office-banner
De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland Logo

De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland

Beoordeeld tot nr1 Nederland. Gratis proefverkopen

Overzicht

9,5

95 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

De Flexibele Makelaar, gevestigd in Friesland & Groningen Door de unieke verkoopstrategie van De Flexibele Makelaar bent u verzekerd van het allerbeste verkoopresultaat. De aanpak, website en vindbaarheid is niet voor niets bekroond tot Nr1 Nederland


Specialisaties

Woningfotografie, Veiling, Woningstyling, Beleggen, Bedrijfsruimte, Herbestemmen, Kantoren, Horeca, Monument, Winkels, Recreatie, Nieuwbouw, Bijzonder beheer, Maatschappelijk vastgoed

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Fries, Engels, Duits

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

De Flexibele Makelaar, gevestigd in Friesland & Groningen

Door de unieke verkoopstrategie van De Flexibele Makelaar bent u verzekerd van het allerbeste verkoopresultaat. Onze aanpak met de website en alle vindbaarheid is niet voor niets bekroond tot de nummer 1 van heel Nederland.


Tegenwoordig moet een makelaar ook marketingspecialist zijn, waarvan met name online. De Flexibele Makelaar is, juist gespecialiseerd in (internet)marketing.


Meer klikken en vaker onder de aandacht brengen bij de juiste belangstellenden van uw woning, betekent meer serieuze en aandachtige kijkers = meer kopers = een hogere opbrengst van uw huis. Met de aanpak van De Flexibele Makelaar weet u daarom zeker dat dit goed zit.


Niet alleen Funda?

Uiteraard staan wij, met de meest uitgebreide pakketten, als NVM makelaar op Funda. Dit inclusief alle toeters-en-bellen als blikvangers, video’s en Matterport 3D tour en de meest omvangrijke presentatiepakketten, maar daar blijft het niet bij.


Uw huis centraal

Dit betekent dat wij onze volledige promotie richten op ons onze woningen. Daarom niet alleen Funda, maar ook Google Ads, displaycampagnes, YouTube campagnes en social campagnes. Hierdoor komt uw woning voor de meest geïnteresseerden automatisch in beeld op bijvoorbeeld websites als Google, het AD, de Trouw, de Telegraaf etc., maar ook op websites als Buienradar en RTL.


Een boodschap moet 3 tot 20 keer langskomen op verschillende fronten om goed te kunnen landen en tot een mogelijk succes te leiden.


Dus: huis verkopen zonder hoofdpijn, zorgen en dat ook nog voor de beste verkoopprijs? Loop nul-risico en verkoop uw huis voor de beste prijs én voorwaarden bij De Flexibele Makelaar.


Nog niet overtuigd?

ACTIE BIJ DE FLEXIBELE MAKELAAR; Gratis Proef Verkopen, No Cure No Pay. Binnen 6 maanden niet verkocht? U betaalt dan helemaal niets!

Wij zijn overtuigd van het feit dat wij het beste resultaat voor u gaan behalen. Daarom kiezen wij, ook in deze tijd, voor gratis proef verkopen. Dit is compleet no cure no pay, dus geen verkoop, geen kosten. Ook geen opstartkosten of tussentijdse kosten.


VERKOZEN: NR.1 van Nederland

De onafhankelijke onderzoekers van MakelMail & vakblad VastgoedActueel beoordeelden meer dan 3.500 websites van makelaars en wij rolden daar als beste uit. Gemiddeld kregen wij een 8,2 op techniek, gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en populariteit.


Onze slogan ‘Uw succes is ons succes’ blijft van kracht; als uw huis niet binnen 6 maanden wordt verkocht, dan is dit dus compleet ons risico. U betaalt dus alleen bij verkoop, via de notaris.

Bel naar ons kantoor, vul onderstaand formulier in of kom langs bij één van onze vestigingen en maak een afspraak voor een persoonlijke gratis waardebepaling van uw woning door onze flexibele makelaar. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. De koffie staat voor u altijd klaar.


Vestiging Friesland (Surhuisterveen):

Jan Binneslaan 2a 9231 CB Surhuisterveen 0512-369122 info@flexibele-makelaar.nl


Vestiging Groningen (Grootegast):

Hoofdstraat 116 9861 AK Grootegast 0594-237037 info@flexibele-makelaar.nlVoor spoed buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar op: 06-29170761

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Makelaar was gemakkelijk te bereiken. Werd gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden. Zeer tevreden. ”

Medewerkers

 • Eddy van der Velde - Directeur
  Eddy van der VeldeDirecteur
 • Wieger van der Velde - Directeur
  Wieger van der VeldeDirecteur
 • Hanja Boukje van der Wijk - Brinkman - Office manager
  Hanja Boukje van der Wijk - BrinkmanOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 95 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 77% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  Contact verliep goed en er was vanaf het begin vertrouwen. Duidelijke en eerlijke communicatie en goed geïnformeerd door whatsapp. Vooral presentatie van de woning op internet is heel erg goed. Door de eerlijke communicatie een makelaar waar je van op aan kunt.

  21 mei 2024

 • Mevr. Van der Meer

  Verkoper

  9,0

  Een hele fijne ervaring. Goed gewerkt door Janne en Arend. Snelle service. Snel verkocht. Warm aanbevolen door ons.

  18 mei 2024

 • Dhr. Van Gogh

  Koper

  9,5

  Driekwart jaar geleden de makelaar meegevraagd bij een tweede bezichtiging bij een boerderij die we op het oog hadden. Onderhandelingen gingen voor haar en voor ons in eerste instantie moeizaam, maar het geduld werd beloond: onlangs kwam er beweging in en heeft zij een prima resultaat voor ons behaald. Haar hulp o.a. bij het regelen van een asbest inventarisatie heeft ook heel erg geholpen om tot het beste resultaat te komen. Wat ik ook erg waardeer is dat we ook op zaterdagen met vragen bij haar terecht konden en dat er direct appcontact mogelijk was. Daarmee heeft ze "Flexibel" in de naam echt waargemaakt.

  17 mei 2024

Alle beoordelingen (95)

Kantoorgegevens

Jan Binneslaan 2 A
9231CB Surhuisterveen
 • Ma08:45 - 17:30
 • Di08:45 - 17:30
 • Wo08:45 - 17:30
 • Do08:45 - 17:30
 • Vr08:45 - 17:30
 • Za10:00 - 16:00
 • ZoGesloten

Sociale media