Makelaardij Hofstee

Makelaardij Hofstee

Makelaardij Hofstee

9,3 (20 beoordelingen)

"opent nieuwe deuren"

Als u uw woning wilt verkopen of een nieuwe woning of bedrijfsruimte zoekt, komt er veel op u af. Bij Makelaardij Hofstee hebben we al bijna 50 jaar verstand van onroerend goed in de breedste zin van het woord. Vele starters, gezinnen, alleenstaanden maar ook ondernemers helpen en hebben we geholpen aan nieuwe huisvesting en dat hopen we nog een lange tijd te mogen doen.

Het gezicht van Makelaardij Hofstee is NVM-makelaar en taxateur Jan Land. Sinds 1995 werkzaam bij dit prachtige bedrijf en sinds 2006 eigenaar van dit makelaarskantoor in Wolvega. Op kantoor is Marrit Dijkstra - de Jong het eerste aanspreekpunt. Een persoonlijke benadering en uitermate korte lijntjes is waar wij voor staan. Marrit ontvangt onze klanten en bezoekers graag voor een persoonlijk gesprek en inventariseert zo nodig de wensen en behoeften. Ook denkt ze mee over de aanpak om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning zo snel en vooral zo goed mogelijk in de markt te zetten om te komen tot de maximale opbrengst. Marrit is tevens onze online specialist met een uitstekend gevoel voor de vele mogelijkheden van social media.


Sinds 1 oktober 2016 vindt u ons prachtige kantoor aan de Hoofdstraat Oost 57 in Wolvega. Hier bent u van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken, voor informatie over aankoop, verkoop of taxatie van een woning, appartement of bedrijfspand.

De woningmarkt in Zuid-Friesland en de Kop van Overijssel kent voor ons weinig geheimen. Wij denken mee met onze klanten en het liefst één stap vooruit. Met onze jarenlange ervaring en het NVM-lidmaatschap biedt Makelaardij Hofstee voor elke woonwens ondersteuning en advies op maat.

Makelaardij Hofstee is sinds jaar en dag aangesloten bij de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen met veelal strengere regels dan andere brancheverenigingen. Iedereen mag zich tegenwoordig zonder enige opleiding makelaar noemen (en dat is bij veel consumenten helaas niet altijd bekend) gelukkig hebben wij kennis, ervaring en oprecht zijn hoog in het vaandel staan, daarnaast is Jan sinds 2009 bestuurlijk actief als lid van de regionale commissie lidmaatschapszaken van de NVM waar aspirant NVM leden hun aanvraag mondeling kunnen toelichten na het indienen van de aanvraag om lid te worden, in z’n vrije tijd staat hij graag op het ijs van Thialf als gediplomeerd schaatstrainer voor volwassenen en kinderen of kun je hem tegenkomen op z'n racefiets of mountainbike.


Makelaardij Hofstee Wolvega

Jan Land RM en RT, makelaar-taxateur o.z.wonen en bog

Marrit Dijkstra - de Jong, commercieel medewerker binnendienstKenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Fries

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en aanhuur

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  NRVT, NWWI en VastgoedCert

 • Specialismen

  Bedrijfsruimte, kantoren, recreatie, winkels, nieuwbouw, beleggen en agrarisch en landelijk vastgoed

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 20 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 80% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (20)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Dhr. J. Land RM en RT - NVM-makelaar

  Dhr. J. Land RM en RT

  NVM-makelaar

 • Marrit Dijkstra - de Jong - Commercieel medewerker

  Marrit Dijkstra - de Jong

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Hoofdstraat Oost 57
8471 JK WOLVEGA
Vandaag geopend tot 17:00
 • Maandag 08:30-12:00, 13:00-17:00
 • Dinsdag 08:30-12:00, 13:00-17:00
 • Woensdag 08:30-12:00, 13:00-17:00
 • Donderdag 08:30-12:00, 13:00-17:00
 • Vrijdag 08:30-12:00, 13:00-17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden