office-banner
Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl Logo

Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl

Uitzonderlijk Wonen in Groningen, Haren en Drenthe

Overzicht

9,3

59 beoordelingen

9

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie, Monument, Nieuwbouw, Recreatie

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands

Omschrijving

Onze regio is rijk aan bijzonder vastgoed. Van monumentale herenhuizen aan de Groningse singels tot statige jaren '30 villa's in Haren. Van fraai verbouwde rietgedekte woonboerderijen tot architectonische, moderne landhuizen op indrukwekkende percelen. Daarnaast zijn we ervaren makelaar op het mooie waddeneiland Schiermonnikoog.


Het is een groot voorrecht om deze prachtige panden voor onze relaties te mogen verkopen en aankopen. Dat vraagt uiteraard om ervaring, gedegen marktkennis en een relevant netwerk.

Maar wat bij ons al ruim 60 jaar de boventoon voert is passie! Passie voor ons vak en passie voor uw huis. Pas als we zien dat we uw - en onze - stoutste verwachtingen hebben overtroffen, zijn we echt tevreden over ons werk.


Ons ervaren makelaarsteam is gespecialiseerd in aan- en verkoop van: - Karaktervolle stadswoningen: singelpanden en herenhuizen - Buitenwonen: woonboerderijen en fraai landelijk wonen - Paardenobjecten - Erfgoed en monumenten - Villa’s en landhuizen - Jaren ’30 huizen - Schiermonnikoog


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Taxaties en voor Consultancy op het gebied van vastgoed. Naast het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) is Verver Jet Winters ook partner van Luxevastgoed.nl en de Nationale Monumenten Organisatie (NMO).


Wij nodigen u van harte uit voor nadere kennismaking bij u thuis of bij ons kantoor in Haren (gelegen tussen Groningen en Haren, naast het Maartenscollege).

Welkom bij Verver Jet Winters Makelaars!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. De Roos, Verkoper in 2024

“Het contact met de makelaar en de medewerkers die hem ondersteunden verliep bijzonder plezierig. Er groeide snel een vertrouwensband. Er werd altijd snel gereageerd als we contact zochten; de makelaar was bovendien pro-actief in zijn contact met ons. Wij hebben hem gebruikt om ons huis te verkopen en ook om ons te helpen bij het zoeken en kopen van een ander huis. Bij dat laatste merkten we soms dat onze makelaar meer deskundigheid en kennis van zaken had, ook over het huis zelf, dan de verkopende makelaar. Hij loste ook doortastend problemen op die de verkopende makelaar had moeten oplossen of anticiperen maar wat onze makelaar kennelijk beter kon.”

Medewerkers

 • Mervyn Zeldenrust - NVM-makelaar & taxateur
  Mervyn ZeldenrustNVM-makelaar & taxateur
 • Frank Olderode - NVM-makelaar
  Frank OlderodeNVM-makelaar
 • Marcel Roelofs - NVM-makelaar
  Marcel RoelofsNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 59 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 88% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. De Roos

  Verkoper

  10,0

  Het contact met de makelaar en de medewerkers die hem ondersteunden verliep bijzonder plezierig. Er groeide snel een vertrouwensband. Er werd altijd snel gereageerd als we contact zochten; de makelaar was bovendien pro-actief in zijn contact met ons. Wij hebben hem gebruikt om ons huis te verkopen en ook om ons te helpen bij het zoeken en kopen van een ander huis. Bij dat laatste merkten we soms dat onze makelaar meer deskundigheid en kennis van zaken had, ook over het huis zelf, dan de verkopende makelaar. Hij loste ook doortastend problemen op die de verkopende makelaar had moeten oplossen of anticiperen maar wat onze makelaar kennelijk beter kon.

  19 jun 2024

 • Dhr. ter Veld

  Verkoper

  9,2

  Goed, we hadden korte lijntjes en er is een snelle gang van zaken in het gehele proces. Doen wat er beloofd wordt

  18 jun 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  10,0

  Alles liep soepel en contact was direct wanneer nodig. En uiteindelijk huis goed kunnen verkopen in een lastige prijsklasse in dit gebied

  18 jun 2024

Alle beoordelingen (59)

Kantoorgegevens

Rijksstraatweg 26 A
9752AE Haren Gn
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media