Van der Chijs Makelaardij

Van der Chijs Makelaardij

10,0 (3 beoordelingen)

Meester in vastgoed

Meester in Vastgoed
Van der Chijs Makelaardij is gespecialiseerd in het verkopen van huizen in het hogere segment. NVM-makelaar Sonja van der Chijs biedt dienstverlening op hoog niveau waarbij kennis én persoonlijke betrokkenheid vanzelfsprekend is.

De verkoop van een bijzondere of exclusieve woning vraagt om een specifieke aanpak: maak voor de verkoop van uw woning vrijblijvend een afspraak, zodat u kunt kennismaken met Sonja van der Chijs en zij u zal laten zien hoe zij te werk gaat.

Plus Concept - Verkoopkracht
Met onze intelligente marketingstrategieën bereiken wij zowel actieve als passieve woningzoekenden. Om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen, bieden wij een uitgekiende combinatie van professionele presentatie en media. Daarbij zetten wij onze kennis, ervaring, ons complete netwerk en alle denkbare online en offline kanalen voor u in. Wij zorgen ervoor dat de verkoop van uw woning een succes wordt, wij ontzorgen u en zorgen voor het beste resultaat!

Optimale propositie door maatwerk
Wij gaan voor iedere woning voor maatwerk, zodat een optimale propositie wordt verkregen. Wij besteden veel aandacht aan het verkoop-klaar maken van de woning, wij hebben oog voor (de functie van) ruimte, zichtlijnen, licht, sfeer, beleving en architectuur van zowel in- als exterieur van de woning. Daar in zijn wij onderscheidend en overtreffen wij verwachtingen.

Top visuele presentatie
De visuele presentatie van uw woning heeft een niet te onderschatten impact op het verkoopproces en de resultaten. Wij hebben hiervoor een zeer effectieve methode ontwikkeld: ons “Plus Concept”.

De druk bezochte website vanderchijsmakelaardij.nl is een belangrijk instrument binnen onze marketing strategie. De website onderscheidt zich in de markt door een dynamische en professionele presentatie van uitsluitend woningen in het hoge marktsegment.

Eigen landingspagina
Iedere woning op vanderchijsmakelaardij.nl heeft z’n eigen landingspagina met een professionele digitale presentatie inclusief brochure en aanvullende informatie.
We bereiken ons grote netwerk, uit binnen- en buitenland, o.m. door actieve social media op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter, onder het motto “Followers first”.

Van der Chijs Makelaardij, persoonlijk, kundig en betrouwbaar
Vanaf de eerste kennismaking, bezichtigingen, de onderhandelingen, het bereiken van een koopovereenstemming, tot het passeren van de akte van levering bij de notaris wordt u persoonlijk door ons begeleid.

Niet te koop, toch verkocht
Veel woningen op toplocaties worden via de stille verkoop verkocht. Van der Chijs Makelaardij heeft regelmatig van deze woningen in portefeuille. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van het stille aanbod.
 • Expertise in het hogere segment
 • Plus concept; optimale presentatie en propositie
 • Uitgebreid (inter)nationaal netwerk
 • Zicht op potentiële kopers
 • Regionale marktkennis
 • Kwaliteit gegarandeerd door lidmaatschap NVM
 • Makelaar met toegevoegde waarde: voormalig waarnemend notaris te Rotterdam, Zutphen en Arnhem
 • Uitstekende reputatie: klantbeoordelingen gemiddeld 9.5

Kenmerken

 • Aangesloten bij

  NVM

 • Aantal medewerkers

  1

Beoordelingen

Gemiddelde van 3 beoordelingen uit de afgelopen 2 jaar

Alle beoordelingen (3)

Aanbod

Informatie is gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Contact

Adres & openingstijden

IJsselkade 7
7201 HB ZUTPHEN

Contactmogelijkheden

(+31) 575 20 20 60