Van Hassel Makelaars o.g.

Van Hassel Makelaars o.g.

Van Hassel Makelaars o.g.

9,0 (139 beoordelingen)

Dé NVM-makelaar die thuis is in Zundert en Rucphen

Van Hassel Makelaars is dé NVM-makelaar die helemaal thuis is in de regio Zundert, Rucphen en Etten-Leur. 🏡

Met onze full service dienstverlening, deskundige aanpak, uitstekende voorbereiding en ons zeer uitgebreid netwerk ben je met behulp van Van Hassel Makelaars zo verkocht! Benieuwd naar onze sterke punten? Neem een kijkje op www.vanhasselmakelaars.nl en lees ook onze klanten tevredenheid.📲

Verkoop

Door Van Hassel Makelaars in de arm te nemen haalt u de juiste partij in huis. Van Hassel Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), heeft jarenlange ervaring en deskundigheid. Door onze vestigingen in Zundert, Rijsbergen en Rucphen zijn wij lokaal aanwezig en betrokken bij de plaatselijke huizenmarkt. Door onze deskundige aanpak, uitstekende voorbereiding en ons zeer uitgebreid netwerk verkoopt Van Hassel Makelaars uw huis tegen de beste prijs met de beste voorwaarden in de huidige huizenmarkt. Voordat uw huis in de verkoop gaat, wordt door ons een uitgebreide analyse gemaakt, waarbij al uw wensen en de details van het huis met u besproken worden. Van Hassel makelaars is objectief in het bepalen van de sterke en zwakke punten van uw huis. Ook kennen we de buurt en de markt en kunnen daarom een realistische en goed onderbouwde waarde vaststellen. Van Hassel Makelaars berekent voor u de marktwaarde van uw huis en stelt samen met u de vraagprijs vast. Uw huis wordt in onze drietal etalages in de gemeente Zundert en gemeente Rucphen gepresenteerd, op diverse internetsites geplaatst en er wordt een uitgebreide verkoopbrochure met professionele foto’s en digitale plattegronden gemaakt. Tijdens bezichtigingen wordt de tijd genomen om kijkers een goed beeld van uw huis te geven en de positieve zaken te benadrukken. Bij de onderhandelingen krijgt u van ons gericht advies over de te nemen stappen. Ook verzorgen wij natuurlijk het opstellen en de ondertekening van de NVM koopovereenkomst, de afhandeling van de verkoop naar de notaris en de uiteindelijke sleuteloverdracht. De sterke punten van Van Hassel Makelaars zijn o.a.:

- Onze brede ervaring en vakkundigheid (aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM makelaars/taxateurs);- Meerdere gecertificeerde NVM makelaars/taxateurs werkzaam zodat uw verkoop altijd door gaat (ook tijdens vakanties etc.);- Lokaal zeer betrokken mede door onze 3 locaties in de gemeente Zundert en gemeente Rucphen;- Uitgebreid zoekersbestand. Ook veel zoekers van buiten de gemeentegrenzen staan bij ons ingeschreven;- Uitstekende klanten tevredenheid. Zie onze klantenbeoordelingen op Funda.nl of Vanhasselmakelaars.nl;- Eigen huis-aan-huis woonkrant (oplage 40.000 stuks in de gehele regio) met gratis advertentie van uw huis;- Zeer actief op social media (ruim 6000 volgers op Facebook en ruim 1500 volgers op Instagram waardoor we ook een groot bereik hebben in de verdere regio);- Prominent vindbaar op o.a. Funda.nl en natuurlijk Vanhasselmakelaars.nl;- Goede bereikbaarheid (o.a. ook op zaterdag geopend);- Uitgebreide en complete verkoopbrochure met o.a. professionele foto's, digitale plattegronden in 2D en 3D;- verschillende keren per jaar organiseert Van Hassel Makelaars een Open Huizen Dag waaraan u gratis deel kunt nemen; - Van Hassel Makelaars werkt tegen scherpe (vaste) tarieven met uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding waardoor we zeker van toegevoegde waarde zijn bij de verkoop van uw huis.- Van Hassel Makelaars heeft een enthousiast en gedreven team van medewerkers welke klaar staan om uw huis te verkopen!

Kortom, het team van Van Hassel Makelaars neemt u graag het werk uit handen en geeft u een professionele en deskundige begeleiding tijdens het gehele verkooptraject en zorgt voor het beste verkoopresultaat tegen een scherpe tarief.

Aankoop

Een huis kopen, dat doet u niet dagelijks. Het is daarom belangrijk om deskundig advies in te winnen. Van Hassel Makelaars kan u hier uitstekend in helpen. Veel vragen zullen op u afkomen bij het kopen van een huis, zoals:- Is de vraagprijs goed?- Wat weet ik eigenlijk over de locatie?- Is de bouwkundige staat in orde?- Waar moet ik op letten? Daarnaast moet uw nieuwe huis u een “thuis” gevoel geven. Dat kan de door de bouwstijl komen, de lichtval, de ligging in een buurt of straat, het gevoel van ruimte dat een huis u geeft, het gevoel van veiligheid, enzovoorts. Van Hassel Makelaars behartigt uw belangen als aankopend makelaar. Wij kennen de regionale markt en kunnen voor u bepalen of de vraagprijs reëel is. Samen met u bezoeken wij het huis dat u op het oog heeft. Wij kunnen u adviseren en, indien nodig, een bouwkeuring laten verrichten. Als u bepaalde ideeën over het gebruik van het huis heeft kunnen wij samen de uitvoerbaarheid daarvan bekijken. Bij de aankoop van een nieuw huis spelen emoties een grote rol. Van Hassel Makelaars is dan uw professionele onderhandelingspartner. Wij beoordelen ook de koopovereenkomst voor u en begeleiden het aankoopproces tot en met de notaris. Van Hassel Makelaars staat voor u klaar met advies en goede raad! Als u ons inschakelt voor de verkoop van eigen huis, bemiddelen wij bij aankoop van een nieuw huis tegen een extra voordelig tarief.

Kortom, met Van Hassel makelaars heeft u volledige begeleiding met bezichtigen, onderhandelen en het afhandelen.

Verhuur

Bij de verhuur van een huis gaat u een hele andere overeenkomst aan dan bij de verkoop. Huurder en verhuurder zijn namelijk meer tot elkaar 'veroordeeld'. Hoe weet u zeker dat u met een goede huurder een overeenkomst aan gaat? Hoe weet u zeker dat u elke maand uw huur zal ontvangen? In welke staat dien ik mijn huis op te leveren en in welke staat wordt het huis weer geleverd? En hoe zet ik dit op papier en met welke wet- en regelgeving krijg ik te maken? Wij staan voor u klaar om u daarin te ontzorgen en te begeleiden.
Uw huis wordt in onze etalages in de regio gepresenteerd, op diverse internetsites geplaatst en er wordt een uitgebreide verhuurbrochure met foto’s gemaakt. Wanneer de eerste kandidaten zich melden voor uw huis, zorgen wij voor een afspraak voor een bezichtiging onder onze begeleiding. Wanneer we een geschikte kandidaat gevonden hebben, nemen we de kandidaat met u door en beoordelen we in overleg met u of het een geschikte huurder is voor uw huis. Wanneer we een overeenkomst bereikt hebben, verzorgen wij ook het opstellen van de huurovereenkomst, de oplevering en de inspectie van het huis. Wanneer de huurovereenkomst na verloop van tijd wordt opgezegd door de huurder, verzorgen wij een eindinspectie zodat de huurder het huis opnieuw verhuurbaar achterlaat. Kortom, Van Hassel Makelaars neemt u graag het werk uit handen en geeft u een professionele en deskundige begeleiding tijdens het gehele verhuurtraject!

Taxaties

Zoekt u een echte hoogvlieger in het taxeren van uw huis, bedrijfspand of andere onroerende zaak? Kies dan Van Hassel Makelaars haar NVM-taxateur! Die is deskundig en onpartijdig, beschikt over het meest actuele beeld van de lokale markt. Of het nou gaat over aankoop, verkoop of financiering: Van Hassel Makelaars haar NVM-taxateur vogelt voor u exact uit wat de marktwaarde of executiewaarde en/of herbouwaarde is. Neem contact met ons op voor een scherpe prijsopgave. Wij zullen dan snel en vakkundig voor je aan de slag gaan! De redenen voor een - fiscale of minnelijke - taxatie zijn uiteenlopend: • aan- of verkoop beslissing• financiering (Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) gevalideerd rapport kunnen wij verzorgen voor u)• bedrijfsoverdracht of -beëindiging• onteigening• overlijden (successie/belastingaangifte), enzovoorts. De waarde wordt door een groot aantal factoren bepaald, zoals de actuele marktsituatie, bestemmingsplan, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de indeling, voorzieningen, vloer- en grondoppervlak, de ligging en directe omgeving. De gecertificeerde taxateurs van Van Hassel Makelaars beschikken over uitstekende markt- en vakkennis. Ze zijn aangesloten bij NRVT, Vastgoed Cert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). NWWI is het keurmerk voor huizen taxaties. Zo kunt u vertrouwen op heldere, objectieve en betrouwbare huizen taxaties. Dankzij hun expertise zijn zij in staat voor u de exacte waarde van het desbetreffende object te bepalen. Van Hassel Makelaars zet voor u deze waardebepaling overzichtelijk uiteen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw (toekomstige) eigendom. Dus als u de juiste waardering wenst, neemt u dan contact op met Van Hassel Makelaars.

Kenmerken

 • Branchevereniging

  NVM

 • Talen

  Nederlands en Engels

 • Diensten

  Verkoop, aankoop, verhuur en taxaties

 • Aantal medewerkers

  12

 • Certificaten

  VastgoedCert, NWWI en NRVT

 • Specialismen

  Bedrijfsruimte, nieuwbouw en agrarisch en landelijk vastgoed

Beoordelingen

Beoordelingen gemiddelde

9,0

Het gemiddelde is gebaseerd op 139 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 85% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Alle beoordelingen (139)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Medewerkers

 • Erwin van Hassel - NVM-makelaar

  Erwin van Hassel

  NVM-makelaar

 • Kees van Hassel - NVM-makelaar

  Kees van Hassel

  NVM-makelaar

 • Ton Jochems - NVM-makelaar

  Ton Jochems

  NVM-makelaar

 • Werner Kools - Kandidaat-makelaar

  Werner Kools

  Kandidaat-makelaar

 • Femke de Rooy - Makelaar

  Femke de Rooy

  Makelaar

 • Ineke van den Bogart - Secretaresse

  Ineke van den Bogart

  Secretaresse

 • Jessica Rockx - Commercieel medewerker

  Jessica Rockx

  Commercieel medewerker

 • Franka Bosman - Commercieel medewerker

  Franka Bosman

  Commercieel medewerker

 • Marloes Hendrickx - Administratief medewerker

  Marloes Hendrickx

  Administratief medewerker

 • Annick Meeuwissen - Commercieel medewerker

  Annick Meeuwissen

  Commercieel medewerker

 • Nicolette Verbaten - Commercieel medewerker

  Nicolette Verbaten

  Commercieel medewerker

 • Sven Broos - Commercieel medewerker

  Sven Broos

  Commercieel medewerker

Contact

Adres & openingstijden

Molenstraat 50
4881 CS ZUNDERT
Morgen geopend vanaf 08:30
 • Maandag 08:30-17:30
 • Dinsdag 08:30-17:30
 • Woensdag 08:30-17:30
 • Donderdag 08:30-17:30
 • Vrijdag 08:30-17:30
 • Zaterdag 09:30-12:30
 • Zondag Gesloten

Contactmogelijkheden