Van de Ridder Makelaars

Van de Ridder Makelaars

Van de Ridder Makelaars

9,3 (113 beoordelingen)

Persoonlijke aandacht bij de verkoop en aankoop !

"GOUDEN JUBILEUM" 50 jaar Van de Ridder Makelaars!
Een halve eeuw Van de Ridder Makelaars. En wie jarig is trakteert! Maak kans op GRATIS VERKOOP van uw woning!

Zo'n 50-jarig bestaan is iets om trots op te zijn want, dat bereik je niet zomaar. Dat vraagt kennis van zaken, meedenken en luisteren naar de klant, thuis zijn in de regio, flexibel kunnen zijn en snel inspelen op een markt die altijd in beweging is.

Van de Ridder Makelaars is een familiebedrijf met makelaarskantoren in Broek op Langedijk en Alkmaar. Twee dynamische NVM makelaarskantoren gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Van de Ridder Makelaars is in 1973 opgericht door Wout van de Ridder en staat in de top van meest verkopende kantoren in de regio.

Ons vak is zorgen dat u blij bent met uw huis. Met de verkoop- of aankoopprijs, met elke beslissing, met het hele proces.
Dat doet Van de Ridder Makelaars al 50 jaar!


Beide kantoren zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent dat wij ons houden aan de Erecode: tien gedragsregels die staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit.


In de afgelopen jaren is er een groot netwerk opgebouwd en hebben wij veel klanten succesvol begeleid! Wij hechten veel waarde aan het hebben van persoonlijke aandacht voor onze klanten. Klanten beoordelen ons op Funda met het gemiddelde mooie cijfer van een "9,3" voor verkoopbegeleiding en een "9,4" voor aankoopbegeleiding.

Wij bieden een professionele dienstverlening met een persoonlijke benadering bij:


- de verkoop van uw huidige woning,

- de aankoop van een nieuwe woning

- een gratis waardebepaling

- het aanleveren van een NWWI gevalideerd taxatierapport

Deze diensten kunnen wij leveren tegen een concurrerend tarief. Wij zijn een full service makelaar! Bij de aan- en verkoop bieden wij dienstverlening aan van A t/m Z, wij zorgen ervoor dat u geheel wordt ontzorgd.

Verkoopmakelaar

Uw woning verkopen is iets bijzonders en doet u meestal maar 1 of 2 keer in uw leven. Daarom moet de verkoop van uw woning comfortabel en optimaal verlopen. Dat vereist specialisme en persoonlijke aandacht en hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Onze 3 makelaars zijn een kei in hun vak en hebben oog voor u en uw huis. Zij zijn al jaren werkzaam als beëdigd en gecertificeerd makelaar. Met de juiste strategie weten zij voor u, als verkoper, het maximale uit de markt te halen. Onderhandelen is hun dagelijks werk. Ook kunnen zij u optimaal adviseren over juridische en bouwkundige zaken.

Aankoopmakelaar
Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Een huis kopen is één van de belangrijkste aankopen in ons leven. Het is een grote beslissing. Waar moet er bij een woning precies opgelet worden? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en welk bedrag moet ik bieden en onder welke voorwaarden om uiteindelijk de koper te worden? Dat vereist deskundigheid en ervaring van een NVM makelaar!


In de meeste gevallen krijgt u bij de bezichtiging te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Schakel uw eigen deskundige in en kies voor aan aankoopmakelaar van Van de Ridder Makelaars!
“Van de Ridder Makelaars zorgt er voor dat u straks daadwerkelijk thuis komt!”

Waarde bepalen
Verhuisplannen? Wanneer u plannen heeft om te verhuizen en een nieuwe woning wilt kopen is het prettig om vooraf te weten tegen welke prijs u uw huidige woning kunt verkopen.

Een gratis waardebepaling geeft u goed inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning. Tijdens het gesprek maakt u kennis met de makelaar en kunt u alles vragen wat u wilt weten over de huidige woningmarkt. Onze makelaars zijn volledig op de hoogte van alle actuele factoren die de waarde van uw woning bepalen. De waarde-indicatie wordt mondeling afgegeven en wordt door ons gratis uitgevoerd. Ook verplicht het u tot niets.


Erkend taxateur
NWWI gevalideerd taxatierapport? Voor de hypotheek aanvraag van uw woning is een mondelinge waardebepaling niet voldoende. U heeft vaak een gevalideerd rapport nodig. Wij kunnen een uitgebreid gevalideerd NWWI taxatierapport voor u opmaken. Dit rapport is objectief en betrouwbaar en wordt gekeurd en gevalideerd door het NWWI. U kunt dit rapport bij elke geldverstrekker/bank gebruiken voor het aanvragen van uw hypotheek.


Van de Ridder Makelaars is aangesloten bij het landelijk taxatie-instituut van het NWWI en kan u gevalideerd NWWI taxatie rapport leveren tegen een zeer scherp tarief. Wij hebben 3 ervaren beëdigde taxateurs in dienst en kunnen snel een afspraak met u inplannen voor opname van de woning


Van de Ridder team kantoor Alkmaar en Broek op Langedijk

Het huidige enthousiaste team bestaat uit 4 makelaars: Wout (adviserende rol), Menno, Dennis en Angela en 4 commerciële binnendienstmedewerksters Corine, Angela, Daphne en Jet. Mariska is onze vastgoedadviseur. Gezamenlijk vormen wij een enthousiast en gemotiveerd team met jarenlange ervaring!

Gelijk persoonlijk kennis maken? U bent van harte welkom op ons kantoor in het winkelcentrum 'Broekerveiling'. Daar kunt u vrijblijvend binnen stappen als u vragen heeft of meer informatie wenst. De koffie staat klaar!

Ook in de avond en op zaterdag staan wij voor u klaar, wij zijn 6 dagen per week voor u actief!

Meer informatie over ons kantoor en onze diensten kun u ook vinden op: https://riddermakelaars.nl/Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, aanhuur, taxaties, verhuur, nieuwbouw en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  8

 • Certificaten

  NWWI, VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, nieuwbouw, beleggen en monument

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 113 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (113)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Menno Adema - NVM-makelaar

  Menno Adema

  NVM-makelaar

 • Dennis van der Gragt - NVM-makelaar

  Dennis van der Gragt

  NVM-makelaar

 • Angela Ruijter - NVM-makelaar

  Angela Ruijter

  NVM-makelaar

 • Wout van de Ridder - NVM-makelaar

  Wout van de Ridder

  NVM-makelaar

 • Corine van de Ridder - Vastgoedadviseur

  Corine van de Ridder

  Vastgoedadviseur

 • Daphne Groen-Blom - Commercieel medewerker

  Daphne Groen-Blom

  Commercieel medewerker

 • Jet Koopman - Commercieel medewerker

  Jet Koopman

  Commercieel medewerker

 • Angela van de Weteringe Buijs-van de Ridder -

  Angela van de Weteringe Buijs-van de Ridder

 • Mariska van de Ridder - Vastgoedadviseur

  Mariska van de Ridder

  Vastgoedadviseur

Contact

Adres & openingstijden

Marktplein 77 a
1721 CK Broek op Langedijk
Vandaag geopend tot 18:00
 • Maandag 09:00-18:00
 • Dinsdag 09:00-18:00
 • Woensdag 09:00-18:00
 • Donderdag 09:00-21:00
 • Vrijdag 09:00-18:00
 • Zaterdag 09:00-17:00
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden