office-banner
Alpina Bollenstreek(voorheen De Leeuw Makelaardij) Logo

Alpina Bollenstreek(voorheen De Leeuw Makelaardij)

Op jouw manier wonen, ondernemen en leven.

Overzicht

9,5

8 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

Adfiz

SEH

WFT

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

De Leeuw Makelaardij heet voortaan Alpina

De Leeuw Makelaardij gaat voortaan verder als Alpina. Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.

Jouw Alpina makelaar - Samen maken we het mogelijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar? Ons team van deskundige NVM makelaars staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Zo komen we tot een aan– of verkooptraject dat past bij jouw persoonlijke situatie.


Wij geloven in de kracht van samenwerken, zowel binnen ons team als met jou als klant. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zetten ons in om jouw woondromen te realiseren.


Gratis waardebepaling

Wil je jouw woning succesvol verkopen? De woningmarkt is continu in beweging en de waarde van jouw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben daardoor als geen ander inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Meer informatie gratis waardebepaling.


Contact

Onze NVM makelaars zijn er voor jou. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw woondromen. Samen maken we het mogelijk.


Alpina - Makelaardij

Ons sterke lokale en landelijke netwerk stelt ons in staat om je altijd te kunnen ondersteunen. Met in totaal 16 vestigingen in Anna Paulowna, Apeldoorn, Doetinchem, Dronten, Duin- en Bollenstreek, Duiven, Emmeloord, Kampen, Katwijk, Leiden, Lelystad, Nijverdal, Rijnsburg, Schagen, Wieringerwerf en Zevenaar hebben we het voordeel om ons netwerk én onze expertise te bundelen en hierin vooruitstrevend te zijn.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2023

“De foto’s, brochure waren vroeg geregeld waardoor we op een later tijdstip onverwacht op een zeer goede timing van de makelaar zijn overgegaan tot verkoop. Door onvoorziene omstandigheden kon onze makelaar niet ons huis verkopen maar dat werd zeer professioneel, adequaat en snel door z’n collega’s overgenomen. Wij zijn zeer tevreden over de Teamspirit, samenwerking, korte communicatielijnen en deskundigheid bij Alpina makelaardij. ”

Medewerkers

 • Jan Taille
  Jan Taille
 • Madelon van Starkenburg
  Madelon van Starkenburg
 • Robert van Duijn
  Robert van Duijn
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 8 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 91% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  Zowel een hele goede begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis als ook de verkoop van de andere woning. Dank!

  25 apr 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  Duidelijke informatie vooraf, en goede service, ze hebben veel uit handen genomen wat ik persoonlijk erg fijn vond.

  13 mrt 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  De samenwerking met de makelaar als prettig ervaren. De woning was snel verkocht. Goed bereikbaar voor vragen en een soepele begeleiding door het gehele verkoopproces.

  24 jan 2024

Alle beoordelingen (8)

Kantoorgegevens

Nijverheidstraat 6
2222 AV KATWIJK
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media