Broekman Makelaars

Broekman Makelaars

9,2 (94 beoordelingen)

Deskundigheid en vakbekwaamheid!

Deskundig, vakbekwaam en persoonlijk!

Met 4 kantoren in de regio Alkmaar (2)/Heerhugowaard/De Rijp én meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij is Broekman Makelaars dé Makelaar voor jou. Wij zijn thuis in jouw regio!

Wij doen er bij Broekman Makelaars alles aan om onze opdrachtgevers optimaal tevreden te maken. Dat doen we – uiteraard – met goede adviezen op basis van onze jarenlange ervaring en kennis. Met ons enthousiaste team zijn wij actief op alle vlakken van de makelaardij; verkoop, aankoop, taxatie, nieuwbouw en verhuur.

Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak. Met ons lidmaatschap van de NVM voldoen wij aan de hoogste kennis- en kwaliteitseisen. Op zoek naar een makelaar? Wij helpen je graag!Mogen wij eens met jou kennismaken?

Heb je verkoopplannen? Of wil je gewoon eens weten wat jouw huis of appartement op dit moment waard is? Als makelaar in de regio Alkmaar kennen wij jouw buurt als geen ander en kunnen je daarom een goed advies geven over de huidige marktwaarde van jouw woning of appartement en vooral ook de verkoopkansen. Open, eerlijk en onderbouwd! Tijdens een vrijblijvende waardebepaling vertellen we jou daar graag meer over!


Waarom Broekman Makelaars?

Deskundig, vakbekwaam en persoonlijk zijn onze steekwoorden. Bij Broekman Makelaars zijn de lijnen kort, zowel intern, als naar onze klanten.

Resultaat telt! We hebben afgelopen jaren veel mensen geholpen met de stap naar hun nieuwe woning! Er is geen straat die wij niet kennen. Onder het kopje 'beoordelingen' kun je lezen hoe onze klanten over ons denken en onder het kopje 'woningaanbod' krijg je een overzicht van hoeveel woningen wij hebben verkocht in de laatste 12 maanden. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met een 9,3!Altijd de volle aandacht voor jouw woonplezier

Als (register)makelaar en lid van de NVM zijn we natuurlijk deskundig en actueel geschoold. We bieden goede service, maar er is iets belangrijkers: we helpen jou een huis te vinden dat écht bij je past of jouw huis met een goed gevoel te verkopen. Het gaat ons om jouw woonplezier en dat merk je aan alles:

- Interesse en betrokkenheid: zodat we jou echt goed kunnen helpen.

- Open en eerlijke communicatie: zodat je overal van op de hoogte bent.

- Vlot antwoord op al jouw vragen: daar zijn we voor!

- Alles tot in de puntjes geregeld: laat ons maar regelen, daar houden we van.

- Lastige maar belangrijke juridische zaken goed uitgezocht: scheelt jou een hoop tijd (en stress).Wij kunnen je ook helpen bij taxeren, aankopen, nieuwbouw, verhuur en beheer

Ben je op zoek naar jouw droomhuis, heb je al een woning op het oog, ben je geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, of heb je een gevalideerd taxatierapport nodig voor een verbouwing of renteverlaging? Bel dan gerust met ons kantoor voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Ook op het gebied van verhuur en beheer ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij gaan voor jou op zoek naar dé perfecte huurder en kunnen jou vervolgens maximaal ontzorgen op het gebied van zaken zoals de jaarlijkse huurprijsindexering, huurincassatie, het bewaken van de huurinkomsten, het faciliteren van- en het bewaken van reparaties en onderhoudswerkzaamheden.Afspraak?

Wij nodigen je graag uit voor een verhelderend gesprek met één van onze makelaars. Bij jou thuis of op ons kantoor aan Europaboulevard 439 in Winkelcentrum De Mare. De koffie staat voor je klaar!Psssst….

En bekijk nog even ons filmpje, dan krijg je een goed beeld met hoeveel plezier wij voor jou aan het werk zijn.Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, taxaties, nieuwbouw en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  9

 • Certificaten

  NWWI, NRVT en VastgoedCert

 • Specialismen

  Aankoop en nieuwbouw

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 94 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 78% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (94)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • John Duinmaijer - NVM-makelaar (directeur)

  John Duinmaijer

  NVM-makelaar (directeur)

 • Kris Venneker - Makelaar

  Kris Venneker

  Makelaar

 • Marianne Van den Mosselaar - Commercieel medewerker

  Marianne Van den Mosselaar

  Commercieel medewerker

 • Wendy Hoogervorst - Commercieel medewerker

  Wendy Hoogervorst

  Commercieel medewerker

 • Cindy Steltenpool - Commercieel medewerker

  Cindy Steltenpool

  Commercieel medewerker

 • Danique Schinkel - NVM-makelaar

  Danique Schinkel

  NVM-makelaar

 • Jochem de Koning - Makelaar

  Jochem de Koning

  Makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Europaboulevard 439
1825 RN ALKMAAR
Vandaag geopend tot 13:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

Sociale media