Gerard Vel Makelaardij o.z.

Gerard Vel Makelaardij o.z.

Gerard Vel Makelaardij o.z.

9,3 (11 beoordelingen)

"Slagvaardig en betrouwbaar".

Gerard Vel Makelaardij, slagvaardig en betrouwbaar:
Gerard Vel Makelaardij is een kleine, slagvaardige makelaardij. In particulier en bedrijfsmatig onroerend goed. De combinatie klein en slagvaardig past ons goed. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen; bij het kopen of verkopen of huren en verhuren van onroerend goed. Onze dienstverlening is persoonlijk en direct. Tot tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Taxaties/Financiering:
Wij taxeren woningen en bedrijfspanden. Soms op uw verzoek, soms in opdracht van een financiële instelling. Voor onze relaties berekenen wij altijd de meest aantrekkelijke hypothecaire financiering. Op basis van een ruime ervaring in verzekeringen, adviseren wij ten slotte in zekerheid, úw zekerheid.

Lid NVM:
Gerard Vel sr. is in januari 1972 beëdigd als makelaar/taxateur en sinds 1991 gevestigd aan de Stationsweg in Alkmaar. In 2001 is Gerard Vel jr. toegetreden tot het gelijknamige makelaarskantoor. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit is dé erkenning als gekwalificeerd makelaar en taxateur. En de bevestiging van verantwoorde dienstverlening.

Vertrouwen:
Vóór alles is het belangrijk dat u vertrouwen heeft in de goede afloop van de door u gewenste koop of verkoop van uw woning.
Dat vertrouwen vindt u bij ons. Bij Gerard Vel Makelaardij.

Kenmerken

  • Aangesloten bij

    NVM

Beoordelingen

Gemiddelde van 11 verkopers uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (24)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

  • Gerard Vel - NVM-makelaar (directeur)

    Gerard Vel

    NVM-makelaar (directeur)

Contact

Adres & openingstijden

Stationsweg 24
1815 CC ALKMAAR

Contactmogelijkheden

072-5159559

Sociale media