Geertjes Makelaardij

Makelaardij Geertjes, uw persoonlijke makelaar !

Geertjes Makelaardij

Beoordelingen gemiddelde

8,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 1 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Paul en Maya de Bondt
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Wij zijn ontzettend blij dat wij voor dit kleinschalige kantoor gekozen hebben! Vanaf het eerste moment was er direct een goede klik tussen ons en het team van makelaardij Geertjes. Jon Geertjes is een gemoedelijke, eerlijke en deskundige makelaar. Met enthousiasme, een gezonde dosis humor en gedrevenheid gaat hij en zijn twee medewerksters voor het beste resultaat. We kregen een uitstekend plan voor de verkoop van ons dijkhuis en de presentatie op Funda was pakkend en origineel. Ons huis werd veel bekeken en was in no time verkocht. We kijken met plezier terug op een snelle en goede verkoop van ons schattige “dijkhuussie” die voor ons ook een grote emotionele waarde had. Dank Jon, Sabine en Lize voor deze toch wel bijzondere ervaring.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Een funda gebruiker
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Makelaar Geertjes is voorkomend in de omgang, met een talent om te luisteren naar alle partijen en om hun bedoelingen, al dan niet uitgesproken, te achterhalen. Aan de hand daarvan heeft hij een passende aanpak voor de verkoop van het huis voorgesteld, dat niet rigide was maar openstond voor aanpassingen. Het uiteindelijke plan is vervolgens daadkrachtig en voortvarend doorgevoerd. De omgang met aspirant-kopers bij en na de bezichtigingen van het huis was prettig. De afhandeling van de eigenlijke verkoop was passend zakelijk. Naast de soepele communicatie waardeerden wij ook de bouwtechnische kennis die bleek uit de uitleg die ook voor leken te volgen was. De juridische uitleg bij het behandelen van de koopovereenkomst was helder en op alle punten begrijpelijk. Terughoudend waar dat kon en doortastend waar dat nodig was, wat leidde tot een voor alle partijen bevredigend resultaat.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Geertjes Makelaardij
Heel hartelijk dank voor deze waardevolle beoordeling. Het is en was voor ons makelaarskantoor een waar voorrecht deze zaak te mogen begeleiden.