Bles & Van der Does Makelaardij

office-banner
Bles & Van der Does Makelaardij

Bles & Van der Does Makelaardij

9,3 (42 beoordelingen)

Aan- verkoop en hypotheek. Alles onder één dak!

Welkom bij Bles & Van der Does

De medewerkers van Bles & Van der Does zetten zich in voor heldere en deskundige dienstverlening. Wij stellen u, uw wensen en doelstellingen centraal. Deze stemmen wij samen met u af op uw persoonlijke situatie. Daarbij streven wij een hoog serviceniveau na en staat persoonlijk contact en betrokkenheid met onze relaties voorop.

Lees hieronder meer over onze dienstverlening.

Verkoopbegeleiding

Wat uw reden ook is om een huis te verkopen, u wilt het liefst dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en tegen de best haalbare prijs. Bles & Van der Does Makelaardij helpt u graag bij het tot stand brengen van een kwalitatief en financieel optimale transactie. Daarbij kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Bles & Van der Does Makelaardij is bovendien aangesloten bij de NVM, het keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. En uw woning wordt uiteraard gepresenteerd op Funda.

Aankoopbegeleding

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij u graag. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Taxatie

Of u nu een woning heeft gekocht, uw hypotheek wilt oversluiten of een andere reden heeft waarvoor u een taxatierapport nodig heeft, Bles & Van der Does Makelaardij kan dit rapport voor u verzorgen.
Voor het valideren van taxatierapporten zijn wij zijn aangesloten bij zowel het NWWI, TaxateursUnie en het TVI. Daardoor kan het rapport gebruikt worden voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie en wordt het geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen.

Gratis waardebepaling

Om vast te stellen wat een mogelijke (verkoop)waarde van uw woning is kunt u Bles & Van der Does Makelaardij een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning. Kosteloos en zonder enige verplichting. Wij informeren u dan over de waarde van uw woning en adviseren u over eventuele verkoopmogelijkheden.

Hypotheek

Wij adviseren u graag over de juiste hypotheekvorm de rentevariant, de aantrekkelijkste geldverstrekker en kijken daarbij verder dan alleen de hypotheek. Uw hypotheek wordt een onderdeel van een totaal advies; uw persoonlijk financieel plan. In dit plan stemmen wij al uw financiën nauwkeurig op elkaar af. Hierdoor ontstaat er vaak meer financiële ruimte om uw wensen te realiseren.

Gratis verhuisbus

Een woning kopen of verkopen is één, verhuizen is twee. Het regelen van een verhuizing is altijd veel werk en kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom heeft Bles & Van der Does Makelaardij voor haar klanten een extra service, namelijk de gratis verhuisbus. U kunt als opdrachtgever bij een geslaagde aan- of verkoop gratis van onze verhuisbus gebruikmaken.

Overige dienstverlening

Naast de makelaardij kunt u bij Bles & Van der Does ook terecht voor financiële planning, uw verzekeringen en belastingadvies. Bles & Van der Does is tevens zelfstandig adviseur van de Regiobank en aangesloten bij de landelijke organisatie “De Scheidingsplanner”.

Kijk voor meer informatie over onze medewerker, onze diensten en producten op www.blesvanderdoes.nl

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Duits en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxaties, nieuwbouw, financieel advies, advies, woningstyling, woningfotografie en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI, NRVT, SEH, FFP en WFT

 • Specialismen

  Aankoop, monument en nieuwbouw

Beoordelingen

Gemiddelde van 42 verkopers uit de afgelopen 2 jaar . Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (116)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Marco Smit - NVM-makelaar (directeur)

  Marco Smit

  NVM-makelaar (directeur)

 • Erna Meutstege - Commercieel medewerker

  Erna Meutstege

  Commercieel medewerker

 • Nancy Wijkamp - Commercieel medewerker

  Nancy Wijkamp

  Commercieel medewerker

 • Sabine de Rouw - Administratief medewerker

  Sabine de Rouw

  Administratief medewerker

 • Jolien van Dijk - Administratief medewerker

  Jolien van Dijk

  Administratief medewerker

 • Evert Jan van der Does - Directeur

  Evert Jan van der Does

  Directeur

Contact

Adres & openingstijden

Deurningerstraat 224
7522 CL Enschede
Vandaag geopend tot 12:30
 • Maandag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Woensdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Donderdag 09:00-12:30, 13:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-12:30, 13:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

053-8001010