlijst en is iedereen welkom. Verwachten wij veel kijkers dan organiseren wij een open huis. De kans op een hogere verkoopprijs is zo groter en we hoeven niemand teleur te stellen.


Waar halen jullie het meeste werkplezier uit?

Daar hoef ik niet lang over na te denken: het contact met onze verkopers en onze bezichtigers. Ik heb al heel veel huizen verkocht en het blijft een gaaf beroep door de mensen die ik ontmoet. Het moment waar we naar toe werken is ook heel speciaal: de aan- of verkoop is rond en iedereen is blij en opgelucht dat het gelukt is. Dan geven we elkaar wel even een high five.


Hoe ervaren jullie klanten de dienstverlening?

Soms neem ik de tijd om even stil te staan bij de mooie woorden van onze verkopers en aankopers in de reviews op Funda. Zij blijken zich thuis te voelen bij ons en vertrouwen ons. Een huis aankopen of verkopen is ingewikkeld, vraagt veel tijd en energie en is soms ook best emotioneel. Voor ons is het dagelijks werk maar we doen ons best om nooit te vergeten dat dit veel van een verkoper vraagt. Daar stemmen we onze ondersteuning op af.


Vrijblijvend kennismaken?

FRED. makelaardij is bereikbaar op 06-34080366 of info@fredmakelaardij

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Steinhart, Verkoper in 2024

“Hele fijne samenwerking gehad met Fred en Suus. Heel betrokken, prachtig inlevingsvermogen in je situatie, fijne communicatie en snelle reactie op al je vragen. Ik zou zeker in de toekomst weer voor dit top team kiezen!”

Medewerkers

 • Fred Smits - NVM-makelaar
  Fred SmitsNVM-makelaar
 • Susan Tesselaar - Commercieel medewerker
  Susan TesselaarCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,4

Het gemiddelde is gebaseerd op 26 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 54% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Steinhart

  Verkoper

  10,0

  Hele fijne samenwerking gehad met Fred en Suus. Heel betrokken, prachtig inlevingsvermogen in je situatie, fijne communicatie en snelle reactie op al je vragen. Ik zou zeker in de toekomst weer voor dit top team kiezen!

  16 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Ik had een heel goed contact aardige personen hij en zijn vrouw ze hebben me heel goed geholpen , ben heel tevreden over hun

  11 apr 2024

 • Dhr. Verbruggen

  Verkoper

  9,0

  Wij zijn erg blij met Fred en Suus en ze hebben ons appartement in no-time verkocht! Goede communicatie en snelle reactie en ons bijgestaan met de vragen die we hadden en al het contact met de koper. Wij zouden ze zeker aanbevelen!

  2 apr 2024

Alle beoordelingen (26)

Kantoorgegevens

Boterdijk 137
1424 NE DE KWAKEL
 • Ma08:30 - 18:00
 • Di08:30 - 18:00
 • Wo08:30 - 18:00
 • Do08:30 - 18:00
 • Vr08:30 - 18:00
 • Za09:00 - 13:00
 • ZoGesloten

Sociale media