Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Omdat jouw huis het waard is

Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Beoordelingen gemiddelde

9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 74 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker
Marnixlaan 244 A
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Erg goed geholpen door Paul (en collega's). We zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, de tijd die er voor je genomen wordt, de adviezen en het eindresultaat. We zouden deze makelaar zeker aanraden!
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Hoi Edwin, Leuk om te lezen. We hebben jullie graag geholpen met de verkoop en dank voor het vertrouwen daarin. Heel fijn dat het precies gelukt is zoals jullie hadden gehoopt. Wij wensen jullie veel geluk straks met jullie kindje in het nieuwe huis. Vriendelijke groet, Paul (Team RVL makelaars)
Dhr. Jeffrey Koch
Bessemerlaan 2
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Onze ervaring met Rosenberg Van Leusden Makelaars was zeer fijn. Ik heb in mijn leven meerdere huizen verkocht maar deze makelaar werkt anders. Paul van de Zijden (onze makelaar) was een verademing, geen gladde praatjes of geslijm, Paul is rustig van karakter en intelligent in zijn aanpak. Zijn visie en kennis heeft er aan bijgedragen dat ons huis verkocht is aan een voor ons fijne partij voor de juiste prijs. Hij had onze uitgesproken wens vertaald naar de juiste koper en dat is wat je wil. We zijn tot nu toe zeer tevreden over het verloop en raden deze makelaar zeker aan.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
10
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Wow, wat een mooie beoordeling. Ik word er bijna verlegen van. Leuk om te lezen en ik heb jullie graag geholpen met het proces van de verkoop. Het contact was erg prettig en was goed om deze samenwerking te hebben. We zien elkaar bij de eindinspectie en houden vast contact in de toekomst. Vriendelijke groet, Paul van der Zijden (Team RVL makelaars)
Een funda gebruiker
Willemsplantsoen 4 B
9,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Egon heeft erg goed geholpen bij de verkoop van mijn appartement, vanaf de eerste intake tot en met het uiteindelijke tekenen. Goed bereikbaar via whatsapp, zelfs buiten de reguliere kantoortijden, duidelijk hart voor zijn zaak. De communicatie omtrent de bezichtigingen en met de klant zou iets proactiever mogen nu de markt wat gedraaid is wat mij betreft, maar daar hebben we het over gehad. Uiteindelijk een mooie uitkomst door een aantal goede inschattingen van Egon, zonder welke het resultaat niet hetzelfde was geweest. Ik zou hem aanraden aan vrienden.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
8
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Hoi Sanne, Wat een mooie beoordeling en ik heb met jou (zoals je weet) een record gezet met reageren buiten de reguliere kantoortijden ;) Het contact met jou was vanaf het begin af aan open, eerlijk en zuiver, iets wat ik erg in jou kon waarderen. Ik heb je dan ook super graag geholpen en wens je veel geluk in 020. Maar beloof me dat je ooit gewoon weer terug komt naar 030, ik help je dan heel graag weer! Hartelijke groeten, Egon Rosenberg // Team RVLmakelaars Utrecht
Een funda gebruiker
Beukstraat 18
5,0
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
Wij zijn teleurgesteld in de gang van zaken rond de verkoop van onze woning door RvL Makelaars. Dat wij hebben verkocht op een kantelpunt in de markt, daar kan een makelaar niet veel aan doen, maar dit vraagt wel om een andere aanpak dan de afgelopen jaren in een oververhitte markt het geval is geweest. Lees: íets meer doen dan alleen een woning online zetten en bezichtigingen organiseren. Uit niets in het hele proces is enige extra inzet gebleken. De algehele houding van de makelaar was van begin tot eind ongeïnteresseerd en pessimistisch. Hij communiceerde gedurende het hele traject vrijwel uitsluitend als we zelf actief om informatie vroegen en we moesten hem bepaalde basisinformatie (zoals wie zijn de buren) 10 minuten vóór de eerste bezichtiging zelf geven omdat hij er niet naar gevraagd had. Dit in plaats van dat hij ons meenam in het proces en een beetje geruststelde bij sterk tegenvallende interesse vanuit de markt. Enige pluspunt: fijn dat hij goed bereikbaar was via Whatsapp. Zelfs na het letterlijke verzoek om er wat positiever in te staan en wat meer betrokkenheid te tonen na de eerste verkooppoging, merkten we geen verbetering. Verzoeken om iets te ondernemen om de verkoop aan te jagen werden weggewuifd. De tweede keer is het huis uiteindelijk met een teleurstellende opbrengst verkocht. Vanaf het moment dat wij een bod geaccepteerd hadden, hebben we letterlijk niets meer van de makelaar vernomen. Conclusie: je huis verkopen is best emotioneel en stressvol. Daarbij wil je begeleiding van een makelaar die blijkt geeft van zijn deskundigheid, je vertrouwen geeft en goed meeneemt in het proces. Dat hebben wij hier helemaal niet gevonden. Om het geheel positief af te sluiten: dank aan Henriëtte van de frontoffice, die ons heel behulpzaam te woord heeft gestaan bij onze vragen.
Deskundigheid
5
Lokale marktkennis
5
Prijs / kwaliteit
5
Service en begeleiding
5
Mevr. E. Versluis
Bosboomstraat 16
8,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Contact met Egon was prima, directe terugkoppeling van de bezichtigingen na afloop. Dossier bewaking backoffice had ik meer van verwacht, moest dat zelf in de gaten houden, maar dat was wellicht ook de bedoeling? Proces na aankoop liep niet zo soepel en dat was jammer maar daar kon Egon niets aan doen. Uiteindelijk gelukkig goed gekomen!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
8
Prijs / kwaliteit
8
Service en begeleiding
7
Reactie van Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Hoi Els, Ja je had wel een beetje pech met de koper en zijn financiering welke niet heel soepel liep. Ik snap dat dat een hoop stress gaf, zeker in de koopfase waarin je zelf verkeerde voor je nieuwe woning. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen maar het was inderdaad een tijdje spannend. Ik wil je bedanken voor het contact tussen ons en voor het schrijven van deze beoordeling. Ik wens je een fijne dag! Hartelijke groeten, Egon én uiteraard ook namens het gehele team van Rosenberg van Leusden makelaars