Horstra Makelaardij & Taxaties

office-banner
Horstra Makelaardij & Taxaties

Horstra Makelaardij & Taxaties

9,2 (22 verkopers)

Alles in huis voor een goede (ver)koop!

Horstra Makelaardij & Taxaties

Johan Horstra is al zo’n 20 jaar werkzaam in de makelaardij en heeft sinds 2003 een eigen makelaarskantoor in Hardenberg. Johan Horstra is uitstekend op de hoogte van wat er in de regionale markt speelt, hij kent de omgeving perfect en spreekt de juiste kanalen aan om de beste match tot stand te brengen tussen koper en verkoper.
Zijn kennis en ervaring als NVM makelaar in de regio Hardenberg zet hij graag voor je in om jouw huis te verkopen, je te helpen bij een aankoop, of een deskundige taxatie te verzorgen.

Verkoop

Een huis verkopen doe je niet iedere dag. Bij zo’n verkoop komt heel wat kijken. Johan Horstra begeleidt je tijdens dit hele traject, geeft deskundig en objectief advies en neemt je heel wat werk uit handen. Horstra Makelaardij & Taxaties heeft alles in huis om op een eigentijdse manier koper en verkoper bij elkaar te brengen, passend bij jouw persoonlijke situatie.

Waardebepaling

Je hebt je droomhuis gezien? Je wilt groter gaan wonen? Je hebt nieuwbouwplannen? In al deze situaties wil je graag weten wat je huidige woning waard is, zodat je precies weet welke stappen je kunt nemen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling en Johan Horstra komt bij je langs om de woning te bekijken. Hij geeft een waarde-indicatie van jouw woning en een deskundig onderbouwd advies over de beste vraagprijs.

Aankoop

Als aankoopmakelaar helpt Horstra Makelaardij & Taxaties je bij het vinden van je droomhuis. Johan Horstra begeleidt je tijdens het gehele aankoopproces, adviseert bij de juridische aspecten van de aankoop, zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt en wijst je op zaken die je wellicht zelf over het hoofd ziet. Zo weet je zeker dat je nieuwe woning een verantwoorde aankoop is.

Taxatie

De taxatie is een belangrijk en steeds terugkomend aspect bij verkoop en aankoop van onroerende zaken en het af- of oversluiten van een hypotheek. Voor goede beslissingen is een deskundige taxatie een must. Johan Horstra is erkend taxateur voor NWWI en Taxateursunie, lid van TMI (commercieel vastgoed) en ingeschreven bij VastgoedCert. Johan Horstra voldoet daarmee aan alle eisen die professionele opdrachtgevers stellen aan een taxatierapport en zijn taxaties worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Weten wat jouw woning waard is? Johan Horstra komt graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek, een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning en een toelichting op onze dienstverlening. Bel ons voor een afspraak (0523) 680 865 of vul het contactformulier in op de website www.horstra.nl.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Diensten

  Verkoop, aankoop en taxaties

Beoordelingen

Gemiddelde van 22 verkopers uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (77)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Johan Horstra - NVM-makelaar

  Johan Horstra

  NVM-makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Europaweg 1
7772 BN Hardenberg
Vandaag geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0523-680865