MVN - makelaardij - Z-O-Brabant

MVN - makelaardij - Z-O-Brabant

Stuur e-mail
06 45915578

GRAAG tot uw dienst!

Welkom bij MVN-makelaardij Z-O-Brabant
Mogen wij u nu alvast welkom heten in uw nieuwe huis? Uw droomhuis ligt namelijk nu al binnen handbereik ... áls u de juiste makelaar in de arm neemt. Alleen hij heeft het complete aanbod, kent de markt en de onderhandelingstechnieken. Met financieel voordeel en tevredenheid als resultaat. Die makelaar hebt u nu gevonden. Hij brengt u vanzelf naar dat ene juiste huis. Of naar de juiste koper van uw huis of de juiste hypotheek.

MVN-makelaardij Z-O-Brabant (lid NVM) combineert het beste van twee werelden: vijfentwintig jaar ervaring in de regionale makelaardij en de geestdrift van een beginnend kantoor. Uiteraard vertaalt dat zich naar voordelen voor u. Voordelen zoals ongestoorde aandacht en diepgaande expertise. Want zeg nu zelf, hoe vaak koopt of verkoopt u nu een huis? Wij hebben dat al vele malen gedaan. En we doen het graag nog eens samen met u.

Maarten van Neerven: “Ik zorg er hoogstpersoonlijk voor dat het kopen van een huis leuk is. Want laten we eerlijk zijn. Goed wonen is de basis voor ons levensgeluk.”

“Een huis kopen of verkopen is gewoon hartstikke spannend. En iedereen om je heen geeft tegengestelde adviezen. Ondertussen gaat je dagelijks leven gewoon door. Maar terwijl de zoektocht naar dat ene juiste huis eigenlijk hoopvol en mooi moet zijn, zorgt die voor veel mensen voor een extra dosis spanning. Helemaal niet nodig. Ik zorg er hoogstpersoonlijk voor dat het kopen van een huis leuk is. Gewoon omdat ik van elke hobbel in de weg kan vertellen welke hobbel dat precies is. En vervolgens haal ik hem ook nog even voor u weg. Met als gevolg dat de weg naar het juiste huis voor u geplaveid is.”

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  1

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

Geldropseweg 53
5611 SC Eindhoven
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-21:00
 • Dinsdag 09:00-21:00
 • Woensdag 09:00-21:00
 • Donderdag 09:00-21:00
 • Vrijdag 09:00-21:00
 • Zaterdag 09:00-21:00
 • Zondag 09:00-21:00

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden

06 45915578