Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

office-banner
Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars

Klaar voor de toekomst!

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in de volledige begeleiding van het nieuwbouwproces. Met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars leggen wij de focus op deze specifieke tak van sport binnen de vastgoedbranch.

In een vroeg stadium zijn wij betrokken bij het meedenken en adviseren van een nieuw plan of een nieuwe wijk. Vanaf het prille begin, de opstart naar de start verkoop, het aankoopproces, start bouw en de oplevering. Wij zijn erbij!

Met ons team van 3 (Kandidaat) Register Makelaars – Taxateurs werken wij dagelijks aan vele mooie projecten. Ieder met zijn of haar specialiteit.

Waarom?

Wij geloven dat ontwikkelaars onze hybride en klantgerichte werkwijze nodig hebben om het meest optimale resultaat uit een nieuwbouwproject te halen.

Hoe?

Wij realiseren een succesvol verkoopproces voor ontwikkelaars door digitaal en datagestuurd werken, te combineren met persoonlijke aandacht.

Wat?

Wij verzorgen het totale advies- en verkoopproces voor ontwikkelaars. Van datagedreven advies, het hardmaken van leads tot en met klantenbinding en (digitale) verkoop van woningen.

Missie

Onze missie is om (potentiële) kopers aan woningen van ontwikkelaars te verbinden door het toepassen van onze hybride werkwijze.

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Specialismen

  Nieuwbouw

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Cindy Immerzeel - NVM-makelaar (directeur)

  Cindy Immerzeel

  NVM-makelaar (directeur)

 • Isabeau van Eijmeren -

  Isabeau van Eijmeren

 • Patricia de Jong -

  Patricia de Jong

Contact

Adres & openingstijden

Tiendweg 2 C
2671 SB Naaldwijk

Contactmogelijkheden

(+31) 174 444777