office-banner
Woon.nl Apeldoorn

Woon.nl Apeldoorn

9,0 (22 beoordelingen)

Samenwerking waar ú wijzwer van wordt!

Woon.nl
Onafhankelijke waardebepaling en prestatie-afhankelijke beloning zijn kenmerkend en bovendien uniek voor Woon.nl in de makelaardij.

Onze klant staat centraal, niet de makelaar. De beloning voor de makelaar is afhankelijk van het behaalde resultaat. Zo is de klant ervan verzekerd dat er maximale inspanning wordt geleverd. Uw belang en het belang van de makelaar zijn dus gelijk: de hoogste verkoopprijs in de vooraf afgesproken tijd. Ook bij aankoop is de beloning van de makelaar afhankelijk van het resultaat. Hoe lager de aankoopprijs hoe hoger zijn aandeel in de beloning.

Natuurlijk werkt Woon.nl volledig transparant en objectief. Zo bepaalt de makelaar bij een verkoopopdracht niet meer de waarde van de woning. Woon.nl laat dit over aan de professional: de onafhankelijke, objectieve taxateur. Een makelaar die een woning wil gaan verkopen heeft altijd een belang. Dit kan als gevolg hebben dat een makelaar de waarde te hoog inschat waardoor hij hoopt de opdracht te krijgen. Vervolgens adviseert deze na een paar maanden de klant toch om de verkoopprijs te verlagen. Dat mag natuurlijk niet, daarom schakelen wij een onafhankelijke expert in. Woon.nl is de enige makelaar met deze unieke werkwijze. Niet alleen de diverse makelaarsverenigingen, maar ook Vereniging Eigen Huis is enthousiast over onze transparante aanpak.

Gemak dient de mens
Een hypotheek en de aan- of verkoop van een woning zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wanneer deze twee dienstverleners hun krachten bundelen onder één dak wordt de klant pas écht ontzorgd. Hoe fijn is het voor u als koper wanneer er getoetst kan worden of de koop haalbaar is vóórdat de 6 weken ontbindende voorwaarden gaan lopen? Of dat de makelaar even kan informeren of de bieding daadwerkelijk past binnen de financiële mogelijkheden. Daarnaast wordt alles overzichtelijk in één keer aangeleverd, koopaktes kunnen onderling worden doorgestuurd; om maar een paar dingen te noemen die zorgen voor een heldere en snelle bediening van onze klanten.

Daagt u ons maar uit!
Indien u overweegt te verhuizen, wilt u weten waar u aan toe bent. Een adviesgesprek over uw huidige en toekomstige financiële situatie werkt zeer verhelderend. Ook vertellen we u graag wat uw eigen woning nu daadwerkelijk waard is. Zo heeft u een compleet beeld en komt u goed beslagen ten ijs. Wij denken het meest optimale resultaat voor u te kunnen behalen in de vorm van de beste hypotheek met de laagste maandlasten en de meest optimale aan- of verkoop van uw woning. Daagt u ons maar uit, we zijn er klaar voor!

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een afspraak 088-0885052 of bezoek onze website op www.woon.nlKenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Frans, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw, zoekservice, advies, aanhuur, verhuur en financieel advies

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  NWWI, NRVT, VastgoedCert en SEH

 • Specialismen

  Beleggen, kantoren, nieuwbouw, aankoop en bedrijfsruimte

Beoordelingen

Gemiddelde van 22 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (23)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Marcel Olijhoek - NVM-makelaar (directeur)

  Marcel Olijhoek

  NVM-makelaar (directeur)

 • Bastiaan Pasman -

  Bastiaan Pasman

Contact

Adres & openingstijden

Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn
Morgen op afspraak geopend
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

088 088 50 52