Theo Keijzers Makelaardij

100% Makelaar

Over ons

ONZE UNIEKE NIEUWE VERKOOPWIJZE
Een veranderende woningmarkt vraagt om een nieuwe aanpak. De huidige woningmarkt waarin alles snel lijkt te gaan roept nieuwe vragen op. "Moet ik eerst mijn huis verkopen of juist eerst een nieuw huis kopen?". Met twee woning blijven zitten is niet uw bedoeling, maar eerst uw woning verkopen en geen andere woning kunnen vinden is natuurlijk ook niet wat u wil. Veel huizenbezitters doen daarom niets en blijven zitten waar ze zitten ondanks de wens om te verhuizen. De nieuwe verkoop methode van Theo Keijzers Makelaardij biedt een maatwerk oplossing voor dit probleem. U blijft niet met twee woningen zitten maar komt ook niet met lege handen te staan zonder een nieuwe woning. Wij bieden u een zorgeloze overstap van uw huidige woning naar uw nieuwe woning met onze nieuwe maatwerk verkoopmethode. Om uw risico nog verder te beperken werken wij op basis van no cure no pay. Naast onze huidige verkoopmethodes bieden wij u hiermee meer zekerheden en mogelijkheden in de huidige woningmarkt.

HOE WERKT HET?
Dat leggen wij u graag uit in een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie passen wij onze werkwijze in detail aan.

EVEN VOORSTELLEN
Graag willen wij ons hier alvast als kantoor even voorstellen. Theo Keijzers Makelaardij is een kantoor waar twee mensen werken. Theo en Dora Keijzers. De omvang van het kantoor is een bewuste keuze. We willen het graag persoonlijk en betrokken houden. Als geboren Helmonders hebben wij de eerste stappen in de Helmondse makelaardij al weer ruim 25 jaar geleden gezet. Nu inmiddels duizenden woningen verder kunnen wij als gecertificeerd NVM-makelaar en woningmarktconsultant als enige beroepen op deze unieke en waardevolle combinatie van achtergrond, kennis en ervaring. Een meerwaarde die het verschil kan maken tussen succesvol of niet succesvol.

WONINGMARKTCONSULTANT
Een woningmarktconsultant is de professional voor de woningmarkt. Een bredere en diepere kennis die verder reikt dan huizen verkopen. Het hoe, wat en waarom van de woningmarkt weten te vertalen naar doelgerichte oplossingen voor u en uw woning. Het herkennen van de kracht en meerwaarde van uw woning en de juiste aanpak zijn essentiële zaken die ik u als woningmarktconsultant kan bieden. Een waarde bepalen gaat verder dan kubieke en vierkante meters.

100% MAKELAAR
Voor alles wat te maken heeft met het verkopen, aankopen en taxeren van bestaande woningen kunt u bij ons terecht. Dus niet voor nieuwbouwprojecten, bedrijfspanden, hypotheken of verzekeringen. 100% Makelaar betekent bij ons 100% specialist voor bestaande woningen.

GEHEEL ONAFHANKELIJK
U krijgt van ons zwart op wit de garantie dat wij op géén enkele wijze betrokken zijn of belangen hebben bij het afsluiten van hypotheken, verzekeringen, nieuwbouwprojecten, energieproducten of het energielabel.

TARIEF IS INCLUSIEF BTW
Onze tarieven zijn inclusief btw. Het is een verplichting om bij u als consument een tarief inclusief btw af te geven. In de makelaardij is het de gewoonte om tarieven exclusief btw af te geven. Als u onze heldere tarieven vergelijkt met die van andere makelaars vergeet dan niet met deze btw rekening te houden.

NO CURE NO PAY
Ongeacht de marktomstandigheden werken wij volgens deze methode. Slechts werkelijk gemaakte advertentiekosten worden in rekening gebracht indien u de opdracht intrekt. De opdracht is voor onbepaalde tijd en op ieder willekeurig moment opzegbaar. U betaalt pas als alles geregeld is en uw woning wordt overgedragen.

EIGEN STIJL BEZICHTIGING
Iedereen die met een makelaar een woning bezichtigd heeft, herkent een standaard aanpak. Vrijwel iedere makelaar gaat op dezelfde wijze te werk. Waarom? Waarschijnlijk een oude gewoonte. Graag leggen wij u onze specif

Wat we doen

Diensten
Verkoop, Aankoop & Taxatie
Website
Www.theo-keijzers.nl
Gecertificeerd
VastgoedCert, NWWI, Woning Markt Consulent, NVM Makelaar en Taxateurs Unie
Aanbod
Woningen, Appartementen
Specialisme
Woningmakelaardij & Woningmarktconsultancy
Theo Keijzers Makelaardij
Deskundig, Persoonlijk & Een Betere Presentatie
Social Media
YouTube, Twitter, Facebook, Linked-In
Website Youtube
Http://www.youtube.com/user/TheoKeijzers1?feature=
Website Facebook
Http://nl-nl.facebook.com/pages/Theo-Keijzers-Make
Website Twitter
Http://twitter.com/#!/MakelaarTK
NVM makelaar

Theo Keijzers Makelaardij

Vossenbeemd 110 B,
5705 CL Helmond
Vandaag geopend tot 20:00, telefonisch bereikbaar tot 20:00
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

In een woord top makelaar reageerd snel niets is te veel gevraagd voor hem staat altijd voor je klaar een echte aanrader wij hebben hem als een kundig...

14 juli, Verkoper Rozenhof 1
9,5

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 21 klanten deze makelaar:

 • 9,4
  Lokale marktkennis
 • 9,5
  Deskundigheid
 • 9,5
  Service en begeleiding
 • 9,5
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (78)
8,8

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 1 klanten deze makelaar:

 • 9
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9
  Deskundigheid
 • 8
  Onderhandeling en resultaat
 • 9
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (3)

Ons actuele woningaanbod

9
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

23
woningen verkocht
1
woningen aangekocht
Verkochte woningen

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (3)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoek- en postadres

Vossenbeemd 110 B
5705 CL Helmond

Contactgegevens

Website
Bel: 0492-848909 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 20:00
Dinsdag Di 9:00 - 20:00
Woensdag Wo 9:00 - 20:00
Donderdag Do 9:00 - 20:00
Vrijdag Vr 9:00 - 20:00
Zaterdag Za 10:00 - 17:00
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 20:00
Dinsdag Di 9:00 - 20:00
Woensdag Wo 9:00 - 20:00
Donderdag Do 9:00 - 20:00
Vrijdag Vr 9:00 - 20:00
Zaterdag Za 10:00 - 15:00
Zondag Zo Niet bereikbaar

Theo Keijzers Makelaardij