Verkoop gemiddelde 9,6

Deskundigheid
9,6
Lokale marktkennis
9,4
Prijs / kwaliteit
9,7
Service en begeleiding
9,5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 15 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Verkoop beoordelingen

Dhr. Joris Snijders
Geuzenkade 64 3
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Wij hebben met Frank ons huis verkocht, en dat is heel fijn gegaan. We hadden geen omkijken naar de bezichtigingen en het biedingsproces, Frank ontzorgde volledig. Inschattingen van de lokale markt waren goed, en uiteindelijk voor een mooie prijs het huis verkocht. We hebben gedurende het traject het gevoel gehad dat de verkoop in goede handen was, dat gaf rust bij ons. In de voorbereidingen hebben we ervoor gekozen om de funda-tekst te herschrijven, omdat we die niet zo sterk vonden. Maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek. Dank Frank!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9
Dhr. R. van Leeuwen
Voetboog 1
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Via een makelaarsvergelijkingssite bij Ruud uitgekomen en totaal geen spijt van gekregen. Hij viel direct op met zijn leuke manier van schrijven. Hij schetste een duidelijk plan/strategie wat precies op die manier uitgekomen is met een prachtig resultaat.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
André Franquinweg 48
9,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Wij hebben vele woningen bezichtigd en bij 1 van die woningen hebben wij Frank ontmoet. Hierbij viel ons meteen op dat hij bezichtigingen zeer professioneel aanpakt. Hij is rustig, geeft je de tijd om goed te kunnen kijken, vraagt netjes of je alles hebt gezien voordat je naar de volgende verdieping gaat, de omschrijving van dingen waar bijvoorbeeld nog wat aan verbeterd kan worden omschrijft hij ook heel netjes. Een prettig visitekaartje voor je woning vinden wij. Hij komt over als iemand die zeer serieus met zijn werk bezig is bij ieder onderdeel van de verkoop. Ook hebben wij proefondervindelijk ondervonden dat hij geen dealtjes doet met aankoopmakelaars en aspirant kopers. Iets wat ons wel veelvuldig werd aangeboden bij andere bezichtigingen maar wat wij absoluut niet wilden bij de verkoop van ons huis. Ook de teksten van Frank waren wij zeer van gecharmeerd: hij benadrukt goed de unieke kwaliteiten van een woning zonder te overdreven te zijn. Verder vonden wij het heel prettig dat hij de bezichtigingen op vrijdag en zaterdag allemaal achterelkaar plant zodat we maar 1x schoon hoefden te maken en dan lekker een weekend weggingen en hem het werk lieten doen. Aanpassingen aan de foto slideshow en plattegrond werden ook netjes geregeld. Ook schroomt hij niet om je te adviseren wat je nog kan doen voor de verkoop van de woning bv tuin snoeien en schoonmaaktips, maar ook waar je geen geld aan uit hoeft te geven. De biedingen deed Frank met een extern bedrijf zodat hij zelf niet op de hoogte was van de gesloten biedingen. Zeer netjes. Je kon ook eventueel kiezen voor open biedingen. Ook het proces na het bod ging heel professioneel. Frank zorgde dat de koopovereenkomst snel klaar was met een vroege datum voor de bankgarantie zodat wij zo vroeg mogelijk zekerheid hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zeer hoge opbrengst ook echt het maximaal haalbare was voor onze woning en dat de koper een betrouwbaar iemand is. Hier let Frank ook op dat je niet een koper hebt die onder de koop uitgaat waardoor je weer opnieuw het verkoopproces in moet. Als we met vrienden zijn noemen we Frank ook wel 'de Ferrari onder de makelaars' omdat hij op ieder onderdeel net dat beetje extra biedt.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
Kleine Houtstraat 119 RD
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Toen wij na veel wikken en wegen uiteindelijk besloten ons monumentale pand in de binnenstad van Haarlem te willen verkopen begon allereerst een zoektocht naar de juiste makelaar. Een speciaal pand verdiend immers speciale aandacht van de juiste makelaar, niet een van dertien in een dozijn. Frank Rohlof heeft al onze verwachtingen waargemaakt. Vanaf het eerste telefoontje tot op heden heeft Frank ons al het werk uit handen genomen: de juiste inschatting gemaakt van de verkoopwaarde, de presentatie geregeld en de contacten met potentiële kopers afgehandeld. Daarbij is de communicatie naar ons altijd punctueel en correct geweest. De woning is inmiddels naar volle tevredenheid verkocht.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Rohlof Real Estate

Bert Haanstrakade 1050,
1087 HJ Amsterdam