De Boer Ten Hoeve

Vertrouwd, ruime ervaring en full service!

Over ons

Makelaardij De Boer + Ten Hoeve is van oudsher (1978) gevestigd in Steenwijk. Het kantoor wordt geleid door Anja Oosterhof-Bultsma, beëdigd makelaar taxateur, lid NVM, directeur en al meer dan 33 jaar verbonden met De Boer + Ten Hoeve makelaardij. Verder bestaat het team uit Joke Telman, gecertificeerd makelaar taxateur, Martijn Mennink, assistent makelaar en Freddy Oosterhof directeur/commercieel medewerker. Met deze uitstekende mix van up-to-date kennis, gedrevenheid en solide vakmanschap vormen deze mensen de grootste makelaardij in de kop van Overijssel. Bewezen integriteit, enthousiasme en marktkennis zijn de peilers van een beproeft concept.

In het centrum van Steenwijk aan het begin van de Kornputsingel is het team gevestigd, achter de statige gevel van nummer 12 vindt u het moderne interieur en een warme sfeer. Persoonlijke aandacht en zakelijke deskundigheid gaan hand in hand. Schroom niet om u te laten informeren over ons specifieke woning aanbod of het collegiale aanbod van andere NVM kantoren. Onder het genot van een kopje koffie of anderszins kunt u kennismaken met onze persoonlijke benadering.

Op het gebied van aankoopbegeleiding bent u vanzelfsprekend bij ons op het goede adres. Of het nu de volledige begeleiding is tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris, of incidentele vragen over de woning van uw dromen.

In een markt waarbij voor enkele woningen irreële prijzen worden gevraagd is een goed advies onontbeerlijk. Onderhandelen en het aankopen van een woning is specialistisch werk waarbij wij als specialist onszelf absoluut terug verdienen. Laat u dan ook vooraf goed informeren zodat u later niet voor verrassingen komt te staan, of beter nog laat u zich door ons vertegenwoordigen als uw eigen NVM makelaar.

Wanneer u uw woning wilt verkopen is de eerste stap het berekenen van de waarde. Wij komen dan graag voor een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling bij u langs. Wij nemen ruim de tijd voor de opname en verwerken de zakelijke en persoonlijke omstandigheden in een uitgebalanceerd en goed gefundeerd advies. Ons verkooptraject wordt als maatwerk met u overeengekomen. Het starten van de verkoop begint met het vormen van een dossier zodat alle wetenswaardigheden over uw woning overzichtelijk kunnen worden gepresenteerd. Daarnaast zorgt onze vragenlijst ervoor dat u volledig voldoet aan uw informatieplicht en er geen vervelende zaken achteraf de verkoop kunnen verstoren.

Presentatie van uw woning op de grootste woningsite FUNDA, onze unieke eigen site www.boerentenhoeve.nl en onze etalage spreken voor zich, daarnaast adverteren wij maandelijks met uw woning in de regionale huis aan huis woningkrant en indien wenselijk in landelijke dag- of weekbladen. Tevens kunnen wij uit een uitgebreid bestand van ingeschreven woningzoekenden putten. Onze verkoopresultaten van de afgelopen periode, waarin de verkoop van woningen danig onder druk staan, bewijzen dat deze werkwijze zijn vruchten afwerpt. Duidelijke presentatie en sterke prijsvorming zijn de pijlers onder onze verkoopresultaten.

Naast de aankoop en verkoopbegeleiding of wellicht een combinatie van beide met ons speciale woningwissel tarief verzorgen wij ook deskundige taxaties van woning of bedrijf. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogst mogelijke eisen en worden door alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Een gedegen rapportage, op korte termijn gerealiseerd tegen een concurrerend tarief zijn enkele van onze onderscheidende vanzelfsprekendheden.

Wat we doen

Specialisme
Wonen in noordwest Overijssel, Groot aanbod in nieuwbouw, Monumenten, Aan het water en landelijk wonen en Aan- en Verkoopbegeleiding
Soort aanbod
Van starterswoning tot, met Exclusief onroerend goed en en Bedrijfsonroerend goed
Gecertificeerd
NWWI gecertificeerd, VastgoedCert, NWWI en NVM en NRVT wonen en bedrijfsmatig
Specialismen
Verkoop, Aankoop, Verhuur, Taxaties en Consultancy
NVM makelaar

De Boer Ten Hoeve

Kornputsingel 12,
8331 JT Steenwijk
Vandaag geopend tot 17:30, telefonisch bereikbaar tot 17:30
Alle contactgegevens
Bekijk onze kantoorvideo

Beoordelingen

De Boer en Ten Hoeve makelaars zijn zeer deskundig en daarnaast fijn in de omgang. Vragen zijn nooit teveel en het gehele verkoopproces wordt transpa...

18 januari, Verkoper Dopheide 54
93

Verkoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 36 klanten deze makelaar:

 • 9,3
  Lokale marktkennis
 • 9,4
  Deskundigheid
 • 9,3
  Service en begeleiding
 • 9,1
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (85)
93

Aankoop

In de afgelopen 2 jaar beoordeelden 3 klanten deze makelaar:

 • 9,3
  Bereikbaarheid en communicatie
 • 9,7
  Deskundigheid
 • 9,3
  Onderhandeling en resultaat
 • 9
  Prijs / kwaliteit
Alle beoordelingen (6)

Ons actuele woningaanbod

26
koopwoningen aangeboden
0
huurwoningen aangeboden
Actueel woningaanbod

Transacties van de laatste 12 maanden

101
woningen verkocht of verhuurd
8
woningen aangekocht
Verkocht en verhuurd

Medewerkers

Meer over onze medewerkers (4)

Twitter

Geen recente updates gevonden

Alle updates op Twitter

Contact

Kaart

Kaart laden...

Bezoekadres

Kornputsingel 12
8331 JT Steenwijk

Postadres

Postbus 263
8330 AG Steenwijk

Contactgegevens

Website
Bel: 0521-515358 Bel
Stuur e-mail

Openingstijden

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Gesloten
Zondag Zo Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Telefonisch bereikbaar

Maandag Ma 9:00 - 17:30
Dinsdag Di 9:00 - 17:30
Woensdag Wo 9:00 - 17:30
Donderdag Do 9:00 - 17:30
Vrijdag Vr 9:00 - 17:30
Zaterdag Za Niet bereikbaar
Zondag Zo Niet bereikbaar