office-banner
Van Laarhoven Makelaardij Logo

Van Laarhoven Makelaardij

Enthousiast, toegankelijk en gedreven!

Overzicht

9.7

64 beoordelingen

4

Medewerkers

VBO

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Financieel advies

Een proactief en volledig full service kantoor op het gebeid van verkoop en aankoop.


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Beleggen, Expat makelaar, Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Van Laarhoven Makelaardij is dé moderne en frisse makelaar van Apeldoorn!

Enthousiast, toegankelijk en gedreven, dat is waar wij voor staan.


Wat ons uniek maakt?

Wij zijn partners die naast heel goed kunnen samen werken ook echt elkaar aanvullen.


Zo krijgt Léon energie van het in gesprek gaan met klanten tijdens een verkoopgesprek of bezichtiging. Het feit dat iemand zijn of haar huis toevertrouwd om nieuwe bewoners te zoeken, maakt dat Léon elke dag met enthousiasme aan zijn werkdag begint.


Martine krijgt energie van het achter de schermen alles op rolletjes laten lopen. Van Social Media, marketing en administratie. Hoe meer er geregeld moet worden, hoe beter Martine op haar plek is.


Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons staat de klant echt op één, we zetten standaard dat stapje extra. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich gehoord voelt. Elke woning, elke zoektocht en elke klant is uniek en wij nemen graag de tijd voor de klant om alle wensen en behoeftes te bespreken.

Het voordeel van een kleinschalig kantoor is, korte lijnen en beide compleet op de hoogte van de lopende dossiers. Ook nadat een dossier is afgerond blijven wij betrokken en bereikbaar voor vragen of advies.


We gaan graag mee op woonreis met onze klant. Zodat we naast uiteraard het aan- of verkopen van de woning adviseren wij ook op het gebied van hypotheekadviseurs, notarissen, aannemers of een interieurstylist.


Wij werken graag mee aan een transparante woningmarkt!


Sinds 1 januari 2023 is het biedlogboek voor makelaars verplicht, wij zijn daar in januari 2022 al mee gestart omdat wij geloven in een eerlijk en transparante woningmarkt. Voor verkopers is dit systeem interessant omdat je gelijktijdig met de makelaar meldingen krijgt over biedingen inclusief eventuele voorwaarden. Voor kopers is dit systeem interessant omdat je naderhand inzicht krijgt in de biedingen en het verloop / de gemaakte keuze van de verkoper.


Zo vinden wij het ook belangrijk om onze klanten aan het woord te laten. We nodigen 100% van onze klanten uit voor het schrijven van een Funda review. Dit zorgt voor een daadwerkelijk eerlijke weergave van onze dienstverlening.

Vereniging

Dit kantoor is lid van VBO.

VBO is er voor makelaars, taxateurs en huurbemiddelaars. Van agrarisch tot commercieel vastgoed, van huur- tot koopwoningen. Wij zijn er voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Koopman, Verkoper in 2024

“Wij zijn super tevreden over van Laarhoven. Ze doen wat er beloofd wordt en nog meer. Goede service en erg meedenkend, daarnaast ook nog eens top bereikbaar. Dankjewel met de hulp van de verkoop, zeker een aanrader!”

Medewerkers

 • Léon van Laarhoven - Makelaar (directeur)
  Léon van LaarhovenMakelaar (directeur)
 • Martine Ruijter - Directeur
  Martine RuijterDirecteur
 • Mariska Morhee - Vastgoedstylist
  Mariska MorheeVastgoedstylist
Beoordelingen gemiddelde
9.7

Het gemiddelde is gebaseerd op 64 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Koopman

  Verkoper

  10.0

  Wij zijn super tevreden over van Laarhoven. Ze doen wat er beloofd wordt en nog meer. Goede service en erg meedenkend, daarnaast ook nog eens top bereikbaar. Dankjewel met de hulp van de verkoop, zeker een aanrader!

  8 mei 2024

 • Mevr. Mulder

  Koper

  9.0

  Wat was ik blij met de inzet van Makelaardij Van Laarhoven! Na een persoonlijk gesprek voelden zij goed aan wat mijn wensen waren. Een kritische blik en een eerlijk advies! Korte lijntjes in de communicatie en altijd bereidt om net dat stapje extra te zetten. Ga zo door samen! Jullie zijn toppers!

  30 apr 2024

 • Dhr. van Schuijlenborgh

  Koper

  10.0

  Kwamen elkaar bij een bezichtiging tegen en hadden voor ons gevoel een goed gevoel bij de makelaar. Nadat we in zee gegaan zijn hebben we ervaren dat we te maken hadden met een vrolijke, behulpzame en vriendelijke makelaar. Daarnaast altijd bereikbaar en bereid om ons te antwoorden op onze vragen. Geeft ook reeël advies en heeft ons af en toe ook moeten remmen met overbieden. Super blij met ons aankoop!

  21 apr 2024

Alle beoordelingen (64)

Kantoorgegevens

Nieuwstraat 105
7311BR Apeldoorn
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media