DIRK Makelaars Taxateurs BV

DIRK Makelaars Taxateurs BV

DIRK Makelaars Taxateurs BV

9,3 (13 beoordelingen)

EEN VERTROUWD PUNT VOOR MAKELEN IN DE RUIME REGIO.

EEN VERTROUWD PUNT VOOR MAKELEN IN DE RUIME REGIO.


AAN WELKE MAKELAAR GEEFT U UW HUISSLEUTEL?


De sleutel van uw huis draagt u niet zomaar over. U bent op zoek naar een makelaar waar u een klik mee heeft en die u vertrouwt. Een makelaar die weet waar hij het over heeft, goed bereikbaar is, bekend is in de regio en die alles tot in de puntjes voor u regelt. Een NVM makelaar die de beste prijs voor uw dure bezit behaalt. Bij DIRK Makelaars bent u aan het juiste adres. Wij nemen alle zorgen bij u weg op zowel juridisch als administratief gebied. Uw woning wordt op de beste manier gepresenteerd op Funda en alle mogelijke sociale media. Daarnaast maken wij gebruik van onze brede netwerkkring. Voor een gratis waardebepaling en kennismaking komen wij graag vrijblijvend bij u langs maar u bent uiteraard ook van harte welkom op ons gezellige kantoor aan het Walkartpark.


We zijn gevestigd in Zeist en al meer dan 25 jaar woonachtig in Driebergen-Rijsenburg. Tevens zijn we de trotse sponsor van: FC Jonathan, Schaerweijde, FC Driebergen en Hoenderdaal Health Center in Driebergen.


HULP NODIG BIJ DE AANKOOP VAN UW WONING? VOOR ONS GEEN PUNT.


U wilt bijgestaan worden door iemand met kennis van zaken. Die rekening houdt met de gevoelens die spelen, to the point is en een scherpe prijs voor u bedingt. Met meer dan 20 jaar werkervaring in de makelaardij in de regio en toch een vernieuwende kijk op de woningmarkt begeleiden wij kopers bij deze belangrijke beslissing. DIRK Makelaars biedt u een aankoopbegeleiding vanaf € 2.500,--


GEVALIDEERDE TAXATIE NODIG? WIJ ZIJN HIERIN GESPECIALISEERD.


Kijk op onze website: www.uwhuistaxateur.nl of www.dirktaxateurs.nl


U heeft bij ons al een taxatierapport vanaf € 595,-- inclusief BTW. Heeft u een gevalideerd (NWWI) taxatierapport nodig dan komen de validatiekosten daar nog bij.


Wij taxeren onder andere in:


Amerongen, Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst, ’t Goy, ’s-Graveland, Groenekan, Haarzuilens, Harmelen, Hilversum, Hoevelaken, Hollandsche Rading, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Kockengen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Langbroek, Laren, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maartensdijk, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Renswoude, Schalkwijk, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Tienhoven, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vleuten, Vreeland, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, Zeist.


Op www.dirkmakelaars.nl www.dirktaxateurs.nl www.uwhuistaxateur.nl en www.boontaxateurs.nl kunt u voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven.

ENERGIELABEL
Per 1 januari 2021 is de regelgeving voor publicatie van het energielabel aangescherpt.
Woningeigenaren zijn verplicht om bij de oplevering, verkoop of verhuur van een woning een definitief energielabel te registreren. Bij het ontbreken van een geldig energielabel bij een transactiemoment riskeert de woningeigenaar een boete van € 170.

U kunt een energielabel aanvragen voor een bedrag van € 349,-- incl. BTW voor een woning met een inhoud van 500m3. Per 100m3 extra in de meerprijs € 25,-- incl. BTW. Op www.energielabelwoonhuis.nl.nl of www.energielabelappartement.nl kunt u eenvoudig een energielabel aanvragen.


Ons kantoor bevindt zich aan het Walkartpark in het centrum van Zeist: Kerkweg 11, 3701 HD, Zeist. u bent van harte welkom.


Heeft u vragen dan kunt u ons altijd emailen: welkom@dirkmakelaars.nl of kijk voor meer informatie op www.dirkmakelaars.nl, www.uwhuismakelaar.nl telefoon: 030-6628341

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands, Engels en Duits

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, taxaties, advies en zoekservice

 • Aantal medewerkers

  2

 • Certificaten

  NWWI, NRVT, WOZ en VastgoedCert

 • Specialismen

  Aankoop, taxatie wonen, advies wonen, bijzonder beheer (wonen), monument en verkoop wonen

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 13 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 76% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (13)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Mr. Dirk Boon RM RT - NVM-makelaar (directeur)

  Mr. Dirk Boon RM RT

  NVM-makelaar (directeur)

 • Mandy Fremouw K-RMT RT - NVM-makelaar (directeur)

  Mandy Fremouw K-RMT RT

  NVM-makelaar (directeur)

Contact

Adres & openingstijden

Kerkweg 11
3701 HD Zeist
Vandaag geopend tot 19:00
 • Maandag 08:30-19:00
 • Dinsdag 08:30-19:00
 • Woensdag 08:30-19:00
 • Donderdag 08:30-19:00
 • Vrijdag 08:30-19:00
 • Zaterdag 12:00-16:00
 • Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Contactmogelijkheden