office-banner
Ameo makelaars - Amsterdam West Logo

Ameo makelaars - Amsterdam West

Thuis begint bij Ameo.

Overzicht

9.6

19 beoordelingen

15

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur

Ameo makelaars is thuis in Amsterdam. Al meer dan 24 jaar begeleiden wij de verkoop, verhuur, aankoop of taxatie van woningen en BOG. Wij staan voor goede service met een nuchtere Amsterdamse aanpak. Altijd voor het beste voor het beste resultaat!


Specialisaties

Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Welkom bij Ameo makelaars

Ons team van makelaars is doordrenkt met Amsterdamse nuchterheid en een laagdrempelige benadering en staat voor je klaar.


Ameo makelaars is al 24 jaar betrokken bij het reilen en zeilen van de Amsterdamse vastgoedmarkt. Onze expertise reikt ver, met specialisaties in de verkoop, aankoop en taxatie van zowel woningen als commercieel vastgoed.


Bij Ameo makelaars staat de klant centraal. Onze adviseurs stellen jouw wensen voorop en streven altijd naar het beste resultaat. Of je nu op zoek bent naar een woning of professioneel advies nodig hebt voor de verkoop, verhuur of taxatie van je woning of bedrijfspand, wij zijn er om je vastgoeddromen waar te maken met een persoonlijke benadering en een onmiskenbare Amsterdamse flair.


Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), het Vastgoedcert, het NRVT en het NWWI. De makelaars van Ameo zijn allen gecertificeerd en volgen jaarlijks verplichte educatie om hun lokale markt- en juridische kennis optimaal te houden.


Samenwerken met Ameo makelaars?

Wij geloven in de kracht van samenwerking. We nemen de tijd om samen met jou te werken aan het beste resultaat. We werken met een enthousiast en betrouwbaar team van makelaars en ondersteunend personeel. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Een nuchtere aanpak ook.


Omdat we al zo lang in en rond Amsterdam werken, hebben we waardevolle kennis van de lokale markt en een groot relevant netwerk dat we kunnen aanboren. Onze troef? Dat is onze enorme liefde voor het vak. We hebben altijd zin om voor het beste resultaat te gaan. Voor jou en met jou.


Meer weten? Plan direct een afspraak in! Je kunt ons bereiken op 020-6001600 (bellen en Whatsapp) of per mail op amsterdam@ameo.nl, ook staan de deuren van onze drie vestigingen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur voor je open. Afspraken buiten kantooruren zijn altijd mogelijk.


Ameo makelaars Zuid, Ferdinand Bolstraat 162-164, 1072 LT Amsterdam, info@ameo.nl / 0202420120

Ameo makelaars West, Van Limburg Stirumstraat 36, 1051 BC Amsterdam, Amsterdam@ameo.nl / 0202420122

Ameo makelaars Diemen, Diemerplein , 1111 JD Diemen, Diemen@ameo.nl / 0202420121


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Wouters, Verkoper in 2023

“Ameo makelaars heeft ons fantastisch begeleid bij de verkoop van onze woning. Ze hebben ons hele goede bruikbare tips aan de hand gedaan en alle communicatie is bijzonder snel en efficient verlopen. Onze woning was binnen een mum van tijd verkocht. Wij zouden anderen absoluut aanraden met hen in zee te gaan. Frank, Robin en Thijs bedankt!”

Medewerkers

 • Thijs Waals - NVM-makelaar (directeur)
  Thijs WaalsNVM-makelaar (directeur)
 • Frank Hurkens - NVM-makelaar
  Frank HurkensNVM-makelaar
 • Robin Jonk - Commercieel medewerker
  Robin JonkCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.6

Het gemiddelde is gebaseerd op 19 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 47% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Mevr. Herzberg

  Koper

  10.0

  Heel prettig! Zelfs zo prettig, dat dit mijn tweede aankoop via Ameo is en dat zij ook mijn huidige woning hebben verkocht.

  28 mrt 2024

 • Mevr. Wouters

  Verkoper

  10.0

  Ameo makelaars heeft ons fantastisch begeleid bij de verkoop van onze woning. Ze hebben ons hele goede bruikbare tips aan de hand gedaan en alle communicatie is bijzonder snel en efficient verlopen. Onze woning was binnen een mum van tijd verkocht. Wij zouden anderen absoluut aanraden met hen in zee te gaan. Frank, Robin en Thijs bedankt!

  2 nov 2023

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10.0

  Zeer goed geholpen door het Ameo team. Het verkoop traject was erg prettig dankzij de snelle en duidelijke communicatie en een erg goed resultaat.

  25 okt 2023

Alle beoordelingen (19)

Kantoorgegevens

Van Limburg Stirumstraat 36
1051 BC AMSTERDAM
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • Za09:00 - 17:00
 • ZoOp afspraak

Sociale media