Mijn Makelaar Heerenveen

office-banner
Mijn Makelaar Heerenveen

Mijn Makelaar Heerenveen

8,9 (73 verkopers)

Kampioen stille verkoop

Mijn Makelaar Heerenveen: “Kampioen Stille verkoop”

Elke woning is verkoopbaar. Zeker in de huidige markt. Maar krijg je ook jouw beste koper? Want dat is nu net het verschil tussen je huis “gewoon” verkopen of een geweldige transactie. Een transactie waar je echt heel blij van wordt. En dan hebben we het niet alleen over duizenden euro’s verschil maar ook nog eens over een verkoopproces waar alles klopt en soepel verloopt.

Mijn Makelaar heeft een eigen systeem ontwikkeld om die beste koper te vinden. Daar hebben wij onze hele organisatie op ingericht. Alles draait om timing, het uitgebreide netwerk en de kunst om de juiste verbindingen leggen. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning. Iedere zoeker verdient zijn droomhuis en iedere woning verdient zijn beste koper. Deze taakstelling leggen wij ons bij iedere woning weer opnieuw op. En niet zonder succes! Mijn Makelaar heeft de meeste transacties in de regio, behaalt gemiddeld de hoogste verkoopprijzen en staat bij de verkoop van vrijstaande woningen in en om Heerenveen met stip bovenaan.

Altijd bereikbaar
Ons kantoor is altijd bereikbaar: alle werkdagen zijn wij geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en op afspraak ‘s avonds en ook op zaterdag. Wij willen graag hard werkende mensen ook de kans geven om te komen kijken.

Meest bekeken etalage
Heldere LED-verlichte raampresentaties presenteren de woningen in een veel bekeken etalage op een A-locatie in het centrum van Heerenveen.

Grootste netwerk
Wij hebben door onze samenwerking met Univé Dichtbij en Mijn Hypotheek het grootste netwerk en kennen vrijwel iedere potentiële koper in onze regio.

Blijvend hoge ranking op Funda
Wij werken met professionele fotografen voor een optimale fotopresentatie van uw woning.
Als u meegaat in ons advies staat uw woning blijvend hoog op Funda.

Commercieel team
Wij hebben een enthousiast team dat commercieel goed getraind is, kansen ziet én zelf kansen creëert. Niet afwachten maar zelf aanpakken is ons motto.

Marketingplan op maat
Elke woning heeft iets unieks. Daarom maken wij voor elke woning een marketingplan op maat voor een optimaal verkoopresultaat.

Kritisch als aankoopmakelaar
Als aankoopmakelaar zijn wij kritisch, scherpe onderhandelaars en kennen de historie en de plus- en minpunten van de woningen als geen ander. Wij schromen niet om u een negatief koopadvies te geven als wij denken dat er voor u een beter alternatief is. Als aankoopmakelaar werken wij uiteraard op basis van no cure no pay.

Tip
Op Funda wordt tegenwoordig precies bijgehouden hoeveel en welke woningen elke makelaar het afgelopen jaar heeft verkocht. Check gerust of Mijn Makelaar ook in uw woningsegment goed heeft verkocht.. (http://www/funda/makelaars).

Team van Mijn Makelaar
Dat zijn Roel Hartsema, Sybrecht de Vries, Mariëlle Vos, Miranda Bles, Femma Werkman en Laurens de Goede.

Roel Hartsema en Sybrecht de Vries zijn de gecertificeerde NVM-makelaars en eigenaren van het kantoor. Beide geboren en getogen in de regio en met een schat aan ervaring. Marielle en Miranda zijn beide kandidaat-makelaar en zij zijn het aanspreekpunt op kantoor wanneer de makelaars buiten de deur zijn. Femma is verantwoordelijk voor onze commerciële binnendienst. Bent u op zoek naar uw droomwoning? En kunt u die nog niet vinden? Geef Femma dan aan wat en waar u zoekt. Zij zal voor u achter de schermen op zoek gaan naar uw droomwoning!

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw, advies, woningfotografie en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  NWWI, VastgoedCert en NRVT

 • Specialismen

  Nieuwbouw en aankoop

Beoordelingen

Gemiddelde van 73 verkopers uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (230)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Roel Hartsema - NVM-makelaar (directeur)

  Roel Hartsema

  NVM-makelaar (directeur)

 • Sybrecht de Vries - NVM-makelaar (directeur)

  Sybrecht de Vries

  NVM-makelaar (directeur)

 • Marielle Vos - Commercieel medewerker

  Marielle Vos

  Commercieel medewerker

 • Femma Werkman - Commercieel medewerker

  Femma Werkman

  Commercieel medewerker

 • Miranda Bles - Commercieel medewerker

  Miranda Bles

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Atalantastraat 30
8448 EZ Heerenveen
Morgen geopend vanaf 09:00
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden

0513- 65 34 76