office-banner
Brummel & Beuk Makelaars Logo

Brummel & Beuk Makelaars

Jouw makelaar in Amsterdam!

Overzicht

9.9

12 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Aankoop


Specialisaties

Veiling

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Bij Brummel & Beuk Makelaars vind je een professioneel team van ervaren en betrokken adviseurs met een gedegen dossier- en marktkennis van vastgoed in de regio Amsterdam. Je kunt rekenen op veel tijd, aandacht en waardevol advies. Het team gaat tot het uiterste om de verwachtingen te overtreffen en een optimaal resultaat te behalen voor hun cliënten. Het kantoor is sinds juni 2016 gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid, aan de mooie Koninginneweg.


In de afgelopen jaren heeft Brummel en Beuk Makelaars veel (vrienden van) tevreden cliënten (opnieuw) mogen helpen bij de aankoop of verkoop van een woning in de regio Amsterdam. Veel cliënten weten ook na de transactie de weg naar Brummel en Beuk te vinden voor advies bij verbouwingsplannen, beleggingsplannen en bij financiële-, fiscale- en/of andere vastgoedvragen. Voor veel van de cliënten van Brummel en Beuk Makelaars is de samenwerking niet eenmalig. Zij kunnen uit eigen ervaring vertellen: Met Brummel en Beuk is het altijd leuk!


Dus ben je van plan om een woning te kopen, verkopen, verhuren of te laten taxeren? Maak dan kennis met Brummel en Beuk, dé aankoopmakelaar en verkoopmakelaar van Amsterdam!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Roderick Hanrath, Verkoper in 2024

“Geweldige ervaring met Brummel & Beuk. Wij hebben gewerkt met Djurre en Esmee en het hele process ging erg makkelijk en natuurlijk. Het was niet een makkelijke klus voor ze in die markt en onder een strakke deadline, maar alles is naar volle tevredenheid afgehandeld. Door de goede ervaring hebben we Brummel & Beuk ook gevraagd om ons bij te staan bij de aankoop van de nieuwe woning. Aanraders!”

Medewerkers

 • Jacco Brummelhuis - NVM-makelaar (directeur)
  Jacco BrummelhuisNVM-makelaar (directeur)
 • Djurre Kleibeuker - Makelaar (directeur)
  Djurre KleibeukerMakelaar (directeur)
 • Daniëlle Kemper - Office manager
  Daniëlle KemperOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9.9

Het gemiddelde is gebaseerd op 12 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 65% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Roderick Hanrath

  Verkoper

  10.0

  Geweldige ervaring met Brummel & Beuk. Wij hebben gewerkt met Djurre en Esmee en het hele process ging erg makkelijk en natuurlijk. Het was niet een makkelijke klus voor ze in die markt en onder een strakke deadline, maar alles is naar volle tevredenheid afgehandeld. Door de goede ervaring hebben we Brummel & Beuk ook gevraagd om ons bij te staan bij de aankoop van de nieuwe woning. Aanraders!

  6 feb 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.3

  Brummel & Beuk Makelaars hebben mij superfijn geholpen met de verkoop van mijn huis. To the point, vriendelijk, veel bezichtigingen ingepland en een hele mooie verkoopwaarde gerealiseerd. Super tevreden mee, Djurre en zijn kantoor zijn een aanrader!

  20 dec 2023

 • Een funda gebruiker

  Koper

  10.0

  Ik ken Jacco al een tijdje, in een ver verleden kwam ik met hem in contact als verkopende makelaar. Hij was toen al heel fijn om mee samen te werken, kwam met een creatief en goed plan om het een en ander op touw te zetten (het was niet een standaard kooptraject). Fast forward naar 2023, en toevallig kwam hij weer op mijn pad. Dit keer heb ik heb wel doelbewust aangesteld als aankoopmakelaar. Hij kon heel snel schakelen, en had een goed verhaal richting de verkoper. Binnen een week was er overeenstemming, voor een woning waarvan ik dacht dat hij buiten mijn bereik lag. Absoluut een aanrader.

  20 dec 2023

Alle beoordelingen (12)

Kantoorgegevens

Koninginneweg 253 H
1075CV Amsterdam
 • Ma09:00 - 18:30
 • Di09:00 - 18:30
 • Wo09:00 - 18:30
 • Do09:00 - 18:30
 • Vr09:00 - 18:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoOp afspraak
Stuur e-mail Website

Sociale media