Nienaber Muiden

Nienaber Muiden

9,8 (8 beoordelingen)

De makelaar in Muiden, Weesp en Bussum!

Sinds 2020 nu ook in Muiden!

Nienaber Makelaars breidt opnieuw uit. Met vestigingen in Weesp, Bussum en Almere, vanaf nu ook in Muiden. In Muiden werken we samen én vanuit het kantoor van Financieel Adviesbureau Gerben de Boer. Een makelaarskantoor en adviesbureau onder één dak, zodat je een woning kunt (ver)kopen en direct je geldzaken kunt laten regelen. Wij zijn gevestigd aan de Sluisstraat 9 in Muiden. Een karakteristiek pand op een uitstekende zichtlocatie.

Heb je verhuisplannen, maak dan persoonlijk kennis met je persoonlijke makelaar Arjan Herngreen of Alice Janssen. Beiden zijn zeer goed bekend in de regio. Wij hebben veel lokale marktkennis, zorgen voor een zorgeloze deal en hebben een frisse toon. Opdrachtgevers (vestiging Weesp; 250+) waarderen onze dienstverlening met een 9+. Je kunt ons onder andere inschakelen voor een succesvolle verkoop of zorgeloze aankoop van een woning. Een taxatierapport is natuurlijk ook mogelijk.

Een eerste indruk van de makelaars:

Uw persoonlijke makelaar Arjan Herngreen (Register Makelaar en Register Taxateur)

Na het afronden van de studie HBO Makelaardij in 2005, ben ik fulltime aan de slag gegaan als woningmakelaar. Sinds 2007 werk ik voor Nienaber Makelaars in Weesp. Eén jaar later behaalde ik mijn praktijkdiploma, waardoor ik sindsdien Register Makelaar Register Taxateur ben. Mijn specialismen zijn verkoop, aankoop, taxeren en verhuur van woningen. Opdrachtgevers waarderen mijn deskundige en duidelijke adviezen, servicegerichte en actieve houding en persoonlijke communicatie.

Uw persoonlijke makelaar Alice Janssen (Kandidaat Register Makelaar)

Van jongs af aan was mijn nieuwsgierigheid naar huizen al aanwezig. Met een familie die zelf ook in de makelaardij zit, was dat niet zo gek. Met een familie die zelf ook in de makelaardij zit, was dat niet zo goed. Na het VWO en een korte uitstap naar de VU, ben ik gevallen voor het makelaars vak. In 2015 ben ik begonnen op de Amsterdamse woningmarkt en inmiddels werkzaam in het mooie Weesp. Ik startte op de binnendienst en ben vervolgens doorgegroeid tot K-RMT makelaar (Register Makelaar in opleiding). Het blijven leren zodat ik mijn klanten goed kan informeren en ontzorgen, is voor mij altijd een belangrijke factor geweest. De afwisseling van mensen en panden en het snel kunnen schakelen houdt dit vak uitdagend. Ik krijg de meeste voldoening wanneer mijn klanten aan het eind van het proces blij zijn met hoe ze zijn geholpen.


Nienaber:

Nienaber bestaat al vanaf 1919 en is daarmee het oudste makelaarskantoor in de regio. Met gepassioneerde medewerkers is Nienaber Makelaars zeer sterk vertegenwoordigd in de regio en actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, alsmede het vastgoedmanagement. Wij zijn aangesloten bij de NVM, vastgoedcert, NRVT en Funda. Nienaber Makelaars is een kantoor met veel kennis en kunde aan boord.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Duits, Engels en Nederlands

 • Diensten

  Financieel advies, verkoop, aankoop, verhuur, taxaties, nieuwbouw, woningstyling, woningfotografie en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  4

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Aankoop, monument en nieuwbouw

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,8

Het gemiddelde is gebaseerd op 8 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (8)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • J.J. (Arjan) Herngreen - NVM-makelaar

  J.J. (Arjan) Herngreen

  NVM-makelaar

 • N.E. (Nienke) van de Heisteeg - Commercieel medewerker

  N.E. (Nienke) van de Heisteeg

  Commercieel medewerker

 • M.W. (Mark) Wiegers - Directeur

  M.W. (Mark) Wiegers

  Directeur

 • A.J. (Alice) Janssen - Makelaar

  A.J. (Alice) Janssen

  Makelaar

Contact

Adres & openingstijden

Sluisstraat 9
1398 AS MUIDEN
Vandaag geopend tot 17:30
 • Maandag 09:00-17:30
 • Dinsdag 09:00-17:30
 • Woensdag 09:00-17:30
 • Donderdag 09:00-17:30
 • Vrijdag 09:00-17:30
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden