Q-Bus Makelaars

Makelaars en taxateurs met kennis van zaken

Over ons

WIJ HOUDEN VAN AANPAKKEN!
U wilt uw woning succesvol verkopen? Om die reden heeft Q-Bus Makelaars b.v. het Plan van Aanpak ontwikkeld. Aan de hand van dit plan bespreken we alle mogelijkheden en bepalen we samen de beste verkoopstrategie. Wij luisteren naar uw wensen en vullen deze waar nodig aan met onze ervaring en deskundigheid. U kent uw woning als geen ander; heeft u zelf ideeën over hoe uw woning het beste te verkopen is? Wij hebben het graag met u over onze variabele dienstverlening.

DE VERKOOPPRESENTATIE
Wij laten geen kans onbenut en doen er vanaf moment één alles aan om uw woning optimaal te presenteren aan woningzoekers. Dit begint met het opstellen van een goede verkooppresentatie en het inzetten van de juiste middelen. Onder de verkooppresentatie verstaan wij de manier waarop wij uw woning gaan presenteren, zowel met de tekst als met foto’s, maar ook middels andersoortige aanvullende informatie. Bij het in de verkoop nemen sturen wij direct een emailbericht naar ons uitgebreide zoekersbestand om deze te informeren over uw te koop staande woning. Tevens informeren wij al onze collega’s in de regio, die op hun beurt aspirant kopers op uw woning kunnen attenderen. Hierbij maken wij gebruik van het computernetwerk van de NVM waarbij alle NVM makelaars zijn aangesloten.

ONS KLANTEN INFORMATIE SYSTEEM (KIS)
Wanneer u bij ons uw woning te koop of te huur aanbiedt kunt u via het internet met een unieke PIN code toegang krijgen tot de gegevens betreffende uw eigen woning. Eenmaal ingelogd in het systeem beschikt u dan over persoonlijke informatie en heeft u een up-to-date inzicht over wat er zoal gebeurt tijdens het verkoop-/verhuurproces. De gegevens en activiteiten worden door onze makelaars zelf bijgehouden en ingevoerd in het systeem, waardoor er een soort logboek ontstaat. Dit logboek kan eenvoudig via uw webbrowser worden ingezien, maar ook ontvangt u bij iedere aanvulling cq. wijziging een berichtje per email.

Als klant kunt u ons dus op de voet volgen, en weet u direct wanneer er interesse is getoond voor uw woning. Zo weet u direct wanneer potentiële gegadigden zich hebben gemeld op ons kantoor of via onze website, of dat er een bezichtiging is gepland, en ook wat de bevindingen tijdens een bezichtiging zijn, etc. etc. En dat alles op de voor ons gebruikelijke wijze: 7 dagen per week/24 uur per dag. Wij zijn actief met de verkoop en/of verhuur van uw onroerend goed bezig, en dat mag u gerust weten.

BETROKKENHEID
Wij houden u betrokken bij de verkoop en evalueren het traject samen met u. Daarnaast ontvangt u van ons als extra service de statistieken van Funda; kostenloos, gemakkelijk en snel via email. Op die manier heeft u zicht op het aantal keren dat uw woning is gevonden en bekeken door bezoekers van Funda.

VOLLEDIGE DIENSTVERLENING
Naast het bovenstaande, de bezichtigingen met gegadigden en de daaropvolgende onderhandelingen, regelen wij ook onderstaande zaken voor u:
+ Opstellen van de koopakte.
+ Bewaken van alle voorwaarden uit het koopcontract.
+ Laatste inspectie van uw woning.
+ Controle en begeleiding bij de notaris
+ Na het transport bij de notaris staan we nog steeds voor u klaar.

VERKOCHT!
Met ons Plan van Aanpak durven wij u succes te garanderen. Bent u tevreden over onze dienstverlening? Vertel het aan uw kennissen en vrienden. Wanneer wij van hen een opdracht tot aankoop of verkoop krijgen, ontvangt u van ons een leuke attentie als dank voor uw doorverwijzing!

Neemt u gerust eens contact met ons op.
Wij staan met raad en daad voor u klaar en helpen u graag op weg!

Wat we doen

Onderscheidend
Gedegen kennis van de markt (lokaal en regionaal)
Diensten
Vastgoedadvisering, Verkoop, Aankoop, Verhuur, Taxaties (ook NWWI) en Waardebepalingen
Certificering
NWWI, VastgoedCert, NRVT en NVM Wonen en Business
Doelgroepen
Starters, Gezinnen, Alleenstaanden, Senioren , Expats, Bedrijven/ondernemers, Projectontwikkelaars en (Semi-) Overheden
Aanbod
Woningen en appartementen in elke prijsklassen, Recreatiewoningen, Bouwkavels en Nieuwbouw, Bestaande woningen, Bedrijfspanden
NVM makelaar

Q-Bus Makelaars

Breelaan 39,
1861 GD Bergen (NH)
Vandaag geopend tot 18:00, telefonisch bereikbaar tot 22:00
Alle contactgegevens

Beoordelingen

Wat een topper, die Dees! Beschaafd, kundig, prettig in de omgang, duidelijk, eerlijk, open en correct. De manier waarop je huis op Funda gepresenteer...

1 oktober, Verkoper Lageweijdt 9
9,2

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 24 klanten deze makelaar:

 • 9,2
  Lokale marktkennis
 • 9,3
  Deskundigheid
 • 9,3
  Service en begeleiding
 • 9,3
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (53)

Aankoop

Zodra er een gemiddelde beschikbaar is zal deze hier verschijnen. Tot die tijd kan je beoordelingen lezen die ouder zijn dan 24 maanden.

Alle beoordelingen (6)

Ons actuele woningaanbod

18
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

44
woningen verkocht of verhuurd
4
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (5)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Breelaan 39
1861 GD Bergen (NH)

Contactgegevens

Website
Bel: 072 7600566 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 18:00
Dinsdag Di 9:00 - 18:00
Woensdag Wo 9:00 - 18:00
Donderdag Do 9:00 - 18:00
Vrijdag Vr 9:00 - 18:00
Zaterdag Za 10:00 - 17:00
Zondag Zo Op afspraak

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 8:00 - 22:00
Dinsdag Di 8:00 - 22:00
Woensdag Wo 8:00 - 22:00
Donderdag Do 8:00 - 22:00
Vrijdag Vr 8:00 - 22:00
Zaterdag Za 8:00 - 22:00
Zondag Zo 8:00 - 22:00