Heutinck Makelaardij B.V.

Heutinck Makelaardij B.V.

Heutinck Makelaardij B.V.

9,3 (71 beoordelingen)

Over ons

Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én kiest voor optimale service en kwaliteit, nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek maak je kennis met één van onze makelaars en zal je ervaren dat wij onze marktkennis en vakkennis combineren tot een integer advies. Daarbij is jouw situatie uniek en wij zullen samen met jou komen tot een optimale oplossing of het nu gaat om verkopen, aankopen, taxeren of verhuren. In meer dan 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en zijn alleen geïnteresseerd in het zo goed mogelijk verkopen van je woning. Daar zijn wij open en transparant over. Bel ons op 0315-270500.


Wat mag je van ons verwachten


Wij zijn transparant over kosten en hebben duidelijke en heldere offertes inclusief BTW. Je weet dus van tevoren exact wat wij berekenen en wanneer. Geen verrassingen dus.


Met wie kom je in contact


Directeur/eigenaar Leander Heutinck is geboren en woonachtig in Gendringen en is opgegroeid in het Ulftse. Hij kent de markt op zijn duimpje, een must voor een goede registermakelaar. Leander probeert naast zijn baan en gezinsleven af en toe muziek te maken. In ieder geval kan hij na een dag hard werken zijn energie kwijt op zijn drumstel. Ooit begonnen bij de plaatselijke Harmonie Ulft heeft Leander een goede muzikale basis. Leander is te bereiken op telefoonnummer 06-12994081 en leander@heutinckmakelaardij.nl, ook buiten kantooruren.


Dennis Beeren
is een zeer ervaren Kandidaat Makelaar (KRMT) die al vele jaren actief is in ons werkgebied. Dennis is een jonge vader en enthousiaste kerel die altijd voor je zal klaarstaan. Dennis is te bereiken op 06-83827243 en dennis@heutinckmakelaardij.nl, ook buiten kantooruren.

Lars Liebrand is een geboren en getogen Ulftenaar. Momenteel woont hij met zijn vriendin en dochter in Terborg en heeft hij familie en vrienden verspreid over de gemeente Oude IJsselstreek. Hij is dan ook zeer bekend met deze regio. Lars is vanaf 2020 gebonden aan ons kantoor door zijn studie Vastgoed & Makelaardij waar hij voor afgestudeerd is. Sinds begin 2022 is hij bij ons werkzaam als Kandidaat Makelaar (KRMT). Lars is te bereiken op 06-20062055 en lars@heutinckmakelaardij.nl, ook buiten kantooruren.


Sandra Overbeek
(woonachtig in Ulft) is aan ons kantoor verbonden als (verkoop)styliste en is zij binnen ons kantoor verantwoordelijk voor de totaalpresentatie van ons aanbod alsmede de digitale plattegronden/virtuele impressies. Ook het onderhouden van de social media ligt op haar bordje. Naast haar werk en gezin spendeert Sandra haar vrije tijd het liefst met lezen, yoga en aan zee. Sandra is te bereiken op sandra@heutinckmakelaardij.nl


Inge Halfman
zorgt samen met Linda Giesen op kantoor voor alle administratieve zaken en zij zijn samen met Sandra het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Vriendelijkheid, deskundigheid en behulpzaamheid zijn voor hen speerpunten. Inge en Linda zijn te bereiken op info@heutinckmakelaardij.nl


Naast het lidmaatschap van NVM, NRVT, NWWI en Stichting Vastgoed Cert, maken de korte lijnen en de betrokkenheid van onze medewerkers duidelijk dat het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening gewaarborgd is.


Ons kantoor is gevestigd in een prachtig karakteristiek 30-er jaren pand aan de Frank Daamenstraat voorzien van een riante etalage. Gelegen aan een drukke doorgaande weg op een fraaie zichtlocatie, nabij ontsluitingswegen en met voldoende parkeergelegenheden bij het pand. Kom eens langs en proef onze ongedwongen en toch adequate aanpak.Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands

 • Diensten

  Verkoop, verhuur, taxaties, nieuwbouw, aankoop en woningstyling

 • Aantal medewerkers

  6

 • Certificaten

  NRVT, VastgoedCert en NWWI

 • Specialismen

  Aankoop, nieuwbouw, herbestemmen, monument, recreatie, verkoop wonen en taxatie wonen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 71 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 94% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (71)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Leander Heutinck - NVM-makelaar (directeur)

  Leander Heutinck

  NVM-makelaar (directeur)

 • Dennis Beeren - Kandidaat-makelaar

  Dennis Beeren

  Kandidaat-makelaar

 • Lars Liebrand - Kandidaat-makelaar

  Lars Liebrand

  Kandidaat-makelaar

 • Sandra Overbeek - Commercieel medewerker

  Sandra Overbeek

  Commercieel medewerker

 • Inge Halfman - Secretaresse

  Inge Halfman

  Secretaresse

 • Linda Giesen - Secretaresse

  Linda Giesen

  Secretaresse

Contact

Adres & openingstijden

Frank Daamenstraat 45
7071 AV Ulft
Vandaag geopend tot 12:30
 • Maandag 08:45-12:30, 13:00-17:00
 • Dinsdag 08:45-12:30, 13:00-17:00
 • Woensdag 08:45-12:30, 13:00-17:00
 • Donderdag 08:45-12:30, 13:00-17:00
 • Vrijdag 08:45-12:30, 13:00-17:00
 • Zaterdag Op afspraak
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden