De Witte Raaf

Wij nemen de uitdaging serieus!

Verkoop gemiddelde 9,1

Deskundigheid
9,2
Lokale marktkennis
9,0
Prijs / kwaliteit
9,1
Service en begeleiding
9,2

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 23 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Verkoop beoordelingen

Mevr. Berry Schoonhoven
Middenweg 22
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
De Witte Raaf makelaar is zeer professioneel, geeft extra service, hoog nivo vak kennis en altijd bereikbaar. Ik heb in afgelopen jaren meerdere woningen in verkoop gehad met diverse makelaars. De Witte Raaf is de beste makelaar tot heden. Team heel hartelijk dank !
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Dhr. diederick Volkers
Zuidsingel 92
1,0
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
PAS OP! Met de Witte Raaf. Lees alle documenten zorgvuldig en vertrouw ze niet. Wij hadden een aantal makelaars vergeleken en waren vooral wanwege het courtage naar de witte raaf gegaan. Zij maakte een schatting van de waarde van het huis dat gelijk was met dat wat wij, de buurt en onze kennissen verwachten dus waren wij tevreden. Toen alles was geregeld, tuiman/schoonmaaker end. kregen wij het concept overeenkomst te zien. 90% van de mensen vertrouwen de makelaar die zij inhuren en keuren het goed na een scan. Hierin was echter een heel ander courtage beschreven namelijk, anderhalf keer zo veel. Kleine lettertjes met grote gevolgen. Na het opmerken gaven wij aan niet akkoord te gaan. 2 weken later een nieuwe, met een iets lager courage maar nog steeds anderhalf keer de afspraak. Met daarbij de begeleidende tekst of wij even dezelfde dag wilden tekenen omdat anders alle afspraken niet meer door konden gaan. Ik ging hier uiteraard niet mee akkoord en voelde mij misleid en onder druk gezet. Mijn zus wilde het tijdsverlies niet accepteren wanneer we zouden overstappen dus ging zij akkoord met het veel te hoge courtage dat zij dan aan mij wilde vergoeden. De uitleg van de witte raaf: omdat jullie met zijn tweeen zijn is het veel meer werk. Dit wisten zij vanaf het begin en 98% van de huizen worden door 2 mensen gekocht die allebei een mening hebben. Het extra werk betrof: Ik heb daar 2 keer een half uur gezeten en zij hebben een extra emailadres toe moeten voegen. Tsja.. leg het maar eens uit. Mij vertrouwen was tot het nul punt gedaald en heb hun nogmaals laten bevestigen dat zij inderdaad hun best gaan doen en de afspraken nakomen. -huisverkocht voor de vraagprijs- Bij onderteken bleek dat er een andere niet kloppende factuur was bij de notaris namelijk het eerste courtage en dat er een losse factuur werd gestuurd aan mijn zus voor de rest. Mijn zus en ik zijn 50% belanghebbende dus kunnen niets zonder elkaar beslissen. Wij hebben dus een contract ondertekend dat niet is na gekomen. Ipv daarvan is er een nieuwe overeenkomst gemaakt waar ik achter kwam bij de notaris. Toen ik bij de witte raaf aangaf dat zij een nieuwe overeenkomst moesten maken met daarin de zaken zoals ze gebeurt zijn zodat alles weer zou kloppen deden ze de deur dicht. Zij hadden hun geld verdiend en dus.. Het is alsof ik een tweedehands auto op de sloop koop... Echt schandalig! Tip voor als je toch bij ze bent: neem een jurist in de arm hun te controleren. Aanvulling naar aanleiding reactie de witte raaf: U suggereert dat mijn ontevredenheid te maken zou hebben met iets anders? Ik kan alles aantonen dmv correspondentie, u niet. U liegt en als u betrapt wordt gaat u de schuld ergens anders proberen te leggen. Erg zwak maar te verwachten. Ik daag u uit mijn ongelijk dmv correspondentie te bewijzen. Mijn waarschuwingen blijft: pas op met dit bureau.
Deskundigheid
1
Lokale marktkennis
1
Prijs / kwaliteit
1
Service en begeleiding
1
Reactie van De Witte Raaf
Zo spijtig dat de onmin waarvan de oorzaak elders ligt naar voren komt in deze zeldzame opsomming van valse feiten. En zo spijtig dat u dit podium opzoekt om ons in een kwaad daglicht te brengen. Naar de motivatie kunnen we alleen maar gissen, wij hebben namelijk geen enkel idee waar uw onvrede is ontstaan. Dit is juist een dossier waar we vanaf dag 1 alle denkbare transparantie hebben betracht om de verhoudingen, ook die tussen de opdrachtgevers onderling, zo goed mogelijk te bewaken. Hierbij is elke afspraak over en weer schriftelijk bevestigd en met alle verkopers hadden we tot en met de laatste dag van onze betrokkenheid een goede verstandhouding. Onze initiële dienstverlening is uitgebreid. De afspraken daarover zijn op 10 december door u schriftelijk geaccordeerd en deze hebben we exact weergegeven in de opdracht en zijn deze ook nagekomen in de facturering. Wij zijn lid van de NVM en willen u er op attenderen dat de NVM een klachtenprocedure kent waar u gebruik van kunt maken. Wij streven naar samenwerking, transparantie en een goede dienstverlening en deze reactie na een goed gelopen transactie komt voor ons dan ook als een volledige verrassing. In de correspondentie van uw zijde schrijft u zonder uitzondering "bedankt", "prima", "prima zo groetjes". Omdat we uw bericht absoluut niet kunnen duiden is een goed gesprek wellicht een betere afsluiting?
Een funda gebruiker
Sperwerlaan 84
9,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
De makelaars van de Witte Raaf zijn enorm behulpzaam geweest om met ons mee te denken. Zij ondersteunden ons tijdens het hele proces. Top! Een echte aanrader voor iedereen die zijn huis wil verkopen. Ons huis/atelier ligt in een gebied tussen Hilversum en Utrecht. De meeste mensen kennen ons dorp niet eens van naam. Dank je wel.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van De Witte Raaf
Heel graag gedaan, ook omdat jullie zulke fijne mensen zijn om te kennen en mee samen te werken. Jullie kopers zijn heel erg blij met het huis, vast fijn om jullie huis zo over te dragen!
NVM makelaar

De Witte Raaf

Noordereinde 59,
1243 JJ 's-Graveland
Vandaag gesloten

Openingstijden

Ma 9:00 - 17:15
Di 9:00 - 17:15
Wo 9:00 - 17:15
Do 9:00 - 17:15
Vr 9:00 - 17:15
Za Gesloten
Zo Gesloten