office-banner
Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij Logo

Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij

Meest transparante makelaarskantoor van Nederland.

Overzicht

9.4

7 beoordelingen

5

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Kantoren, Winkels

Certificaten

NWWI

Talen

Nederlands

Omschrijving

Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor dat met regelmaat trendsetter is binnen de markt op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid. Wij vinden het vanzelfsprekend om gebruik te maken van hightech mogelijkheden om de woning optimaal te presenteren en van diverse social media zoals facebook, instagram en linkedIn.

Al onze objecten worden optimaal gevonden op Funda. Het is niet voor niets dat ons kantoor zich heeft ontwikkeld tot een sterke regionale aanbieder voor huur- en koopwoningen. Op het gebied van bedrijfshuisvesting hebben wij zelfs ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de regio’s Zuidplas en Groot Rotterdam. In ons online dossier kunt u realtime en overal ter wereld uw dossier inzien. Een prachtige tool waardoor u optimaal van de voortgang van uw duurzame bezit op de hoogte wordt gehouden. Zo worden bijvoorbeeld alle telefoonnotities geregistreerd en ontvangen en verzonden e-mails. Ook kunt u zien of bepaalde acties al zijn uitgevoerd (is iemand bijvoorbeeld teruggebeld) en kunt u zien of er afspraken zijn ingepland.

Wij willen ons blijvend onderscheiden. Zo waren wij het eerste kantoor dat actief met videoclips met voice-over werkte. Wij lanceerden de introductie van interactieve plattegrondtekening. Wij zijn trendsetter op het gebied van het toepassen van de 360 graden fotografie en pikten in onze regio als eerste de vrijwillige veiling op. Nu zijn wij actief met live bezichtigingen op facebook en virtual reality. Wij hebben een eigen Woonmagazine en ons kantoor is 6 dagen per week geopend. En dat alles tegen een concurrerend courtage!Ons team bestaat uit 6 medewerkers. Een hecht team met korte communicatie lijnen dat slagvaardig en betrokken is. Een tikkeltje eigenwijs maar tegelijkertijd gaan wij voor niets minder dan het beste resultaat.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is vanzelfsprekend lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast is het Qualis-label aan ons kantoor toegekend. Het Qualis-label wordt gevoerd door een selectie van circa 50 NVM-makelaars, verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk makelaars met een sterke, veelal leidende marktpositie en goede reputatie. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijk relatienetwerk en volgen een binnen Qualis ontwikkelde, succesvolle verkoopstrategie. Gericht op een optimale prijsvorming in een aanvaardbare verkooptijd. Zie ook www.qualis.nl. NVM-Qualis staat garant voor de marktpositie, expertise en reputatie van ons kantoor.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Blijleven, Verkoper in 2022

“Met Rody hebben we alleen maar uitstekende ervaringen, Denkt altijd mee en reageert supersnel op vragen die gesteld worden, ook al heb je nog niks in de verkoop staan. ”

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Rody Zuur - NVM-makelaar
  Rody ZuurNVM-makelaar
 • Roxanne de Jong - Commercieel medewerker
  Roxanne de JongCommercieel medewerker
 • Steffi Versprille - Commercieel medewerker
  Steffi VersprilleCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.4

Het gemiddelde is gebaseerd op 7 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.5

  Het contact verliep goed, zowel fysiek, telefonisch als digitaal. Fijn vond ik dat alle stappen omtrent de verkoop van het huis zichtbaar waren op Move. De periode om een huis te verkopen was een beetje lastig omdat de steeds stijgende prijzen en de zeer snelle verkoop van huizen net voorbij was. De eerste vraagprijs was nog gebaseerd op die gekke huizenmarkt. Na bijstellen van de vraagprijs, wat ik logisch was, en het opnieuw plaatsen op Funda was het huis snel verkocht.

  17 dec 2022

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9.0

  Naast kennis en deskundigheid ben ik met name zeer te spreken geweest over de service en begeleiding bij het leeghalen en verkoopbaar maken van het huis.

  21 aug 2022

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8.5

  Goede marktkennis en begeleiding om de woning vlot te kunnen verkopen. Ook het platform Move werkt erg prettig als dit door de makelaar goed wordt bijgehouden.

  15 aug 2022

Alle beoordelingen (7)

Kantoorgegevens

Dorpsstraat 111 b
2761 AN ZEVENHUIZEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media